1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

HD-rippejä toistava soitin?

Viestiketju HD DVD -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi Nego85 09.12.2007.

 1. Nego85

  Nego85 Member

  Liittynyt:
  14.10.2007
  Viestejä:
  26
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Tervehdys!

  HD-aikakauteen olisi tarkoitus siirtyä kevään aikana ja kyselisinkin, että löytyykö markkinoilta pöytämallisoitinta, joka osaisi lukea koneelta poltetut HD-ripit (esim. mkv-tiedostot) ja näyttää niissä vielä tekstitkin samaan tyyliin kuin nyky DVD-soittimet osaa toistaa XviD-rippejä tekstien kanssa levyltä muitta mukisematta! Tällaista informaatioa vailla olisin, että onko sellaisia, jos on niin mitä? Tai onko edes tulossa?

  Tai saisiko Xbox 360:n tai Playstation 3:n lukemaan koneelta poltettuja rippejä niin, että toistuisivat täydellä laadulla tekstien kanssa televisiossa?

  /Jii
   
 2.  
 3. BlasterX

  BlasterX Regular member

  Liittynyt:
  14.05.2006
  Viestejä:
  1,483
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  46
  Toistaiseki pääsee halvimmalla ostamalla semitehokkaan PC:n, jonka sitten virittää mediasoittimeksi. Oma vaiva tuossa on käyttöjärjestelmineen, codeceineen jne...

  Mkv on tulossa soittimiin, ainakin joihinkin. Ilmeisesti se jo tämän uutisen mukaan on joissain soittimissa.

  PS3:lle saa ainakin asennettua linuxin ja linuxille VLC:n, joka toistaa .mkv:n, mutta tuosta (käytännöstä) en tiedä enempää.
   
 4. 8500gt

  8500gt Guest

  Pitää varoittaa siitä että teho voi oikeasti loppua helposti kesken. Q6600 prossulla ei riitä tehot Full HD videon toistamiseen ongelmitta h264:lla.

  Tuo toistaminen on todellakin yllättävän raskasta.
   
 5. BlasterX

  BlasterX Regular member

  Liittynyt:
  14.05.2006
  Viestejä:
  1,483
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  46
  Kyllähän siihen hyvän suorittimen tarvii, mutta tuo ei ole totta. Omalla AMD 3700+:lla toistuu 720p video moitteetta, ja 1080p kohtalaisesti, oikeastaan hyvin.

  Q6600:sella tuo on pitkälti optimointi ongelma. Quad-suorittimille ei käsittääkseni ole moniakaan ohjelmia, jotka osaavat hyödyntää mahdollisen kapasiteetin. Sen sijaan dualit, kuten E6750, toistavat 1080p:n viiveettä ja snykassa. Tuolta voi katsella erilaatuisten videoiden (480p, 720p, 1080p -H.264) vaatimat resurssit, ainakin jollain tarkkuudella.
   
  Viimeksi muokattu: 27.12.2007
 6. 8500gt

  8500gt Guest

  En olisi moisesta maininnut jos se ei olisi totta. Tietysti varmaankin bitrate ja monet monet parametrit vaikuttaa asiaan. Usein DivX/XviD ja h.264 videot onkin pakattu todella pienellä bittivirralla, joka voi keventää olennaisesti purkamista. Tuossa on tullut testattua DivX playereitakin, jotka toistaa leffat ihan hyvin ~700 megaa / 1.5h, mutta jos haluaa paremman kuvan ja pistää esim tunni videon dvd:lle hyvälaatuisena, niin sitten nuo integroidut soittimet onkin ihan tukossa. Pitää myös muistaa että omalla kameralla kuvatussa materiaalissa on yleensä 50 fps sen surkean 24:n sijaan.

  Katsoin juuri NASAn Full HD materiaalia joka oli vaatimattomasti 6.2 gigaa (tavua) ja sisältönä on 30 minuuttia videota. Luonnollisesti pakkauksesta ei näy jälkeäkään, mutta ongelmana on prosessoritehon loppuminen kesken Q6600 prossulla ja VLC:llä.

  Juuri noihin Applen videoihin on viitattu monessa paikassa ja on todettu että ne ovat huonolaatuisia videoita -> pieni bitrate. Kun bitrate on kunnossa, ei pakkausesta löydä merkkiäkään, edes hakemalla. -> Video paussille kuva suurennettuna tms. Joka on tilanne tuossa NASA:n pätkässä. Katson tietoja videon bitrate on 25Mbps sekunnissa ja 1080p materiaalista on kyse 50 fps.

  Se että riittääkö teho, on kyllä ihan hilkulla. Eli sellaiset kohdat joissa ei ole paljon liikettä, esim vaan joku puhu tai leijuu avaruudessa toistuu ok. Mutta jos olisi elokuvamaisesta sisällöstä kyse, kyykyttäisi se kyllä koneen täysin. Kuten tuossa tulee tökkimist ä esimerkiksi leikkauksissa ja tietokoneanimaatioissa tms kohdissa jos kameraa liikutetaan eikä vaan pieni kohde liiku ruudulla.
   
  Moderaattorin viimeksi muokkaama: 28.12.2007
 7. BlasterX

  BlasterX Regular member

  Liittynyt:
  14.05.2006
  Viestejä:
  1,483
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  46
  Olet oikeassa, mutta jos totta puhutaan, antamasi esimerkki on huomispäivää. En nyt ihan tarkkaan tiedä, mutta käsittääkseni nykyisissä HD DVD ja Blu-ray levyissä oleva materiaali ei tule noin suuresta putkesta. Taitaapi olla jotain siinä 9-15Mb/s paikkeilla bittivirta, ja fps se 24. Tuon stand-alone soittimien DivX-toiston olen minäkin todennut melko huonoksi - ei taida rautapohjaisella ratkaisulla saada kovin joustavaa/kestävää ratkaisua, joskin vakaamman tietysti. Sen sijaan kaverillani olen päässyt katselemaan 52" näytöltä hänen imuttamiaan HD-rippejä, mikään kovin mahtava kone ei ole kyseessä (suunnilleen AMD dual 5200+, nVidia 8600GT, 2Gt DDR2), mutta ffdshown kanssa toistaa kaiken ongelmitta...

  Ja taisit maalata nykyisen teräväpiiron standardin huonolaatuiseksi. Näin ei suinkaan ole, vaan mainitsemasi video on ihan ***vetin hyvälaatuinen :). Onko muuten linkkiä tarjolla? Voisin itsekkin katsella, tuolla toisella koneella.
   
  Viimeksi muokattu: 27.12.2007
 8. 8500gt

  8500gt Guest

  Kyllä, noin se onkin useimmissa levyissä. MPEG-4 AVC:llä. Mutta Blu-Ray speksin mukaan 40.0Mbps on maksimi bittivirta (tuosta Mb/s ei ilmene onko kyse tavuista vai biteistä, mutta mitä ilmeisimmin biteistä kuitenkin kun on streamista kyse). Jos laite ei kykene toimimaan speksin puitteissa, se on mielestäni puutteellinen vaikka se toistaisikin suurimman osan materiaalista.

  Kyllä tämäkin useimmat huonolaatuiset ripit toistaa, mutta kuten sanoin, niissä on yleensä niin matala bitrate että ne ovat siinä kompromissirajalla. Joka tietysti onkin juuri oikea valinta silloin jos halutaan säästää bittejä. Virheitä on, mutta niitä ei ole liikaa ja tiedoston koko ei ole valtava. Jos on 1,5-2 tuntia pitkä leffa joka on rutattu 4 gigaan (DVD), niin sitten ei tule ongelmia. Mutta tuolloin laatu on jo huono.

  En maalannut sitä huonoksi, vaan mainitsin nuo Applen esimerkkivideot matalalaatuisiksi. 1920x1080p on mielestäni ihanaa katseltavaa. Mutta kuten toisessa threadissa sanoin, seuraava parannuksen kohde olisi mielestäni FPS, 24 fps kun vaan on mielestäni kovin vähän. Ja sen kyllä näkee. Mutta se on toinsen keskustelun aihe se.

  Toistin vielä testit, parilla muulla korkealaatuisella lähteellä. 15 Mbps kun menee rikki alkaa videon toisto tökkiä. 20 Mbps sekunnissa kun menee rikki, niin loppuu "slideshow" toistaminenkin. Nyt tosin matalamman FPS:n aineistolla, jos se olisi ollut vain siitä kiinni. (Joskin 24->50 tietysti tuplaa datavirrat)

  Kyseessä HD-DVD rip jossa on 1 tunti / 4.4 gigaa, että voi polttaa dvd:lle jos tarvitsee. Eli mielestäni ei pitäisi olla vielä mitenkään erityisen raskasta materiaalia. Keskiarvollahan tuossa päästään siis noin 10 megabitin streamiin. Luonnollisesti tehokkaasti pakatun streamin sisällä nopeudet vaihtelee suuresti. Joten siihen ei voi luottaa että jos laite jaksaa purkaa 10 megabitin virran sekunnissa, etteikö ongelmia tulisi.

  Tuossa on screenshotit mitä ne pahimmillaan on, sekä sitten vielä screenshotteja 3 kpl tuosta NASAn matskusta. Josta voi hakea niitä virheitä. ;) PNG muodossa tietysti, ettei JPG pääse "tuhoamaan" kuvaa. Ihan kivaa töllisteltävää kenelle tahansa full hd:stä kiinnostuneelle.

  http://picozilla.com/en/147362/ss1.png.html
  http://picozilla.com/en/147363/ss2.png.html
  http://picozilla.com/en/147364/snap00001.png.html
  http://picozilla.com/en/147365/snap00002.png.html
  http://picozilla.com/en/147366/snap00003.png.html

  Noissakin kuvissa on deblocking pois päältä. Ja teho loppui auttamattomasti vähän myöhemmin kun tuli enemmän liikettä sisältäviä kohtia. Noi avaruuden killumiset kone jaksaa juuri ja juuri purkaa. ~12-15 Mbps. Mutta kohtauksissa jossa on suuria kaasupilviä, kuten mm. raketinlaukaisu, tärinää tms. Niin bitratet menee aina tonne 40-50 megabittiin asti.

  Törmäsimpä tuossa vielä yhden leffan Blu-Ray rippiin, 44.95 gigatavua 111 minuuttia. Yli 22 gigatavua / tunti. MPEG-4 AVC. Lopputulos 26.5 Mbps keskiverto bitrate joka tietysti vaihtelee ylös ja alas kohtauksen mukaan. Että siinä vähän vertailuarvoa. Kyllä 8 Mbps on huono laatu (Applen pätkät), kuten todettiin jo aikaisemmin. Osa on selvästi pienemmällä bitratella. Mutta noita 40 gigan luokkaan putoavia leffoja on kyllä paljon. Kun puhutaan nimenomaisesti Blu-ray ripeistä joissa on täysi 1080p reso.

  Edit, korjaan itseäni. Vielä noissa 20 Mbps kohdissakin löytyy kuvasta virheitä jos hakee. Mutta ne on alueilla joissa niitä ei kyllä normaalisti itse ohjelmaa katsoessaan huomaa, jos niitä ei erityisesti hae. Kuten mainittu, kyse on aina kompromissista. Mutta yleistä täydellistä "puuroontumista" (w postprosessing) ja "palikoitumista" (w/o postprosessing) ei onneksi tapahdu.

  Eniten tässä asiassa kismittää se, että hommasin uuden koneen rungon 1500 egeä ja uuden töllön ~1500 egeä että voisin katsoa full HD stuffit. Mutta koneen tehot ei sitten kuitenkaan riitä. ;( Em. syystä olen myös vähän perehtynyt ja tutkinut aihetta.
   
  Moderaattorin viimeksi muokkaama: 28.12.2007
 9. mpk666

  mpk666 Regular member

  Liittynyt:
  09.04.2002
  Viestejä:
  264
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Kuulostaa aika uskomattomilta noi 8500GT:n jutut. Oletko siis koittanut streamata noita Nasan videoita, vai mitä? Yhteydestähän sulta sillon ne tehot loppuu kesken eikä siitä prosessorista.
   
 10. 8500gt

  8500gt Guest

  Luuletko että mä en osaa laskea?! Kyllä mä osaan laskea sen verran että mä tiedän ettei 6.2 gigaa siirry 30 minuutissa. Joten olen tietenkin ladannut koko päitkän valmiiksi koneelle.

  Mutta kun valitettavasti mainitsemani ongelmat ei koske edes vain Nasan pätkiä. Vaan useimpia ison bittivirran h264 full hd pätkiä. Systeemi stateista on tarkistettu, että se on nimenomaisesti prosessori josta loppuu tehot kesken. Ei näytönohjain, levy i/o tms. 720p videoihin tehot vielä yleensä riittää. Esim tuossa on yksi tiedepätkä joka tulee siten että 45 minsaa on 1.5 gigaa 720p resolla. Se toimii ihan ok. Tosin vanhalla koneella siinäkin loppui tehot ajoittain kesken. Nyt kun on tehokkaampi vehje alla, tuohon riittää tehot. Mutta edelleen korkeammalla resolla käy kuten mainitsin. Eikä edes sillä ole väliä onko ykkös vai kakkos näytöllä. Myös video overlay on käytössä tms. Samoin esim xvid pienemmällä bitratella ja täydellä resoluutiolla 60 fps toistuu ongelmitta.

  Ongelma kohdistuu siis suoraan h264:n purkamiseen suuremmalla bitratella. Tosin tämä on kyllä muissakin foorumeissa todettu ongelmalliseksi. Siksi monia 1080p reson pätkiä pyydetään rellaamaan myös 720p resolla, vaikka muuten mitään syytä ei olisikaan. Mutta monet ei saa niitä toistettua ongelmitta nykyisellä raudalla.

  Onneksi sitä on tehokkaampia prossuja saatavisa kun tää mopo Q6600.

  Johan täällä pistetiin referenssiä Applen dokumentointiin. Jossa oli rautavaatimukset. "Huonolaatuiselle" full hd:lle (8mbit/s / 24 fps). Kun bittivirran kertoo kahdella tai jopa neljällä ja frameraten ainakin kahdella, niin päästään melkoisiin vatimuksiin.

  Koodi:
  For 1920x1080 (1080p) video at 24 frames per second:
  3.0 Ghz Intel Pentium D (dual-core) or faster processor 
  At least 1GB of RAM 
  64MB or greater video card 
  Windows XP Service Pack 2 or Vista
  
  Muistia tarvitaan myös näköjään purkamiseen melkoisesti. Mutta se ei ole koneessani ongelmana kun sitä on 2 gigaa, eikä swappaamista tapahdu toiston aikana.
   
  Moderaattorin viimeksi muokkaama: 02.01.2008
 11. LordPepsi

  LordPepsi Regular member

  Liittynyt:
  03.06.2006
  Viestejä:
  785
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  8500gt llä selkeesti kokemusta enemmän toistamisesta joten kysyn nytten sitten omaan ongelmaani vastausta vaikka topicciin verraten hieman offtopicikiks menee...

  Elikkä olen lataillut 720p ja 1080p x264 pakattua tavaraa ja olen tässä pitempää pähkäillyt codek pakettien kanssa minkä kanssa toimisi hyvin yhteen videot, en ole kuitenkaan vielä onnistunut toistamaan subien kanssa pätkimättä.. Tällä hetkellä löytyy Combined Community Codec Pack ja CoreAVC codekit joilla kuulemma piti pystyä toistamaan ilman ongelmia...

  Koneen speksit :

  3.4GHz Single Core P4
  2 Gig 667 MHz muistia
  8800 GTS 320 Mbit
  Kone -> DVI - HDMI Kaapeli -> 42" FullHD tellu
   
 12. Sakke88

  Sakke88 Active member

  Liittynyt:
  11.04.2004
  Viestejä:
  1,773
  Kiitokset:
  19
  Pisteet:
  68
  coreavc + ffdshow + haali media splitter + media player classic yhdistelmällä toistuu parhaiten h264 .mkv videot.

  LordPepsi: kannattaa heti aluksi poistaa tuo codec paketti. Hyvää suorituskykyä tai ongelmatonta videoiden toistoa haettaessa kannattaa unohtaa heti alkuunsa erilaiset paketit.

  Ja jos halutaan vertailla koneen suorituskykyä videoiden toistossa, niin siihen hommaan kelpaa hyvin timecodec

  8500gt: jos viitsit niin voisit vaikka laittaa pari tulosta eri videoista.


  edit: Opettelen kirjottamaan.
   
  Viimeksi muokattu: 02.01.2008
 13. 8500gt

  8500gt Guest

  Hmm. Mun tavoitetila vanhana ja väsyneenä IT konkarina on sellainen, että mä arvostan sitä että joku asia toimii ilman tolkutonta säätämistä. ;) Nimimerkillä armontonta säätämistä vuosikymmeniä ja enää ei tahdo jaksaa.

  Mutta ilmeisesti tässäkään asiassa ei noin helpolla päästä.

  Ei jaksa oikeasti testata millään.

  Yksi vinkki vielä minkä foorumeista sain ilman mitään asentamisia. Oli se että esim VLC:ssä voi ottaa parit filtterit veke:

  Auttanee muutaman kymmenen prosenttia. Eli ei mun tapauksessa riittävästi täydelliseen toistoon.

  Aiheesta kyllä riittää keskustelua muissakin foorumeissa. Joka taas tavallaan myös todistaa sen, ettei tämä alue ole suinkaan ongelmatonta. Myös codekkien tekijät ja playerien tekijät myöntävät ongelmat ihan suoraan.

  Toivonkin siis kehitystä lähinnä softa puolella. Nähtäväksi jää kauanko kestää.

  Sinänsä vaikuttaa myös hassulta että FFmpegin vai ffdshow:n kanssa tarvitsisi käyttää erillistä deocderia (coreavc). Kertoo siitä että kehitys on kesken. Tuohan on ihan kuten aikanaan piti asentaa mpeg2 erikseen, xvid ja divx jne jne. Mieluiten pärjäilisin yhdellä setillä jolla kaikki pelaa riittävän hyvin.

  Kovat jätkät tietty itse patchaa ja optimoi kodekit ja kääntää softat uudelleen. Mut menee vähän turhan HC:ksi mulle. ;)
   
  Moderaattorin viimeksi muokkaama: 02.01.2008
 14. Sakke88

  Sakke88 Active member

  Liittynyt:
  11.04.2004
  Viestejä:
  1,773
  Kiitokset:
  19
  Pisteet:
  68
  Vlc ei ole tunnetusti kovinkaan hyvä mediasoitin h264 materiaalille, jos siis hyvällä tarkoitetaan tehokasta.

  vaihto ffdshow -> coreavc tuo useamman kymmenen prosentin hyödyn.

  Samoin, mutta valitettavasti eräs htpc kone on niin tehoton, että on vaatinut älytöntä suorituskyvyn optimointia.
   
 15. LordPepsi

  LordPepsi Regular member

  Liittynyt:
  03.06.2006
  Viestejä:
  785
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Tällä hetkellä seuraavalla kokoonpanolla 720p x264 tiedostojen toisto sujunu ongelmitta mutta nuo 1080p x264 ovat vielä tappavia :D

  eli cccp + haali + mpc, myös ffdshow löytyy koneelt..

  saken sanoma juttu että cccp kannattas poistaa, onko näin ? Mitä foorumeita ja muita tekstei lueskellu niin cccp just se paketti mikä pitää olla
   
 16. juggeli

  juggeli Regular member

  Liittynyt:
  20.12.2005
  Viestejä:
  350
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Ei tosiaankaan ole ihme että x264 1080p videot ei vlc:llä pyöri sillä siinä ei ole kunnollista tukea edes dualcore prosessoreille. CoreAVC on kyllä ehdoton tuollaisen materiaalin toistamiseen ja sen avulla olen itsekkin katsellut Blu-ray H264 leffoja tällä E6300 prosesorilla. Prosessoria joutui kylläkin kellottamaan 2.33Ghz lukemiin että nuo leffat alkoivat pyöriä sulavasti.

  Ei kannata CCCP:tä poistaa vaan asentaa sen kaveriks CoreAVC x264 dekooderi niin johan alkaa pyörimään
   
  Viimeksi muokattu: 02.01.2008
 17. 8500gt

  8500gt Guest

  CoreAVC:stä ei näytä olevan sourceja tarjolla kääntämistä varten.

  FFmpegistä ja VLC:stä löytyy kyllä viimeisimmät DEV versiot SVN:stä, pitänee varmaa kääntää testata noita. Vakaus voi tietenkin olla sitten "omaa luokkaansa". ;)

  VLC:n uusin / uusimmat versiot löytyy täältä valmiiksi käännettynä:
  http://nightlies.videolan.org/build/

  Uusia versioita tulee useammin kuin kerran viikossa.
  Hieman eri tahtia kuin siis VLC:n stable versioita. ;)
   
  Moderaattorin viimeksi muokkaama: 02.01.2008
 18. juggeli

  juggeli Regular member

  Liittynyt:
  20.12.2005
  Viestejä:
  350
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Ei ole ei koska kyseessä on kaupallinen ja maksullinen dekooderi mutta "opiskelijaversiokin" löytyy jos osaa...
   
 19. LordPepsi

  LordPepsi Regular member

  Liittynyt:
  03.06.2006
  Viestejä:
  785
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26


  Joo unohin laitella CoreAVC... coresta versio 1.5 koneella kun 1.6 ssa ei oo deblockeria mahdollisuus muokata
   
 20. Titan

  Titan Member

  Liittynyt:
  09.03.2002
  Viestejä:
  43
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Luulen että tämä kyssäri sopii tämän threadin jatkoksi.

  Mietin tässä että miten saan CoreAVC:n default codekiksi? Alkuun PowerDVD hoiti sen kunnes ongin ohjeen miten sen oman H.264 sai disabloitua. Nyt ongelmana on FFDSHOW. Se mulkku väkisin haluaa käyttää omaa codekkia vaikka pistän H.264 = disabled sieltä valikoista. Alkaa loppumaan ideat... :( Niin ja käytän media player classiccia, luonnollisesti

  Edit: Tuo PowerDVD:n H.264 codekin sai pois käytöstä siirtämällä Video Filter kansiosta cl264dec.ax tiedoston jonnekin muualle. Tällä on se huono puoli että jos eteen tulee Blu-ray leffa joka on pakattu H.264 niin mites sen toisto PowerDVD:llä sitten onnistuu? Osaako power DVD käyttää CoreAVC:n codekkia jos sen nyt defaultiksi ylipäätään saa.

  Pistää kyllä potuttaan tuo ffdshow:n käyttätyminen just nyt..
   
  Viimeksi muokattu: 26.01.2008
 21. BforeDusk

  BforeDusk Senior member

  Liittynyt:
  15.09.2006
  Viestejä:
  6,570
  Kiitokset:
  7
  Pisteet:
  118
  Tää ketju alkoi pöytämallisoittimista, mutta PC:n säätövinkkejäkin täältä löysin, kun olin aloittanut oman ketjun, josta voi katsella tietoja.
  http://keskustelu.afterdawn.com/thread_view.cfm/624730


  Kokeeksi asensin koneeseen, jossa ei nettiä = ei palomuuria, ei virustutkaa kuormittamassa.
  Intel4 1.7GHz, 512MB RAM, Geforce 7600GS.
  CoreAVC ja sen mukana Haali Media splitter (ruksi poista MPC sisäinen mkv). VLC ja MPC nykii molemmat. XP:n oma Media Player 9 tarvii ffdshown äänille (sen h.264 disable). Jonka jälkeen unfuckinbelivable, se toistaa nykimättä. Srt tekstityksiä se ei osaa toistaa, eikä tekstien poisto nopeuta MPC:tä.

  Kokeilin myös 2.4GHz, 512MBRAM, Radeon 7000 koneessa AVG ja ZoneAlarm pois päältä (ethernetillä toisesta koneesta, sisäverkko), MPC ei parane.

  Leffassa menee 3:ssa kohtaa ääni epäsynkkaan. Kun "kelaa" etenpäin ja vähän takas, synkassa.
  Johtuisko noista MKV: A frame of stream 1 (at .... ms) had only forward reference (maybe broken file), joita on satoja.

  Huulia tuli tarkastelua ton äänisynkan takia. Kun kamera-ajo on paikallaan, niin onhan tossa yksityiskohtia. Mutta kun leffa on liikkuvaa kuvaa, katsepiste liikkuu, niin toi tarkkuus "katoaa".
  Vhs-laatu (tai sitä parempi) 640x480, 700MB Xvid toistuu temppuilematta Pena4:lla, eikä mulla aivot jää kaipaamaan parempaa yksityiskohtaa. Leffateatterissa sitä laatua saa.

  Toivottavasti tästä vinkkiä saatte säätämiseen, joilla paljon tehokkaamat koneet on.

  Toi CoreAVC/ffdshow pani mov katselun kälyiseksi 1.7GHz koneessa.

  Jos jollain on tietoa Configure CoreAVC:n ikkunan säädöistä mitä ne tekee, saako niillä tuunattua toistoa paremmaksi?
   
  Viimeksi muokattu: 16.02.2008

Jaa tämä sivu