1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

HP Deskjet 2540 all-in-one kasetit

Viestiketju Tulostimet, näppäimistöt ja muut oheislaitteet -osiossa. Ketjun avasi Maria2 18.10.2015.

 1. Maria2

  Maria2 Regular member

  Liittynyt:
  30.03.2005
  Viestejä:
  216
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Hei! Kauanko kalliit tulostuskasetit joita tulostimeen laitetaan eli 1 kpl HP 301 (musta) ja 1 kpl HP 301 ( 3-väri) kestävät kuivumatta jos niitä ei käytä?
  Ostin ym tulostimen ja ym kasetit noin vuosi sitten mutta liitin tulostimen vasta nyt tietokoneeseen ja kun yritän tulostaa tiedostosta tulee valkoinen paperi. Silti tulostin ei herjaa että värijauhe olisi loppu. Otin kasetit ulos ja heilutin niin että musteet sekoittuisi ja laitoin ne sitten takaisin mutta edelleen tulee vain valkoista? Tietokoneeni antaa tulostimille vaihtoehdot jonku ihme Microsoft XPS tulostimen (joka oli siellä oletuksena) ja nyt myös sitten tämän HP tulostin kun sen liitin. Vai missä ongelma voi olla?
  Miksi myös kun yritän tulostaa Word Pad tiedostosta niin näyttää XML-tiedosto eikä tulosta ikään kuin ei tunnistaisi....... Missä tulostettavan dokumentin tiedostolajin voi muuttaa kun sitä tallentaa ettei se mene tuohon XML:llään kun sitä ei voi kuitenkaan tulostaa? Vaihtoehtoja on jossain näkyvissä RTF, Open document, Office open XML-tiedosto ja tekstitiedosto... Mikä näistä. En tiedä osasinko selittää oikein. Mutta joka tapauksessa paperille ei tulostu mitään. Turhauttavaa! Kiitos kaikista selventävistä ja hyvin yksinkertaisella selkokielellä tulevista vastauksista:)
   
 2.  
 3. 1pertti

  1pertti Senior member

  Liittynyt:
  10.09.2008
  Viestejä:
  6,590
  Kiitokset:
  676
  Pisteet:
  173
  Jos värikasetit ovat avaamattomina pakkauksissaan, niin kyllä ne vuoden säilyvät. Jos kuitenkin asensit ne vuosi sitten eikä tulostinta ole sen jälkeen säännöllisesti käytetty, ovat kasettien tulostuspäät varmasti kuivuneet tukkoon.
  Asensitko tulostimen ajurit ohjeen mukaan? Ensin asennetaan ajurit asennus-CD:ltä ja tulostimen kaapeli yhdistetään vasta, kun asennusohjelma pyytää niin tekemään.

  Asennuksen jälkeen avaa Laitehallinta ja sieltä Tulostimet ja Faksit (tai jotakin vastaavaa, riippuu käyttöjärjestelmästä). Etsi HP:n tulostimen kuvake, klikkaa sitä oikealla ja valitse "Aseta oletustulostimeksi". Näin tulostus ohjautuu ensisijaisesti tuolle laitteelle.
  RTF eli Rich Text Format on kaikkien tekstinkäsittelyohjelmien samoin ymmärtämä tallennusmuoto, jota aina voi käyttää. Se ei tue eri tekstinkäsittelyohjelmien erityisominaisuuksia, mutta tärkeät muotoiluasetukset kyllä säilyvät. DOC on Microsoft Wordin kanssa yhteensopiva tallennusmuoto.Tallennusmuodon voi valita tallennettaessa tekstiä ensimmäistä kertaa eli valinnalla "Tallenna nimellä..." ja valitsemalla omassa sarakkeessaan muodon RTF tai DOC tai muu vastaava.
   
 4. FiveBridges

  FiveBridges Active member

  Liittynyt:
  12.12.2014
  Viestejä:
  1,913
  Kiitokset:
  388
  Pisteet:
  93
  Yleensähän on kasettien säilyvyys aika suht hyvä.
  Edellyttää tietenkin,että kasetit ovat omassa pakkauksessaan avaamattomina.
  Jos kuitenkin pakkaukset on jo avattu ja kasetit asennettu koneeseen ja konetta ei ole käytetty
  pitkiin aikoihin,kuten tässä tapauksessa,niin suuttimet / tulostuspäät ovat päässeet kuivumaan.

  Vaikka tulostinta ei käytetä,kun satunnaisesti,niin kannattaa sillointällöin käynnistää laite
  ja tehdä vaikka tulostuspäiden puhdistustoiminto,niin sillä estetään täydellinen kuivuminen.

  Itselläni HP 5520 tulostin,vaihdoin siihen hiljattain uusia kasetteja.
  Niissä oli parasta ennen 07 / 2017 päivämäärä.

  No toivottavasti saat homman pelaamaan.
   

Jaa tämä sivu