1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

HP Pavilion X360 11-n020eo 11.6" -koneen kapasiteetti

Viestiketju Uutta kannettavaa ostamassa -osiossa. Ketjun avasi belissah 29.08.2014.

 1. belissah

  belissah Newbie

  Liittynyt:
  29.08.2014
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  1
  Hei,

  koska en ole saanut muuta kautta vastausta, haluaisin täällä vielä joltakulta viisaammalta vahvistuksen: riittäähän tässä koneessa (Pentium-prosessori) tehoa sen verran, että omia valokuvia ja kisavideoita voi harrastus- ja kotisivukäyttöön muokata Adobe Lightroomilla ja Windowsin omalla elokuvatyökalulla? Nämä ovat siis "järeimmät" ohjelmat, joita koneen tarvitsee kyetä pyörittämään - muussa tapauksessa kone tulisi aivan perussurffailuun, bloggailuun, opiskeluun jne.

  Joku sanoi käyttökokemuksissa myös, että lisättyä muistia 4Gt -> 8Gt, kone pystyi kuvankäsittelyyn _järeämmilläkin_ ohjelmilla (en siis hahmota, mikä kuvankäsittelyohjelma on kuinkakin järeä), joten jos edessä olisi sama homma, miten muistin lisääminen tapahtuu?

  Tilasin jo kyseisen koneen arvostelujen ja muiden käyttäjien kokemusten perusteella ja se on jo saapunutkin. Nykyisessä läppärissäni on parempi Intel i3-prosessori, mutta uskalsin tilata kyseisen koneen, sillä perheen toisessa läppärissä ainakin videoiden editointi onnistuu Pentiuminkin tehoilla. Haluaisin siis vain varmistuksen asiaan joltakulta, joka tietää kyseisten ohjelmien vaatimista tehoista suhteessa koneen kapasiteettiin, ennen kuin avaan ja asennan uuden koneen käyttövalmiiksi.
   
 2.  
 3. vps358

  vps358 Active member

  Liittynyt:
  14.11.2009
  Viestejä:
  3,929
  Kiitokset:
  131
  Pisteet:
  73
 4. belissah

  belissah Newbie

  Liittynyt:
  29.08.2014
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  1
  Kiitos vastauksestasi. Tarkemmissa tiedoissa koneen kohdalla sanotaan näin: "Tietokoneessa on nopea Intel Pentium N3520 -neliydinprosessori 2.4 GHz kellotusnopeudella. 4 GB keskusmuisti sujuvaan työskentelyyn. Graafisesta suorituskyvystä huolehtii Intel HD Graphics -näytönohjain." Tuo lähettämäsi linkki oli kyllä mielenkiintoinen. Mikäli siitä mitään tällainen tumpelo ymmärtää, niin suurta eroa näiden välillä ei pitäisi olla? Odotan yhä, että joku vastaisi selkeästi kyllä tai ei usko, jotta tiedän, palautanko koneen vai en.
   
  Viimeksi muokattu: 29.08.2014
 5. vieras0

  vieras0 Newbie

  Liittynyt:
  11.08.2014
  Viestejä:
  20
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  1
  Koska iteki toivoisin et saisin vastauksia niin vastaan ny tähän jotain...

  Intel i3 on todennäköisesti tehokkaampi, koska harva ohjelma käyttää yli 2:ta ydintä, ja i3 ytimet on ton linkin perusteella paljon tehokkaampia. Se, miten ohjelmisto tukee millaista tekniikkaa niin eipä sitä voi ennakoida mut i3 uudempi ja yleensä uudempi tekniikka kannattaa.

  Mutta mietit riittääkö Pentium... En nyt virallisesti neuvo suuntaan tahi toiseen, mutta mututuntuma sanoo et kyl se just ja just riittäis, luulis et työ ennemmin hidastuisi kuin että olis niin radikaali ero ettei olleskaan toimis tolla mut sitte i3 toimis... Tossa videoki.
   

Jaa tämä sivu