1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

hotmail.com sähköpostin kirjoitus - outo vika ilmestynyt

Viestiketju Windows -ongelmat -osiossa. Ketjun avasi Maria2 19.11.2015.

 1. Maria2

  Maria2 Regular member

  Liittynyt:
  30.03.2005
  Viestejä:
  216
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Hei. Hotmail.com sähköpostiin ilmestynyt outo vika. Onko sitä uusittu äskettäin? Sama sähköpostiluukku ja osoite ollut jo vuosia. Kun nyt n. muutaman viikon olen yrittänyt kirjoittaa sähköpostiviestiä niin se on tuskastuttavan hidasta. Kirjaimet eivät tule samassa tahdissa kun naputtaa vaan esim. vasta kolmannen kirjainpainalluksen jälkeen. Ja joka kirjaimen jälkeen odotettava 10 sekunttia ennen kuin kirjain ilmestyy näytölle ja voi painaa seuraavaa kirjainta.
  Eli kirjoittaminen on älyttömän hidasta, ja jos yrittää normaaliin tahtiin niin osa kirjaimista jää tulematta. Tämä vika ilmestyi täysin yllättäen. Mistä se johtuu? Läppärissä ei vikaa koska kuten esim. tähän palstaan kirjoittaminen on normaalin nopeaa, samoin esim. Word padiin tai Wordiin koneessani. Vain tuo Hotmail.com sähköpostikirjoitusviesti on muuttunut täysin takeltelevaksi. Missä vika? Miten saada toimivaksi? Miten hotmailiin saa yhteyttä jos sieltä kysyisin?
   
 2.  
 3. *Trinity*

  *Trinity* Senior member

  Liittynyt:
  15.12.2014
  Viestejä:
  3,442
  Kiitokset:
  697
  Pisteet:
  123
  Terve
  Oletko kokeillut siähköpostiosoitettasi toisella koneella?
  Tähän on oikeastaan vaikea sanoa mitään, kun jos kone muutsen toimii normaalisti
  Täältä https://support.microsoft.com/fi-fi voit kysyä Microsoftilta apua.
   
 4. 1pertti

  1pertti Senior member

  Liittynyt:
  10.09.2008
  Viestejä:
  6,598
  Kiitokset:
  676
  Pisteet:
  173
  Sellaista tuli mieleen kysyä, että oletko asentanut jotakin uutta ohjelmaa, joka käsittelee verkkoliikennettä? Siis esimerkiksi Skype tai joku virustorjunta-/palomuuriohjelma.
  Entä onko ongelma selainkohtainen vai ilmeneekö se selaimesta riippumatta?
   
 5. Maria2

  Maria2 Regular member

  Liittynyt:
  30.03.2005
  Viestejä:
  216
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Tämä kirjoitustakkuuntuminen taitaa olla vain omassa koneessani ja siinäkin vain tässä Hotmail.com sähköpostissa. Kokeilen sitä nimittäin kirjaston koneella ja siellä tekstin kirjoitus sujui nopeasti ja ongelmitta Hotmail.com sähköpostissani.
  Ongelm ilmestyi omaan koneeseeni vasta muutama viikko sitten. Onko Hotmail uusinut tässä äskettäin sähköpostitilinsä jotenkin Microsoft outlook'iin?? En ole asentanut mitään uutta ohjelmaa paitsi imuroinut ilmaisen Nero tyyppisen tallennus ja kopio-ohjelman joka toimii ok. Mitä tarkoitat selain kohtaimella ongelmalla? Tosi ärsyttävää tuo. Pitäisikö jotenkin päivittää jotain..... Sama sähköpostiosoite ollut jo vuosia en viitsisi vaihtaa.
   
 6. *Trinity*

  *Trinity* Senior member

  Liittynyt:
  15.12.2014
  Viestejä:
  3,442
  Kiitokset:
  697
  Pisteet:
  123
  Jaa-a nyt täytyy tunnstaa että ei ole hajuakaan mistä voisi johtua.
  Itse hotmailiin ei ole mielestäni muutoksia tullut vimeiaikoina, en ainakaan ole omalla sähköpostitililläni huomannut mitään muutosta.. Outlookiksi hotmail on muuttnut jo pieni tovi sitten, joten siitä se ei johdu.

  Tuo 1pertin mainitsema selainkohtaisuus tarkoitaa sitä että jos kokeilet eri selaimella. Esim jos käytät Internet exploreria voit kokeilla Firefoxia tai vaikka Chromea, kumpikin näistä täytyy tietysti ladata koneelle, jos muistat oliko kirjaston koneella eri selain kuin omallasi niin sekin sulkee jo pois asioita.

  Sähköpostiosoitettasi ei tarvitse tämän takia vaihtaa, mutta koska ainakaan minulla ei ole mitään tietoa mistä voisi johtua niin menee enemmän hakuammunnalla ratkaisuyritys, toki jos jollain on ajatuksia niin saa vastata.

  Mietin että voisiko olla haittaohjelmia, mutta jos kaikki muu koneellasi toimii niin se on kaukaa haettua.
  Tokihan voit koittaa sen polttoohjelman poistoa että onko sillä vaikutusta, vaikka sekin kyllä on kaukaa hettua jostain kuitenkin täytyy lähteä.
   
 7. 1pertti

  1pertti Senior member

  Liittynyt:
  10.09.2008
  Viestejä:
  6,598
  Kiitokset:
  676
  Pisteet:
  173
  Ajattelin sinun käyttävän Hotmailia internet-selaimella (Internet Explorer, Firefox tai Chrome), mutta käytätkin sitä omalla koneellasi ilmeisesti jollakin sähköpostisovelluksella. Toimiiko Hotmail (tai Outlookhan se taitaa nykyisin olla) ongelmitta omalla koneellasi silloin, jos kirjaudut tilillesi nettiselaimella?

  Edit. Mietin ja kirjoitin niin pitkään, että tuo Trinityn edellinen viesti oli tullut sinä aikana. Siksi tuota toistoa.
   
  Viimeksi muokattu: 20.11.2015

Jaa tämä sivu