1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

HDMI switchi+splitteri, mikä valita?

Viestiketju Kotiteatterin äänentoisto -osiossa. Ketjun avasi madaxel 24.03.2014.

Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.
 1. madaxel

  madaxel Member

  Liittynyt:
  21.11.2007
  Viestejä:
  9
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Olisi tarkoitus pistää kotiteatteria pystyyn. Ongelmana on, että ohjelmalähteet (HTPC, Xbox, Digiboxi) ovat samalla seinällä kuin tykki, eli huoneen takaseinällä. Etuseinälle kankaan luo ei tulisi kuin ääniprojektori, jotta välttyy piuhahelvetiltä ja kaiuttimien sijoittelulta ympäri kämppää. Philips HTL5120:sta olen ajatellut ääniprojektoriksi, koska se on ilmeisesti hinta-laatu suhteeltaan aika lyömätön:

  Tuo järjestely vaatii väkisinkin jonkinlaisen HDMI splitteripurkin. Ajattelin, että tällainen tulisi kyseeseen:

  Eli ohjelmalähteitä saisi tuohon 4 ja purkilta lähtisi HDMI sekä tykille että ääniprojektorille. Onko kenelläkään kokemusta tuosta laitteesta, toimiiko niinkuin pitää? Voiko olla esim synkkauksen kanssa ongelmia?

  Tuli myös mieleen, etteihän sitä audiota ole pakko HDMI piuhalla viedä, eli kysymykseen tulisi myös HDMI switchi jossa on erikseen digitaalinen äänilähtö..eli esim tällainen:


  Mutta tuossa että ääni menisi ääniprojektorille Toslinkin kautta on ilmeiesti ongelmana se, että True HD ja DTS Master eivät siirry kun kaista ei riitä? Eli sen perusteella ei auta kuin vetää lattian alle HDMI kaapeli jolla siirtyy pelkkä audio ääniprojektorille.

  Kokemuskia, huomioita, laitesuosituksia?
   
 2.  
Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.

Jaa tämä sivu