1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Hp S2231a näyttö ei toimi Asus 3600:ssa!

Viestiketju Tietokoneen näytöt -osiossa. Ketjun avasi Karpaasi086 29.03.2020.

  1. Karpaasi086

    Karpaasi086 Newbie

    Liittynyt:
    29.03.2020
    Viestejä:
    3
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Kuten otsikko kertoo, niin ostin uuden Asus 3600 pöytäkoneen ja yritin kytkeä siihen vanhan koneeni HP S2231a näytön mutta ei saa signaalia. Onko ko. Koneen näytönohjain yhteen sopiva tämän näytön kanssa? Kaapelit on varmasti kunnolla kiinni.
     
  2.  
  3. Jouko?

    Jouko? Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    14.07.2004
    Viestejä:
    3,858
    Kiitokset:
    32
    Pisteet:
    78
    Pystytkö linkkaan tarkemmin että mistä ostit ja minkä koneen? En ainakaan äkkiseltään löytänyt konetta.. Mitä kaapelia käytät? Ja onhan näyttökaapeli asetettu näytönohjaimeen eikä emolevylle?
     
  4. Karpaasi086

    Karpaasi086 Newbie

    Liittynyt:
    29.03.2020
    Viestejä:
    3
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Osti koneen DNA:n verkkokaupasta. Laitan kuvan jossa koneen tarkemmat tiedot sekä kuvan kaapelista ja näytöstä. No. Koneessa ei ole muita porttipaikkoja & liittimiä ainakaan kyseiselle kaapelityypille.
     

    Liitetyt tiedostot:

  5. Jouko?

    Jouko? Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    14.07.2004
    Viestejä:
    3,858
    Kiitokset:
    32
    Pisteet:
    78
    Se näyttää olevan sulla just emolevyssä kiinni, eli se pitäs siirtää näyttikseen kiinni joka on poikittain liittimien alapuolella. Toki en nyt suoraan näe että mitä liittimiä siinä sulla on.

    EDIT: Näyttää että sulla on ainoastaan HDMI ja DisplayPort portteja siinä näyttiksessä, eli suoraan et saa tehoja ainakaan irti näyttiksestä jos et saa näyttöä siihen kiinni. Tarvitset jonkun kaapelin/adapterin joka muuttaa HDMI:n DVI:ksi niin sen pitäisi toimia.
     
    Viimeksi muokattu: 29.03.2020
  6. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    5,072
    Kiitokset:
    1,026
    Pisteet:
    223
    Sinun näytön liitännät:
    Näyttö.PNG

    Tuo näyttö ja näytönohjain ei toimi yhteen ilman adapteria luulisin. En tiedä vaan, mikä näyttiksen RTX tyyppi sinulla koneessa on ja niiden porteista.
     
  7. Karpaasi086

    Karpaasi086 Newbie

    Liittynyt:
    29.03.2020
    Viestejä:
    3
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Siis mitä kaikkia kaapeleita/adaptereita/liittimiä jouda jaan hankkimaan ennen kuin tulee kuvaa ruutuu?
     

    Liitetyt tiedostot:

  8. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    5,072
    Kiitokset:
    1,026
    Pisteet:
    223
    Jouko tuolla edellisessä jostain jo repäisi oikean tiedon.
     
  9. lettas

    lettas Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    03.03.2003
    Viestejä:
    4,215
    Kiitokset:
    172
    Pisteet:
    93
    Jouko? kiitti tästä.

Jaa tämä sivu