1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

HTC Desire HD kuulokeongelma

Viestiketju Android -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi Deksa 12.05.2012.

 1. Deksa

  Deksa Member

  Liittynyt:
  12.05.2012
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Moro. En löytänyt oikein mistään samanlaista ongelmaa kuin minulla niin ajattelin että täältä saattaisi löytyä apua.

  Elikkäs puhelimessa kuulokkeet "jäävät päälle", vaikka mitään kuulokkeita ei ole kytketty laitteeseen. Olen kokeillut akun ja korttien irroittamista ja tehdasasetusten palauttamista. Puhdistin myös kuulokeröörin. Mikään ei tunnu auttavan tuohon. Kun puhuu puhelua niin en kuule vastaanottajaa mutta hän kuulee minut, ihan kuin kuulokkeet olisivat kiinni vaikka eivät ole. Apuja?!
   
 2.  
 3. karb0

  karb0 Regular member

  Liittynyt:
  16.04.2006
  Viestejä:
  308
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  näyttäs olevan järjestelmä ongelma, onko puhelin rootattu? jos ei niin kokeileppa ettiä uutta päivitystä puhelimeesi. varmana ratkasee ongelman.
   
 4. Jeppaa

  Jeppaa Member

  Liittynyt:
  26.01.2010
  Viestejä:
  5
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Ketjun otsikko osuu aiheeseen, vaikka ongelma onkin erilainen.

  Käytän aktiivisesti puhelimessa nappikuulokkeita (Sennheiser) ja ongelma on sellainen, että kuulokkeet rahisevat välillä voimakkaasti, kun plugi on kiinni puhelimessa. Isoin ongelma on kuitenkin se, että puhelin tunnistaa kuulokkeet handsfree-kuulokkeina ja kun puhelin on taskussa niin kuulokkeiden plugiin kohdistuu painavia ja vääntäviä voimia, jolloin puhelin aktivoi random handsfree ominaisuuksia, kuten alkaa soittamaan viimeisimpään numeroon tai siirtää biisin alkamaan alusta, hyppää seuraavaan raitaan ja sitten taas soittaa ja heti perään katkaisee puhelun, samalla, kun vaihtaa pikavaihtoina biisejä eteenpäin. Komentotulva on sellainen, että lopulta puhelin menee ihan tukkoon ja ongelma korjaantuu hetkeksi sillä, että irrottaa plugin puhelimesta. Kohta, kun luuri on taas taskussa niin sama ralli alkaa =/ Saako tuota puhelinta tajuamaan, että kyseessä on vain tavalliset kuulokkeet ja ignoraamaan mahdolliset haamukomennot, joita se luulee saavansa? Onko tuossa tuo liitäntä nyt sitten mahdollisesti niin kulunut, että pitäisi vaihtaa uusi osa? Puhelin on hommattu muistaakseni 12/2010. Takuukuittikin saattaa löytyä jos takuuta edes enää on voimassa.
  Löytyisikö vinkkejä tämän erittäin ärsyttävän ongelman kitkemiseksi?
   
 5. Jeppaa

  Jeppaa Member

  Liittynyt:
  26.01.2010
  Viestejä:
  5
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Sen verran edittiä tähän topicciin, että olen nyt seurannut ongelmaa tarkemmin ja huomannut, että puhelin erottaa langallisen handsfreen ja tavallisten kuulokkeiden eron, mutta tuntuu tekevän sen täysin random-periaatteella. Silloin, kun puhelin tunnistaa pelkät kuulokkeet niin kaikki rahinat ja muut ongelmat loistavat poissaolollaan ja ilmestyvät samantien jos kuulokkeet tunnistuvatkin HF:ksi... Miten saisin kitkettyä tuon langallisen handsfreen tunnistamisen kokonaan pois?
   

Jaa tämä sivu