1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

High.fi android sovellus

Viestiketju Palautetta ylläpidolle -osiossa. Ketjun avasi tkkaisla 20.06.2014.

?

Olisitko kiinnostunut mahdollisesta High.fi android sovelluksesta?

 1. Kyllä

  7 ääntä
  87.5%
 2. En

  1 ääntä
  12.5%
 1. tkkaisla

  tkkaisla Member

  Liittynyt:
  08.06.2004
  Viestejä:
  5
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  13
  Moi,

  Onko mitään aikataulua High.fi android sovelluksen julkaisulle?

  Käytän tällä hetkellä amppareitten android sovellusta todella paljon ja vastavan sovelluksen puuttuminen High.fi sivustolta on varmaan suurin syy omalla kohdalla kyseisen palvelun käytön vähyyteen.

  Mikäli tälläinen on suunnitelmissa julkaista niin tässä muutamia pointteja mitä mielestäni sovelluksen olisi hyvä tarjota.

  - Hyvä ja toimiva integroitu selain. (mm. amppareitten sovelluksen sisäänrakennetussa selaimessa ei näy sivustolle upotetuissa videosoittimissa kuva, ainoastaan ääni kuuluu.)

  - Jonkin sortin cookies-pankki selaimelle, ettei tarvitsisi joka kerta uutislinkkiä avatessa vastata pop-uppeihin joissa kysytään "Haluatko siirtyä sivustomme mobiiliversioon" tai "Sallitko hyödyntää paikannusta käyttökokemuksen parantamiseksi". Näin myös esim mahdolliset muut uutissivusto kohtaiset asetukset pysyisivät tallessa.

  - Nopea keino avata yksittäinen uutinen käyttiksen omassa selaimessa

  -Useampi eri värileiska(ainakin vaalea ja tumma)

  - Mahdollisuus laittaa asetuksista päälle luettujen uutisten automaattinen piilottaminen uutisnäkymästä

  - Useita erikokoisia ja toimivia widgettejä

  - Jos mahdollista niin jonkin sortin uutisten cache systeemi olisi todella mahtava. Esim metrossa/junassa joissa on ajoittain heikko verkkoyhteys matkan varrella olisi asemalla mahdollisuus ladata uutiset muistiin (esim teksti ja uutiskuvat) ja lukea sitten niitä matkan aikana.

  Tässä nyt muutama omasta mielestäni hyvä pointti mahdolliseen android sovellukseen.

  / Toni
   
  dRD kiitti tästä.
 2.  
 3. JoniS

  JoniS Active member

  Liittynyt:
  06.10.2008
  Viestejä:
  2,951
  Kiitokset:
  261
  Pisteet:
  93
  Täytyy katsoa kesäloman jälkeen jos koulussa aikaa omalle projektille niin voisin katsoa jos saisi jotain epävirallistä softaa kehitettyä, siis jos virallista softaa ei näy ennen sitä.

  Ps. Mitään en lupaa, kun oma kokemus rajoittunut simppeleihin softiin omaan käyttöön.
   
  dRD kiitti tästä.
 4. dRD

  dRD I hate titles Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  10.06.1999
  Viestejä:
  8,855
  Kiitokset:
  190
  Pisteet:
  143
  Tähtäämme elokuun loppuun tämän kanssa, eli näillä näkymin on tulossa. Tekijänä on ei-afterdawnilainen, joten tietyin varauksin kuitenkin projektiin pitää suhtautua, mutta sama kaveri asialla, kuin koodasi meidän WP8-sovelluksenkin.

  En tiedä, miten Androidin sovellusten sisäinen selain mahdollistaa keksien tallennusta tms -- WP:llä tuo ei onnistunut, jonka vuoksi juurikin noita ärsyttäviä kyselyitä tulee vastaan "jatkuvasti". Tosin pyrimme ohjaamaan uutislinkit mahdollisuuksien mukaan suoraan mobiiliversioon, jos saitilla sellainen on.

  Näillä näkymin ideana on pitkälti kloonata WP8-sovelluksemme toiminnallisuus, eli molemmat mainitsemasi asiat ovat tulossa myös Android-versioon.

  Näitä lupaan pistää "v2.x" -toivelistalle, niin WP:lle kuin Androidillekin. Mutta v1.x:ään tuskin tehdään vielä. Cachetus etenkin on haastava, ellei sitten tyydytä siihen uutistekstiin mitä (osa) lähteistä tarjoaa RSS:n mukana.

  Varmaan yksi widgetti tehdään ensialkuun.

  Android-versio tulee ja siitä julkaistaan julkaisun jälkeen nopealla tahdilla sitten bugikorjausversioita josjakun sellaisiin tulee tarvetta. Tuon jälkeen sitten homma on ns. herran haltuun, eli jatkokehitys on sitten täysin kiinni siitä, kuinka paljon käyttäjiä appsille saamme eli kannattaako kehitykseen panostaminen jatkossa ja millä resursseilla.

  Mutta ainakin WP8-sovellusta on kehuttu, niin palautteen muodossa kuin Marketin arvosteluissakin :)
   
 5. dRD

  dRD I hate titles Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  10.06.1999
  Viestejä:
  8,855
  Kiitokset:
  190
  Pisteet:
  143
  Yleisesti ottaen olemme pikkuhiljaa rakennelleet API-rajapintoja palveluihimme, eli rohkeasti meille mailia, jos tulee mieleen joku AfterDawnin osa, josta olisi kiva vääntää sovellusta -- meillä todennäköisesti on jo joku raakaversio APIsta olemassa tai saamme sellaisen ulos suht iisisti.
   
 6. tkkaisla

  tkkaisla Member

  Liittynyt:
  08.06.2004
  Viestejä:
  5
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  13

  Kiitos vastauksestanne, innolla jään odottamaan, että mitä syksy tuo tullessaan. Siitä olen samaa mieltä, että tarvitsemme kipeästi varteenotettavan kilpailijan ampparille. Ymmärrän, että jotta ohjelman kehittämiseen kannattaa laittaa paukkuja on sillä oltava myös käyttäjiä, toivotaan että niitä löytyy kasvavin määrin julkaisun jälkeen.
   
 7. dRD

  dRD I hate titles Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  10.06.1999
  Viestejä:
  8,855
  Kiitokset:
  190
  Pisteet:
  143

Jaa tämä sivu