1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

HP Pavilion a700 kovalevy rikki

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi hhaapaka 07.08.2011.

 1. hhaapaka

  hhaapaka Member

  Liittynyt:
  29.04.2007
  Viestejä:
  41
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Otsikon mukaisesta HP:n PC:stä hajosi kovalevy. Yritin vaihtaa toisesta koneesta toimivaa levyä, johon on asennettu XP Pro (aito). Onko nyt niin, että tuohon HP:n koneeseen ei voi vaihtaa levyä? Kone ei suostu käynnistymään, ei edes vikasietotilaan. BIOSia ei voi päivittää, emolevy on ASUS A7V8X LA, joka on ns. OEM emo. Olisiko kenelläkään mitään vinkkiä, miten saisin toisen levyn toimimaan ko. koneessa?
   
 2.  
 3. Tiger25

  Tiger25 Active member

  Liittynyt:
  13.05.2011
  Viestejä:
  1,574
  Kiitokset:
  72
  Pisteet:
  78
  Todennäköisesti XP ei tunnista koneen emoa, koska se on aiemmin asennettu toisella koneella, jossa ei ole sama kokoonpano ja vanhoista ajureista johtuen tuleepi konfliktia. Ei muuta kuin toimiva levy puhtaaksi ja uusi asennus nykyisellä kokoonpanolla, tai vaihtoehtoisesti menet sen levyn kanssa sille koneelle, jossa tämä toimiva levy on ennen ollut ja poistat kaikki ajurit laitehallinnasta ja sitten yrität uudestaan HPlla. Useimmiten koneeseen kyllä voi vaihtaa levyn, mutta ihan heittämällä se ei onnistu.
   
 4. hhaapaka

  hhaapaka Member

  Liittynyt:
  29.04.2007
  Viestejä:
  41
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Kiitos vastauksesta. Kokeilenpa ensin tuota vaihtoehtoa, että poistan noita ajureita, jos vaikka välttyisin kaikkien ohjelmien uudelleen asennukselta :)
   

Jaa tämä sivu