1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Hp kovalevy

Viestiketju Kannettavat tietokoneet -osiossa. Ketjun avasi nahkajakkara 19.04.2020.

 1. nahkajakkara

  nahkajakkara Newbie

  Liittynyt:
  19.04.2020
  Viestejä:
  11
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  1
  Tuollaisia juttuja oli kun levyn käyttö jumittui vähäksi aikaa 100 prosenttiin
   

  Liitetyt tiedostot:

 2.  
 3. 1pertti

  1pertti Senior member

  Liittynyt:
  10.09.2008
  Viestejä:
  7,986
  Kiitokset:
  1,015
  Pisteet:
  243
  Syy jäätymisiin näyttää olevan tuo kovalevyn käyttöaste 100%, mutta mistä se johtuu, ei ole selvillä. Laitan linkin ohjeisiin, joita voisi kokeilla. Ensin kuitenkin pari sanaa. Ilmeisin syy on tuo Superfetch-palvelu, ainakin se on jäänyt mieleen vastaavasta ongelmasta Windows 7:aa käyttäneistä koneista.

  Huomaa, että ohjeessa on mukana myös mainoslinkkejä. Älä siis vahingossa lataa sellaista, mitä ei ollut tarkoitus. Jos Superfetch-palvelun pysäyttäminen ei auta, ja joudut kokeilemaan seuraavia kohtia, ole erittäin varovainen ja huolellinen rekisteriä muokatessasi. Yleensä kannattaa luoda palautuspiste ennen rekisterieditorin käyttöä siltä varalta, että jotakin menee pieleen.

  HUOM. Vasta linkkiä liittäessäni huomasin, että kyseessä ei ollutkaan se turvalliseksi tietämäni sivusto How-To Geek, kuten ensin olin lukenut, vaan How To Seeks, jota en ennestään tunne. Koko ohje kyllä näyttää edelleen asialliselta, mutta täytyy silti muistaa, että ohjeen kokeileminen tapahtuu, kuten aina, lopulta käyttäjän omalla vastuulla. Muista tehdä palautuspiste!

  https://www.howtoseeks.org/service-host-local-system-high-disk/
   

Jaa tämä sivu