1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Hitachi 26LD6600 ja 60hz

Viestiketju TV-out -ongelmat ja -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi jukkar 02.06.2007.

 1. jukkar

  jukkar Member

  Liittynyt:
  02.06.2007
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Tein haun mallinimellä enkä löytänyt tästä keskustelua. Ostin tässä vähän aikaa sitten kyseisen 26" lcd-television ja olen ollut muuten tyytyväinen mutta 60hz tila esim.peleissä tai näyttikseltä näkyy huonona. Kun konsolista laittaa 50hz pelille niin ei mitään ongelmaa ja oikein mukava pelata, mutta 60hz ei toimi. Konsoli on kiinni komposiitilla ja tietokoneesta lähtee s-videolla. Television voi vielä palauttaa, mutta en vielä tiedä jos tälle voi jotain tehdä. Manuaalia on aika epämääräinen ja sitä lukiessa ei edes tiedä onko se nyt HD vai ei, kyllä siinä HDMI-on, mutta eikö näiden laitteiden kohdalla yleensä jää mitään epäselvyyttä onko se hd-valmis vai ei.

  Jos kuitenkin käy niin että ongelma ei ole ratkaistavissa, niin mitä 26" televisioita alle 550€ hintaluokassa voitte suositella. Muuten ihan ok hankinta mutta kun tällainen peli ei vaan vetele. 60hz tila siis suttuisempi, 50hz ei ongelmaa oikein hyvä kuva.
   
 2.  
 3. megx

  megx Member

  Liittynyt:
  13.01.2007
  Viestejä:
  96
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Mistä konsolista on kyse? Komposiittiliitäntä on huono liitäntävaihtoehto sen häiriöalttiuden takia. PS2:lle ja XBOX:ille on edullisesti hankittavissa komponenttijohdot netistä, varmasti kuva paranisi tällaista käyttäessä. Koita ottaa manuaalista selville mitä näyttötiloja televisio tukee ja millä resoluutiolla. Jos ei löydy niin katso valmistajan kotisivuilta tai lähetä kysymys sähköpostilla, kyllä sieltä vastataan.
   
 4. sulkis79

  sulkis79 Member

  Liittynyt:
  19.01.2006
  Viestejä:
  9
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Terve,

  Olen katsellut kyseistä 26LD6600 Hitachia. Näyttää olevan tosi edullinen tuolla pixamaniassa (456 €). Olisin kaivannut hieman käyttökokemuksia. Eli muutama kyssäri:

  - Millainen töllö kyseessä?
  - Millainen kuva?
  - Onko tuosta vasteajasta mitään tietoa? (ms)
  - Onko helppokäyttöinen?
  Jos mahdollisuus listata plussat ja miinukset!

  Kiitos!

   

Jaa tämä sivu