1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

HD-DVD hyllytetty!

Viestiketju HD DVD -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi 8500gt 18.02.2008.

 1. 8500gt

  8500gt Guest

  Moderaattorin viimeksi muokkaama: 18.02.2008
 2.  
 3. Miikael

  Miikael Guest

  Niin, mahtuuhan tuolle Blue Raylle enemmän tavaraa, mutta itseäni todella harmittaa nuo aluekoodit... :( Leffat kun maksaa meillä 30 euroa ja jenkkilässä vain 15. HD kuvaan tottuneena normaali DVD näyttää karulta.
   
 4. boldie

  boldie Member

  Liittynyt:
  26.10.2005
  Viestejä:
  7
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Kyllä pitää myöntää, että nyt harmittaa. Itsellä ollut viime kesästä HD DVD-soitin ja olen ollut todella tyytyväinen. Olisi ollut taisto ihan erilainen jos olisivat laittaneet XBOX 360:seenkin sisäänrakennetun HD DVD-soittimen. Toshiba taisteli hyvin, mutta Microsoftista ei juuri apua ollut. Onneksi tuo Toshiban HD DVD-soitin skaalaa loistavasti tavalliset DVD-elokuvat, joten ei sitä vielä kannata roskiin heittää. Sitten hyväksytään hieman niellen karvas tappio ja odotellaan että Blu-Ray soittimien hinnat laskisivat ja laatu nousisi.
   
 5. 8500gt

  8500gt Guest

  Joo. Tavallinen DigiTV kuva on uskomatonta kuraa. DVD näyttää huonolta. Ja jotkut väittää ettei noilla muka huomaa eroa. ;)

  Blu-rayn kannalla olin alusta asti median tekniikan ja kapasiteetin vuoksi.
   
 6. Miikael

  Miikael Guest

  Hyvin pitkälti samaa mieltä 8500gt:n kanssa kuvanlaadusta. Digitv:tä ei enää paljon edes viitsi katsoa, ja DVD -kuva tuntuu kuin VHS -kuvalta. Tässä alkaa todella odotella, että HD -kanavia tulisi myös kaapelin puolelle. Blue ray on varmasti muuten yhtä hyvä kuin HD DVD, mutta itseäni jurpii nuo aluekoodit. Paljon matkustelevana on ärsyttävää, jos ei tulevaisuudessa elokuvia voi ostaa muualtapäin maailmaa. Sama jurpi jo DVD:n aikana ja toivoin HD DVD:n olevan siihen ratkaisu. No täytyy vain toivoa, että blue-ray -elokuvat ja soittimet laskevat pikapikaa edes jotenkin siedettävälle tasolle Suomessa.
   
 7. mpk666

  mpk666 Regular member

  Liittynyt:
  09.04.2002
  Viestejä:
  264
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Ei tullut mieleesi että dvd-soittimen saa todella yksinkertaisesti aluekoodittomaksi? BD soittimiakin löytyy jo myynnistä missä on A/B alueiden ja kaikkien dvd-levyjen aluekoodien toisto.
   
 8. Nomad68

  Nomad68 Guest

  Jaaha, koskas HD-DVD-laitteiden poistomyynti alkaa? Vois olla kätsy vaikka toisena (tai kolmantena) optisena asemana pc:ssä, vaikka käyttö oliskin satunnaista.
   
 9. Madnick1

  Madnick1 Regular member

  Liittynyt:
  20.11.2007
  Viestejä:
  223
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Meikä hommasi kanssa HD-DVD:n muutama kuukausi sitten, vanhan Philipsin DVD soittimen sanottua työsopimuksensa irti.
  Ostopäätöksen joutui tekemään "sodan" vielä ollessa käynnissä, vaikka voittaja alkoikin jo olla selvä.
  Viisi ilmaista HD elokuvaa kaupan päällekin kertoi jo jotain ja teki muuten laitteen hankinnan todella edulliseksi!

  Noh... Voittaja ratkesikin sitten pikapuolin hankinnan jälkeen. Täytyy sanoa, että eipä kuitenkaan harmittanut yhtään! Vehje kun tosiaan skaalaa nuo vanhatkin DVD elokuvat todella hienosti 1080p muotoon! Ja nyt saa HD leffoja pilkkahintaan!

  Tallentavaa Bluray soitinta nyt sitten vaan odotellaan tuon kaveriksi...
   
 10. Miikael

  Miikael Guest

  DVD elokuvat ei yksinkertaisesti huonon kuvanlaatunsa vuoksi enää kiinnosta lainkaan. Olen toki tietoinen siitä, että sen saa aluekoodittomaksi, mutta en aio hankkia enää yhtään DVD -elokuvaa, joten sinänsä aivan sama.

  Mitkä blue-ray soittimet toistavat sekä jenkeistä, euroopasta, että aasiasta ostettuja elokuvia? Hinta todennäköisesti on ainakin vielä suolainen... :(
   
 11. mpk666

  mpk666 Regular member

  Liittynyt:
  09.04.2002
  Viestejä:
  264
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  http://www.dvdirect.net/products_hardware_1.asp?action=2006-03-04_14:03:40_BLU-RAYPlayer
   
  Viimeksi muokattu: 22.02.2008
 12. Gagadu

  Gagadu Guest

  Sinä Beibi huudat aivan liian aikaisin,koska et ymmärrä mistään mitään,,huudat kuin = nälkä ja tissistä ei maitoa sinulle heru.

  Ota asioista ensin selvää ennen kuin alat päätäsi aukomaan.


   

Jaa tämä sivu