1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ongelma Hidas ohjelmien sulkeminen ja avaaminen

Viestiketju Virukset ja haittaohjelmat - HijackThis -logit -osiossa. Ketjun avasi PETE11 21.07.2015.

  1. PETE11

    PETE11 Regular member

    Liittynyt:
    22.10.2006
    Viestejä:
    653
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    28
    Millälailla otan talteen ?? Tietysti kirjainmerkit voi tallentaa tikulle !! Mutta teenkö listan mitä ohjelmia mulla on tuolla käyttöjärjestelmän puollella...Tässä on sellainen palaussessio "D" asema. Voiko sen polttaa image muotoon vai onko siitä hyötyä tässä tapauksessa??
     
  2.  
  3. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    7,918
    Kiitokset:
    998
    Pisteet:
    193
    Mahtaako yksi uudelleensijoitusta odottava sektori olla todellinen ongelma? Asia on aivan toinen, jos lukumäärä kasvaa muutaman uuden käynnistyksen jälkeen. Levyllähän on takuu voimassa, mutta miten takuuehdot suhtautuvat tällaiseen tilanteeseen, kun levylle on jo alkujaan varattu tilaa muutamalle uudelleen sijoitettavalle sektorille?
     
  4. *Trinity*

    *Trinity* Senior member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    4,889
    Kiitokset:
    906
    Pisteet:
    123
    @1pertti Totta puhut, en tiedä onko yksi sektori varsinaisesti ongelma jos ne ei lisäänny.
    Muta toisaalta Windows kuitenkin ilmottaa jo tuosta tapahtumienvalvonnan kautta, plus se että latausajat on pitkiä.
    Toinen asia mikä pisti silmään tosta crystaldiskinfosta on Lukuvirhetiheys. Se ei sille näytä tosin edes keltaista, ja noissa on valmistajakohtaisia eroja, mutta 2313 vaikuttaa aika suurelta luvulta, jos vertaa vaikka tuohon mun levyn nollaan vaikka käyttötunteja on huomattavasti enemmän.
    Ihan nyt näin mielenkiinnosta aihetta kohtaan jos viitsit katsoa mikä sun levyllä on toi Lukuvirhetiheys.


    @PETE11 Sulla on ilmeisesti ulkoinen levy toi F-asema, eli pistä sinne varmuuden vuoksi valokuvat musiikki tai muu vastaava tärkeä jos on. Mutta aivan kuten 1pertti sanoi yksi sektori ei pakolla ole ongelma, ja varsinkaan että meneekö se takuun piikkiin.
    Mitään muuta syytä ei kuitenkaan tuolla tapahtumienvalvonnassa noille pitkille latausajoille näy.
    Jos haluat niin voidaan koitta disk check komentoa ja katsoa onko sillä vaikutusta.

    Ehkä hyvä vaihtoehto olisi kysyä HP:n tuesta miten menetellä.
    http://www8.hp.com/fi/fi/contact-hp/contact.html
     
  5. PETE11

    PETE11 Regular member

    Liittynyt:
    22.10.2006
    Viestejä:
    653
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    28
    Juuri siirtämässä ulkoiselle levylle tiedostoja..Musiikki, videot, tietokoneen omat tiedostot...Tuntuu uskomattomalta, koska läppäri on näin uusi. Jos tämä on "maanantai" versio. Huomenna vien tämän liikkeeseen josta ostin. Ilmoittanut jo sähköpostilla..
     
  6. *Trinity*

    *Trinity* Senior member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    4,889
    Kiitokset:
    906
    Pisteet:
    123
    Ok ilmoittele vielä tänne minkälaisen päätöksen juttu saa.
     
  7. PETE11

    PETE11 Regular member

    Liittynyt:
    22.10.2006
    Viestejä:
    653
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    28
    Ilman muuta..Ilman tätä foorumia en olisi tiennyt mikä konetta vaivaa. Luulin että oli kyse mainosroskasta tms...
     
  8. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    7,918
    Kiitokset:
    998
    Pisteet:
    193
    Tässä on SSD, raportissa ei ole kohtaa Lukuvirhetiheys.

    Tuossa CrystalDiskInfon portablessa 64-bittisessä versiossa (puretussa) on joku puute, koska tuo "Not found Graph.html" vikailmoitus tuli minullekin. Toisaalta oheistetussa tekstitiedostossa sanotaan, että Diskinfox64.exe pitää kopioida "kansioon". Tarkoittaakohan tuo, että 64-bit versio toimii vain kansiossa, jossa jo on 32-bittinen versio purettuna?
     
  9. *Trinity*

    *Trinity* Senior member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    4,889
    Kiitokset:
    906
    Pisteet:
    123
    Mulla on Shizuku edition x64 versio, purettuna omaan kansioon Program Files kansiossa, ja ainakin se toimii normaalisti.
    Kokeilin myös tuota perusversiota, purin sen työpöydälle omaan kansioonsa ja mulla toimii sekin.
    Kokeilin niinkin että purin suoraan työpöydälle ja siltikin toimii.
    Tiedä sitten mikä siinä voisi olla vikana?
    Täytynee jatkossa antaa linkkiä tuohon asennettavaan versioon.
     
  10. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    7,918
    Kiitokset:
    998
    Pisteet:
    193
  11. *Trinity*

    *Trinity* Senior member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    4,889
    Kiitokset:
    906
    Pisteet:
    123
    Oon kokeillut nyt kolemella koneella pääkoneeni lisäksi win7/8.1/10 ja kaikilla toimi normaalisti.
    No eipä tuota nyt suuremmin jaksa pohtia, pistäa vain linkkiä exe. versioon jatkossa.
     

Jaa tämä sivu