1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Hdmi:stä liitäntä dvd-hdmi:lle

Viestiketju Kotiteatterin äänentoisto -osiossa. Ketjun avasi morbir 12.03.2018.

 1. morbir

  morbir Regular member

  Liittynyt:
  26.11.2003
  Viestejä:
  939
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Moro hifistelijät! Ois tällainen kysymys, varmuuden vuoksi:

  Siirryn juuri kaikilta osin luolassani hd -aikaan. Ostin Yamahan viritinvahvistimen (RX-V463).
  Olen liittämässä konetta emolevyn hdmi:stä vahvistimeen, takana on kolme paikkaa, yksi on out. Kaksi muuta in. Näistä toinen in on nimetty dvd -in ja toinen dvt/cbl- in. Voiko/uskaltaako tuohon dvd -in- paikkaan liittää sen enempää murehtimatta, eli onko tuolla sen enempää merkitystä mihin in-väliin laittaa? Häiritsee vain tuo kun on nimetty tuollain oudosti..Nimimerkillä, just jättämässä video-auxin taakseen ja tottunut vain tyyliin "hdmi in 1-3" jota telkkarissa on. Piuhat kädessä ja kohta tarvis ruveta testailemaan. Johtona Deltacolta hdmi 2.0.

  Kiitos vastauksista, uusi aluevaltaus minulle :)
   
  Viimeksi muokattu: 12.03.2018
 2.  
 3. vps358

  vps358 Active member

  Liittynyt:
  14.11.2009
  Viestejä:
  4,300
  Kiitokset:
  192
  Pisteet:
  93
  Soon vain nimi.
  Yhtä hyvin se voisi olla sisääntulo tai sisssääntulo...

  T: Vesku
   
 4. morbir

  morbir Regular member

  Liittynyt:
  26.11.2003
  Viestejä:
  939
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Noniin, sitähän minä vähän itekkin kelailin. Taitaa olla niin tämän hdmin kohdalla koneessa et se on vaan näytönohjain koska kun liitin sitä kautta vahvistimeen niin ääntä ei kuulunut. Pikasen googletuksen seurauksena hokasin et se pitää ensin pistää päälle biosista joka aiheutti sen että kyseisestä liitännästä tulikin ensisijainen näytönohjain. Gtx ei siitä sitten tykännyt joten kuva hävis telkusta. Koittaa googletella et miten tuo mahtais mennä jos laittais äänet kuitenkeen edelleen vahvistimesta mut grafiikat 1060: sestä. En tiä sit miten onnistuu käytännössä, vinkkejä otan vastaan.

  Tää seuraava ei nyt ihan taas kuulu tälle aiheelle mut samaa asiaa minkä kanssa painiskelen eli on semmonenkin pikku ärsyttävä judanssi kun liitin takasin tuohon rca-auxiin emolevyllä niin ainakin spotifyn kautta musat rätisee. Ei koko aikaa, hetkittäin, sellaista pientä viheliäistä, en muista oliko jokin muu softa jossa olis sama ongelma, ei ainakaan Winampin kohdalla. Peleissä ei ongelmaa, leffatkin, esim. Netflix toimii moitteetta äänen puolesta, samoin videot Vlc Playerillä. Tämä ongelma oli siis jo ennen uuden vahvistimen ostoa. Luulin että se vanha oli viallinen sen suhteen, hdmin takia se oikastaan ostoon menikin. Hmm, Guugle auki ja selvittelemään.


  Mut kiitos vastauksesta!

  :)

  Editti:

  Laitellaas vielä selvennykseksi että koneessa on kiinni kaksi ruutua, päänäyttö on Benq ja dvi:llä, toinen on tosiaan Tv ja sille Hdmi. Nämä ovat kummatkin nyt liitettynä näytönohjaimelle. Ajurit tarkistettu myös.
   
  Viimeksi muokattu: 22.03.2018
 5. lettas

  lettas Moderator Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  03.03.2003
  Viestejä:
  4,374
  Kiitokset:
  210
  Pisteet:
  93
  Eli nyt molemmat kaapelit on kiinni 1060:ssa? Oletko valinnut äänen ulostulon menemään tuohon hdmi-liitäntään äänilaitteet-valikossa windowsissa? Rca-piuhalla ääni voi rätistä emolevyn äänipiirin kurjuuden takia.
   
 6. morbir

  morbir Regular member

  Liittynyt:
  26.11.2003
  Viestejä:
  939
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Homma hoitui. Kiitos vinkkelistä. Kone piti vaan buutata ja päivittyi. Nyt siis 1060:ssä Hdmi. Ja musiikki soi.
   

Jaa tämä sivu