1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Hp ipaQ HW6515d bluethoohtilla nettiin?

Viestiketju Kämmenmikrot -osiossa. Ketjun avasi nikozjr 05.08.2008.

 1. nikozjr

  nikozjr Guest

  mitehän ton ipaqin saisi nettiin bluethootin kautta mulla on tietokonees tuo msi bluethooht star hub kiinni ja ajurit asennettu siihen. IpaQ näyttää et se olis netissä mutta mutta kun avaa IE niin valittaa "The page you are looking for cannot be found." Ja sitten kun yrittää yhdistää ipaqqia tohon msi palikkaan niin tulee tämmöstä " unable to establish a connection. please make sure the device is enabled and in range. also verify thät the request service is avaible."

  connectivityssä lulkee et the intenet network card eikös tossa network cadin kohalla pitäs lukea blethooht?

  koittakaa joku ottaa selvää oon sörkkinyt tän kanssa jo muutaman tunnin.
   
 2.  
 3. nikozjr

  nikozjr Guest

  nyt kun avaan ie niin se sanoo "cannot connect wiht current connection settings to change your connection setting,tap setting" painoin settings sieltä otin "add new mode connection" laitoin sille nimen ja laitoin select modem kohtaan bluethooth. painan ok sit aukee uus ikuna jos käsketään lisätä uusi laite.sitten tulee tämmöstä "there is no bluethooth hardware installed on this device" mikä ihme mättää!!? mahottoman vaikia vehje!
   
 4. nikozjr

  nikozjr Guest

  nyt ipaqqi näyttää connectivityssä dial-up (BT networkd acces) ja lukee aika jonka se on ollut päällä silti se valittaa samaa kun avaa ie.
   

Jaa tämä sivu