1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Hauppauge 500 vaiko 1100

Viestiketju Keskustelua PC:n digikorteista -osiossa. Ketjun avasi Tare69 01.09.2007.

 1. Tare69

  Tare69 Member

  Liittynyt:
  20.03.2006
  Viestejä:
  95
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Mietin tässä digi-kortin hommaamista kun ei vain tuo Artec 14T ja AIW X800GT:n digiviritin tunnu pelaavan. Sain kyllä jossain vaiheessa sen AIW:n toimimaan mutta tallensi vain NTSC-muodossa ja lisäksi ei sitten millään ruvennut analoginen viritin toimimaan (ATI ei sitten osaa tehdä sellaisia ajuri&softa paketteja mitkä olisi helppo asentaa jopa vanhojen päälle ja tärken on, että vielä toimivisivat). 14T taas oli tuskainen asennettava ja se toimi päivän jos toisenkin mutta sekin renttuili välillä ennen kuin taas tilttasi toimimattomaksi.

  Homma vain on siinä, että kahdelle tallentavalle linjalle olisi käyttöä koska nauhoituksia tulee joskus samaan aikaan monelta kanavalta mutta pitäisi olla myöskin mahdollista nauhoittaa analogista tavaraa nauhoilta digitaaliseen muotoon...

  Eli 500:ssa on kaksi viritintä eli kahta voi nauhoittaa ja yhtä lisäksi katsoa samaan aikaan ja 1100 taas on yhden virittimen kortti (yhtä nauhoittaa ja toista katsoa kunhan on samassa nipussa) ja kortissa on analoginen linja sisään lisäksi (voi vaikka nauhoittaa kasetille tavalliselta digiboksista ja siirtää se sitten koneelle jos ei muuta keksi)... Mutta tuli mieleen sellainenkin asia eli voiko koneeseen laittaa kummatkin kortit ja nauhoittaa KOLMELTA kanavalta yhtäaikaa kun olisi kolme viritintä eli jos koneessa on kummtakin kortit niin tukeeko Hauppaugen softa sitä vaiko toivon liikoja jos vaikka ensin ostaisi toisen noista mutta kumman :-?

  - Tare69
   
 2.  
 3. IlmoPJ

  IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  17.03.2006
  Viestejä:
  6,781
  Kiitokset:
  774
  Pisteet:
  193
  En näe mitään syytä, miksi tämän kolmen virittimen systeemi ei toimisi.

  DVBViwer katseluohjelmalla voit nauhoitta, vaikka kolmen kanavanipun ohjelmat kaikki samalla kertaa.
   
 4. Tare69

  Tare69 Member

  Liittynyt:
  20.03.2006
  Viestejä:
  95
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Noh seuraava kysymys sitten on kun sain tässä taas tuon AIW X800GT:n digi-virittimen toimintaan (NTSC standardia pukkaa:)...

  Eli voiko sitten tuo DVBViwer käyttää tuotakin nauhoitukseen (olisi tuossa tuo Artec T14 pska myös)?... Tuossa vain sitten se, että kuinka paljon tehoa vie koneesta parin digi-kanavan nauhoittelu, ainakin tuon T14:sta nauhoittelu oli sellaista prossa syöppöä (USB dongeli) ja oli kiitettävä yllätys kun ensimmäisen kerran tuon AIW:n nauhoituksen sai päälle ja oli kone aika nykimätön ja äänikin pysyi ihan kohdallaan.

  - Tare69
   

Jaa tämä sivu