1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

HTC Desire S, Wildfire S vai Nokia C6-01

Viestiketju Uutta puhelinta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi Salana 14.09.2011.

 1. Salana

  Salana Guest

  Uutta puhelinta olen siis ostamassa ja tuossa vaihtoehdot. Tähän asti minulla on ollut vain ja ainoastaan Nokian puhelimia, joten ennakkoluuloja muita puhelimia kohtaan riittää. Tosin nykyisen puhelimeni myötä meni usko Nokiaankin. Kiinnostaisi nyt lähinnä kuulla, onko kyseisissä puhelimissa esiintynyt minkälaisia ongelmia (lagimista, tilttailua jne.)?

  Käytän puhelinta melko aktiivisesti netissä pyörimiseen ja jossakin määrin soitteluun, joten akun kestosta kuulisin myös mielelläni.
   
 2.  
 3. ep_

  ep_ Regular member

  Liittynyt:
  17.10.2010
  Viestejä:
  192
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Osta Desire S. Selvästi paras käyttöösi.

  Akun kesto on yleensä näissä androideissa sellainen että kestää päivän käytön. Akku siis kestää hyvin päivän tarpeet ja illalla voi laittaa lataukseen. Jos ei käytä puhelintaan paljoa niin akku voi kestää useammankin päivän.

  Lagimisesta: Molemmat HTC:t lagivat paljon vähemmän kuin nokialainen. Ei kahta sanaa siitä kumman merkkinen kannattaa hankkia; HTC. Valitse sitten kumpi HTC:stä sopii käytöösi paremmin.

  Ja ennakkoluulot ovat turhia. Kun hommasin itelleni HTC:n huomasin ettei ole nokiaan enää paluuta. Tulet itsekin huomaamaan.
   
  Viimeksi muokattu: 17.09.2011
 4. Gywarth

  Gywarth Member

  Liittynyt:
  27.07.2005
  Viestejä:
  4
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Olis varmaan paikallaan kartottaa vaatimuksia vähän tarkemmin ennen kuin lähtee fanihengesssä suosittelemään vain tiettyä merkkiä.

  Sanoit käyttäväsi puhelinta netissä pyörimiseen. Hinnasta et puhunut mitään. Herääkin kysymys, miksi juuri nämä vaihtoehdot? C6-01:stä ja Wildfire S:stä voisi päätellä, että etsit pienikokoista puhelinta. Desire S on taas ihan eri koko- ja hintaluokassa.

  Jos koolla ei ole väliä (hehe), osuu Desire S:ää halvempaan hintaluokkaan kaikki tämän hetken S3-puhelimet (C6-01, C7, N8, E6, E7 ja X7) unohtamatta tietenkään muita valmistajia. Nimimerkki ep_ kritisoi Nokialaista lagaamisesta. Löytyykö ep_:ltä ihan kokemusta Symbian Annasta tai ylipäätään S3:sta? Annassa häiritsevää lagia voi havaita lähinnä natiiviselainta käyttäessä tietyillä webbisivuilla. Opera Mobilen käyttö korjaa suurelta osin tämänkin ongelman. Muistetaan lisäksi, että tämän vuoden puolella julkaistaan Symbian Belle, joka on päivitettävissä C6-01:een ja muihin S3:iin.

  Eniten kiinnostaisi kuitenkin kuulla muista puhelimen vaatimuksista. C6-01 päihittää mainitsemasi HTC:n kapulat ainakin kamerassa, navigoinnissa ja näyttöteknologiassa. Nämä pätevät lisäksi lähes jokaiseen S3-puhelimeen. Jos nettisurffailu on selkeä ykkösprioriteetti, unohtaisin joka tapauksessa Wildfire S:n sen auttamatta vanhentuneen näytön vuoksi (heikko väritoisto ja resoluutio). Sen sijaan Desire S vaikuttaa surffailutarkoituksiin kelpovalinnalta, jos on valmis panostamaan kapulaan lähemmäs 400 e.
   
  Viimeksi muokattu: 20.09.2011
 5. ep_

  ep_ Regular member

  Liittynyt:
  17.10.2010
  Viestejä:
  192
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Näytön resoluution on desire S:ssä parempi vaikka näyttötekniikka on ehkä "huonompi". Monelle on kuule ihan sama onko AMOLED vai TFT näyttö. Resoluutio ratkaisee yleensä enemmän.

  Se en sano että symbian on huono. Anna on tuntuu jo hyvin vakuuttavalta Bellestä (josta nähnyt videoita kun ei voi kokeillakkaan) puhumattakaan. Luin otsikon kuitenkin hieman liian nopeasti ja kokoajan ajattelin että Salana puhui C6:sta ja siinähän on se vanha lagaileva s60. C6-01 on hyvä.

  Eikä tarkoitukseni ollut fanihengessä suositella HTC:tä, mutta luitko Gywarth että kysyjällä usko oli mennyt Nokiaan ja oli ennakkoluuloja muita valmistajia kohtaan (joten yritin vakuutella että ennakkoluulot ovat turhia).

  Ja jos tarkoitus oli surffailla netissä niin ei kahta sanaa edelleenkään siihen soveltuvammasta Desire S vai C6-01. HTC:ssä on suurempi näyttö joten sivujen selailu on mukavaa. Saahan C6-01:een operan mutta sen saa myös androidille jolle saa myös kasan muita.

  Gyvarthille: Kamerassa Nokia on parempi mutta ero ei ole suurensuuri. Kuvat tuntuvat tärähtävän helpommin androidipuhelimilla. Kameraa ei kuitenkaan mainittu tarpeissa joten siitä ei silloin tarvitse paljoa välittää, kuten myöskään navigoinnista (joka ykkätys yllätys on mahdollista myös HTC:n puhelimissa. Mukana tulee navisoftan 30 päivän kokeilu ja siihen (HTC) voi ostaa erikseen vaikkapa Navigonin navigointiohjelman joka vertailuissa on hakannut OVImapsin.) Ja kuten jo aiemmin mainitsin niin näyttöteknologialle se on se ja sama jos näytön kuva on hyvä. Esimerkkinä et sinäkään mene kauppaan ja osta sitä esim. puhelinta jonka paketin sisäpinta on hienoin.

  Kehotan katsomaan:
  http://www.puhelinvertailu.com/vertaa.cfm?p1=htc_wildfire_s&p2=htc_desire_s&p3=nokia_c6-01
   
 6. Gywarth

  Gywarth Member

  Liittynyt:
  27.07.2005
  Viestejä:
  4
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Sanoin näytön resoluution olevan heikompi Wildfire S:ssä, en Desire S:ssä. En myöskään väittänyt näyttöteknologian olevan joteinkin ratkaiseva tekijä puhelimen valinnassa. Mainitsin sen vain yhtenä tekijänä muiden joukossa, joka on C6-01:ssä on parempi kuin HTC:ssa.

  Suosittelin itsekin Desire S:ää surffailutarkoituksiin. Ketjun aloittajan postauksesta jäi kuitenkin epäselväksi, miksi Desire S:n kanssa laitettiin samalle viivalle kaksi ihan eri koko- ja hintaluokan puhelinta. Mahtaako Salana etsiä juurikin pienikokoista puhelinta? Onko hinnalla merkitystä?
   
 7. osakar94

  osakar94 Member

  Liittynyt:
  10.03.2011
  Viestejä:
  16
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Itelläni on tuo c6-01 ja oon ollu ihan tyytyväinen! voin suositella!!
  Olin kanssa ostamassa iphonea kun alko vanha 5800 pännimään...jos haluat surffata nettiä en suosittele c6:sta enkä wildfireä, vaan joku isompinäyttöinen puhelin sitten nokia tai htc miten vaan :) Kamera on muuten tässä c6 todella hyvä!! hintalaatusuhde on ollut erinomainen!
   

Jaa tämä sivu