1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Hauppauge WinTV HVR 1300 - ei signaalia

Viestiketju Keskustelua PC:n digikorteista -osiossa. Ketjun avasi romero 14.03.2006.

 1. romero

  romero Regular member

  Liittynyt:
  29.03.2003
  Viestejä:
  802
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Tuollainen kortti tuli hommattua mutta vastaanoton kanssa onkin sitten huuli pyöreänä: Asun kerrostalossa jonka antenniverkko on digiyhteensopiva, tavallisilla vastaanottimilla sekä analogi- että digitaalikuva on täysin moitteeton mutta Hauppaugen viritin löytää ainoastaan analogiset kanavat digipuolen signaalimittarin näyttäessä ei-mitään. Huushollissa on maadoittamattomat pistorasiat ja sitä ongelmaa en pysty kiertämään, galvaanista erotinta en saa tähän hätään hommattua mistään mutta ainakaan pelkän antennijohdon sisemmän karvan kytkeminen korttiin (mitä neuvottiin eräässä toisessa ketjussa) ei vaikuta mitenkään, ja kolme-neljä eri saatavilla olevaa kortin ajuriversiota on myös kokeiltu tilanteen muuttumatta. Testasin vastaanottoa myös sisäantennilla mutta sillä ei saa näkymään analogikanaviakaan edes välttävällä laadulla, digipuolen signaali edelleen nollilla. Alkaa pikkuhiljaa tuntumaan että jos tietokoneisiin liitettävät vastaanotinhärvelit ovat ongelmiensa suhteen tätä luokkaa niin saavat minun puolestani tästedes olla, mikäli jollakulla ei sitten ole kertoa hyviä neuvoja uskoni palauttamiseksi.
   
 2.  
 3. borek

  borek Member

  Liittynyt:
  28.03.2006
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Itsellä HVR 1100 ja viat hieman samankaltaiset. Kanavanipuista B eli mtv + nelonen ei saa signaalia ollenkaan kun taas A ja C niput antaa täydet. A ja B on vierekkäisillä kanavilla 37 ja 38. Kaikkea on testattu; kortti vaihdettu, käyttis asennettu uusiksi, kortin softana koitettu beta-ajureita 2.04, antenniliitännät uusittu. Mikään ei auttanut. Anyseen ei niin laadukas usb-digiviritin toimii moitteettomasti, singaali jotain 80% luokkaa. Anysee ei vaan toimi MediaPortalissa joten Hauppaugenin pitäis saada toimimaan. Äänikortti ja näytönohjainkin on vaihtunut ja vika on säilynyt. Yhteensopivuus ongelma? mutta minkä kanssa. Emo on asus KT600-jotain uusimilla päivityksillä, antenni katolla on noin 8 vuotta vanha ja sillä näkyy tuon anyseen lisäksi kaksi tavallista digiviritintä.
   
 4. keukeu

  keukeu Guest

  Itsellänikin on WINTV HRV-1300. Asun kaapelitaloudessa, joten laitoin pöydälle ns. mökkiantennin, jossa on vahvistin. Se löytää sekä ana- että digikanavat. Lähettimelle on matkaa linnuntietä n. 40 - 50 km. B kanavanippu näkyy, mutta heikommin kuin A.

  Toimiiko/Onnistuuko teillä vhs- nauhurin liittäminen kyseiseen laitteeseen????

   

Jaa tämä sivu