1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ongelma HP G7000

Viestiketju Kannettavat tietokoneet -osiossa. Ketjun avasi jjenitaa 23.05.2015.

 1. jjenitaa

  jjenitaa Newbie

  Liittynyt:
  23.05.2015
  Viestejä:
  3
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  1
  Elikkä vista home premiumi, oli niin tukossa et ei nettiin päässyt. Tehdasasetuksien palautus koneelle kun ei saanut ees ohjelmia poistettua. Ohjeiden mukaan tehtiin, mutta nyt kun koneen käynnistää sai tehtyä käyttäjän koneelle, työpöytä aukeaa, menee alle minuutti että kone sammuu itestään. Ekan kerran ku teki sen ehti ikkuna aueta jossa luki että joku asennus epäonnistu, mutta sammu niin äkkiä että en ehtiny lukea tekstiä loppuun. Kellään mitään ideaa mitä vois tehä? Aika neuvoton oon ku pöytäkoneista ymmärrän ja sillon jos ongelma iskee vaihetaan vaan osia, mutta läppäreistä ymmärrän vaan mistä lyödään päälle :D
   
 2.  
 3. 1pertti

  1pertti Senior member

  Liittynyt:
  10.09.2008
  Viestejä:
  6,478
  Kiitokset:
  650
  Pisteet:
  173
  Kun ei ole tarkempia tietoja kaatumisen syystä, lienee yksinkertaisinta tehdä palautus tehdasasetuksiin uudelleen, eli käynnistyksen aikana, ennen kuin Windowsin latautuminen alkaa, painellaan F11 kunnes Recovery Manager aukeaa. Sieltä sitten valitaan palautus tehdasasetuksiin. Samasta Recovery Managerin valikosta pääsee myös luomaan palautuslevyt, jos se on vielä tekemättä.

  Tehdasasetusten palauttamisen jälkeen pitää aluksi hakea Windowsin päivitykset, joita on varmaankin "valtavasti". Riippuen siitä, mikä Service Pack -versio koneessa on alun perin, lienee parasta aloittaa ensimmäisellä puuttuvalla Service Pack -päivityksellä eikä automaattisella päivityksellä.
   

Jaa tämä sivu