1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Harkinnassa Nintendo Switch

Viestiketju Kaikki muut pelikonsolit -osiossa. Ketjun avasi Zhark 11.01.2018.

 1. Zhark

  Zhark Regular member

  Liittynyt:
  12.01.2008
  Viestejä:
  370
  Kiitokset:
  43
  Pisteet:
  38
  Pitkästä aikaa jokin uusi konsoli kiinnostaa ja tällä hetkellä se on tuo Switch. Edellisen konsolin ostin vuonna 2002 joten muutama konsolisukupolvi on ehtinyt mennä tässä välissä. Nyt on kuitenkin kiinnostus taas tähänkin herännyt. Omasta tuttavapiiristä keneltäkään ei tätä konsolia löydy joten ajattelinkin kysyä risuja ja ruusuja täältä foorumilta jossa nyt luulisi edes jonkun tuon konsolin omistavan.

  Kertokaahan nyt tuon kyseisen konsolin omistajat sen hyvistä ja myös huonoista puolista, 300-400€ turhasta on aika paljon ainakin näillä tuloilla :(.
  Pelinäyttönä tulee toimimaan Panasonicin plasma (Full-HD).
   
 2.  
 3. PerttiGG

  PerttiGG Regular member

  Liittynyt:
  22.04.2017
  Viestejä:
  198
  Kiitokset:
  47
  Pisteet:
  28
  Hyviä pelejä, mm. Super Mario Odyssey, Legend Of Zelda: Breath Of The Wild

  Myös mukavaa kun voi siirtyä pois tv:n äärestä ja mennä vaikka sänkyyn rötköttämään ja pelaamaan.

  Yksittäinen Joy-con ohjain mielestäni pieni, suosittelen käyttämään mukana tuleevaa "grippiä".


  Huonot puolet: Me jouduttiin viemään huoltoon kun pukkasi usein oranssia näyttöä (varmaan harvinaista), juurikin tuo yksittäisen ohjaimen pieni koko.
   
 4. Zhark

  Zhark Regular member

  Liittynyt:
  12.01.2008
  Viestejä:
  370
  Kiitokset:
  43
  Pisteet:
  38
  Juurikin tuo Super Mario Odyssey sai kiinnostumaan konsolista. Onko tietoa kuinka yleinen ongelma tuo oranssi ruutu on ja kauanko huolto kesti? Itteäni ainakin ottaa kunnolla päähän jos uuden laitteen joutuu hetimmiten toimittamaan huoltoon.
   
 5. Ehni

  Ehni Active member

  Liittynyt:
  01.02.2012
  Viestejä:
  1,114
  Kiitokset:
  124
  Pisteet:
  73
  Mun mielestä toi Switch on ainut konsoli jossa pienintäkään innovaatiota ja järkeä. Jos näitä AAA pelejä haluaa pelata niin kasaa koneen vaikka pienemmälläkin budjetilla niitä varten. Itsekin funtsin tota switchiä jonku verran kun kiinnostais just toi käsikonsoli / tv-konsoli ominaisuus
   
 6. Zhark

  Zhark Regular member

  Liittynyt:
  12.01.2008
  Viestejä:
  370
  Kiitokset:
  43
  Pisteet:
  38
  Kyllä täällä PC pelaamistakin harrastetaan, nyt vain alkoi pitkästä aikaa konsolikin kiinnostaa, lähinnä juuri noiden mariopelien takia.

  Hyvä vaan että aihe synnyttää keskustelua.
   
 7. Hate029

  Hate029 Member

  Liittynyt:
  07.08.2011
  Viestejä:
  69
  Kiitokset:
  3
  Pisteet:
  18
  Nintendon pelikoneet on hyvä vaihtoehto jos tykkää Nintendon omista peleistä.

  Meillekin jouluksi tuo tuli ja on kyllä yllättänyt positiivisesti. Aluksi tuli hiukan epäilevä olo kun laatikosta paljastui pieni tabletti. Oletin tabletin isommaksi. Kone on kuitenkin näppärä koska sen voi ottaa lennosta irti telakasta ja jatkaa pelaamista tai sitten pistää telkkariin kiinni. Ohjainten akku kestää ihmeen kauan - yli vuorokauden peliaikoja on saatu tehtyä. Kylkeen on tosin ostettu lataustelakka parilla kympillä, joten tämä ei varsinaisesti ole ongelma.

  Ainoa miinus mitä voin sanoa on ohjainten "lagaus" välillä. Itse kun olen Zeldaa pelannut niin välillä näppäimet eivät reagoi tai sitten reagoivat suurella viiveellä. Lähemmäs siirtyminen on välillä auttanut, välillä ei. Toisaalta tämä ei ole ollut joka pelikerralla ongelmana, joten en tiedä sitten mistä tuo johtuu. Akkujen loppumista on tullut epäiltyä ja se se voi toisaalta olla koska ohjainten vaihto on helpottanut ongelmaa.
   
 8. Zhark

  Zhark Regular member

  Liittynyt:
  12.01.2008
  Viestejä:
  370
  Kiitokset:
  43
  Pisteet:
  38
  Tarkoitus oli nyt viikonlopuksi hommata tuo Switch, mutta eiväthän asiat ikinä mene niin kuin haluaisi. No ehkä joskus tulevaisuudessa sitten kun saa rahat taas kasaan.
   

Jaa tämä sivu