1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Kysymys Helpoin tapa karsia kuvia Macbookista?

Viestiketju Mac -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi kevat 03.10.2017.

Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.
 1. kevat

  kevat Member

  Liittynyt:
  09.04.2008
  Viestejä:
  12
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Hei! Mikä olisi helpoin tapa käydä valokuvia läpi ja poistaa (karsia) niitä Macbookista? Yritän siirtyä Kuvat-ohjelmasta siihen että tallennan kuvat kansioihin. Kun sitten valitsen useamman kuvan kerralla, ja valitsen "pikakatsele", ei valikko kuitenkaan tarjoa mahdollisuutta poistaa kuvaa. Ruutunäkymästä kuvia voi poistaa, mutta se ei ole käytännöllistä, sillä haluan nähdä kuvan mahdollisimman suurena ennen kuin poistan sitä.

  Esikatselussa kuvia voi poistaa, mutta siinäkin pitää käyttää näppäinyhdistelmää command+ nuoli taaksepäin. Mieluiten painaisin vain yhtä nappulaa.

  Onko olemassa joku tietty ohjelma, minkä avulla kuvien karsiminen olisi helpointa?

  Pitkällä tähtäimellä yritän siirtää kuvat PC:hen. Mutta entä sitten kuvien merkinnät, kun olen tähteyttänyt kuvia silloin kun oli iPhotos ohjelma ja sen jälkeen liputtanut niitä. Miten nämä "merkityt" kuvat saisi erotettua muista kuista? Nämä merkityt kuvathan löytyvät ominaan iphotosin tai kuvat-ohjelman albumeista, mutta kuvatiedostot eivät varsinaisesti kai sijaitse albumeissa vaan massana kuvat-kansiossa, joten albumeita ei voi siirtää?
   
 2.  
Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.

Jaa tämä sivu