1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

HP 15,6" OMEN Laptop 15-ce002no ja ääni ongelma

Viestiketju Kannettavat tietokoneet -osiossa. Ketjun avasi kandalf 19.07.2018.

 1. kandalf

  kandalf Regular member

  Liittynyt:
  19.01.2011
  Viestejä:
  152
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Moi ois tällainen ongelma en saa otsikon mukaisella läppärillä ääntä telkkariini jos vaikka yritän katsoa elokuvaa läppärin ja telkkarin välissä on tällainen hdmi kaapeli Deltaco HDMI-kaapeli, 5m HDMI 1.4, u-u. 4K, Ethernet,3D, paluuääni ( kaapeli ja läppäri ovat aivan uusia ) , käsitykseni mukaan tolla kaapelilla pitäis kulkea kuva ja ääni läppäristä telkkariin en ole ääni asetuksista löytänyt apua , entisellä laitteellani Samsung ATIV7 TAB 700TIC ääni ja kuva toimi - ihan normaalisti läppäristä telkkariin hdmi kaapelilla , eri hdmi kaapeli micro hdmi - normaali hdmi liitin ja johto oli joku ihan perus tollainen johto , eli mietenkä saisin ton äänen kans tulemaamaan telkkariini kuvan kanssa.
   
 2.  
 3. Tinke8

  Tinke8 Active member

  Liittynyt:
  23.01.2010
  Viestejä:
  1,191
  Kiitokset:
  61
  Pisteet:
  78
 4. kandalf

  kandalf Regular member

  Liittynyt:
  19.01.2011
  Viestejä:
  152
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Moi en löydä ääni asetuksista semmoista asetusta mistä vois telkkarini asettaa oletus ääni laitteeksi , hdmi johdon olen testannut digipoksin ja telkkarin välissä ja siinä kaikki toimii oikein ääni ja kuva , mstä löydän nvidian sivulta ton läppärin näytönohjaimen ajurin Geforce GTX 1060Gt en mielestäni tolla malli tyypillä löytänyt eikä Auto-Detect Your Gpu tunnu toimivan vakka olen asentanut javan , eikös - siinä nukyään - nvidia - ajurissa ole kuva - ja ääni ajuri , nykyinen ajuri on v.398.11
   
 5. 1pertti

  1pertti Senior member

  Liittynyt:
  10.09.2008
  Viestejä:
  8,414
  Kiitokset:
  1,083
  Pisteet:
  243
  Klikkaa tehtäväpalkin kaiuttimen kuvaa oikealla ja valitse Toistolaitteet ja sieltä ikkuna Toistaminen. Speaker/Headphones kohdalla pitäisi olla valintamerkki Oletuslaite. Ellei ole, aseta se oletuslaitteeksi. Kun HDMI-kaapeli on yhdistetty televisioon, samasta näkymästä pitäisi löytyä myös HDMI-valinta toisena High Definition Audio laitteena. Aseta sekinkin oletuslaitteeksi. Jos sitä ei pääse muokkaamaan, vaikka kaapeli on kytketty, klikkaa oikealla ja valitse Näytä laitteet, joiden yhteys on katkaistu.

  Ellei HDMI ole näkyvillä, klikkaa jotakin muuta laitetta oikealla ja valitse Näytä käytöstä poistetut laitteet ja Näytä laitteet, joiden yhteys on katkaistu. Näin pitäisi tulla näkyville kaikki käytettävissä olevat äänilaitteet.
   

Jaa tämä sivu