1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Headsettiä hankkimassa

Viestiketju Tulostimet, näppäimistöt ja muut oheislaitteet -osiossa. Ketjun avasi Asetanimimerkkitähän 17.06.2016.

 1. Asetanimimerkkitähän

  Asetanimimerkkitähän Newbie

  Liittynyt:
  17.06.2016
  Viestejä:
  14
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  3
  Hinta: noin 100 euroa
  Tarkoitus: Pelaaminen PC:llä ja PS4:llä sekä tietokoneella ja musiikin kuuntelu
  Tarvetta mikille: Kyllä
  Muuta: Mieluiten langaton
  Löysin itse mielenkiintoisen vaihtoehdon, mutta kyseessä on langallinen headset: https://www.verkkokauppa.com/fi/pro...erX-Cloud-II-Headset-pelikuulokemikrofoni-Red

  ^ Lisäksi tuo Kingston HyperX Cloud II on saanut kritiikkiä siitä, ettei se sovellu niin hyvin musiikin kuunteluun johtuen heikosta bassosta. Onko kenelläkään omia kokemuksia kyseisestä headsetistä?

  Kiitän jo etukäteen avusta. :)
   
  Viimeksi muokattu: 17.06.2016
 2.  
 3. Axu_

  Axu_ Moderator Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  14.10.2008
  Viestejä:
  9,819
  Kiitokset:
  237
  Pisteet:
  123
  Mistä arvostelusta tämä on peräisin? Cloudeja pidetään yleisesti hyvä-äänisinä peliheadsettien sarjassa ja samalla linjalla arvostelut tuntuvat olevan. Oma kokemus rajoittuu 5 minuuttiin, niin en kovin syväluotaavaa analyysiä voi tehdä. Ilmeisesti haet melko korostettua bassoa, jos Cloudien soundi ei miellytä?
   
 4. Asetanimimerkkitähän

  Asetanimimerkkitähän Newbie

  Liittynyt:
  17.06.2016
  Viestejä:
  14
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  3
  Olen lukenut käyttäjien arvosteluja tuolta Verkkokaupasta kyseisestä tuotteesta. Toisaalta ne ovat hyvin ristiriitaisia toistensa kanssa, joten noihin ei kovin paljon voi luottaa. Sitten taas toisaalta näyttää useampi käyttäjä valittavan basson heikkoutta (esim. vertaus nappikuulokkeiden basson olevan parempi kuin näissä).

  Minulle riittää musiikissa se, että basso kuuluu. Eli jos näistä ylipäätään bassoa löytyy, niin se kelpaa. Oikeastaan ainut "oikea" ongelma on tuo langallisuus, sillä käsitykseni mukaan Playstation 4 konsoliin Cloud II:n kytkeminen ei onnistu kuin vaan 3,5 millisen kytkennän kautta? Josta siis seuraisi se, että en saa täyttä potentiaalia irti Cloud II:sta.

  Olen edelleen kiinnostunut tuosta Cloud II:sta, joten vakuuttelut ja hyvät käyttäjäkokemukset ovat edelleen tervetulleita.
   
 5. Axu_

  Axu_ Moderator Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  14.10.2008
  Viestejä:
  9,819
  Kiitokset:
  237
  Pisteet:
  123
  No enpä tiedä mitä enemmän bassoa kaipaavat sitten äänenlaadussa arvostavat. Joillekin äänenlaadun mitta tuntuu olevan yläbassotaajuuksien määrä, mitä enemmän ne peittävät muita alleen ja kumisevat, sen parempi. Tai sitten kuulokkeista ei ole syystä tai toisesta osannut tai saanut tiiviisti korvan ympärille ja bassopää jää sen takia vajaan tuntuiseksi. En tosiaan itse ole kuin pitäny luureja biisin-kahden ajan päässä, mutta ei niistä mitenkään huono maku jäänyt.

  Pleikkariin kytkemisestä en ymmärrä mitään, joten siitä en osaa sanoa.
   
 6. Asetanimimerkkitähän

  Asetanimimerkkitähän Newbie

  Liittynyt:
  17.06.2016
  Viestejä:
  14
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  3
  Kiitos avusta. Päädyin hankkimaan Kingston HyperX Cloud Core headsetin ja toistaiseksi olen tyytyväinen - lukuun ottamatta luonnollista kiristyksen tunnetta korvien ympärillä, sillä käytin aiemmin korvien päälle asetettavaa KOSS Sporta Pro kuulokkeita.
   

Jaa tämä sivu