1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Handan dvb-t 6000

Viestiketju Keskustelua antenniverkon digibokseista -osiossa. Ketjun avasi kynatie 19.08.2008.

 1. kynatie

  kynatie Member

  Liittynyt:
  24.08.2005
  Viestejä:
  27
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Handan boxi alkoi "hajota" kesken tallenteiden katselun, sammui kokonaan, sitä ennen jo hävittänyt tallenteita, ei vaihtanut kanavia,joskus kun poisti jonkun tallenteen niin kaikki hävisi, kuten muillakin ilmeisesti käynyt . joskus palannut takaisin ohjelmat.Nyt ei voi alustaa levyä. Kanavien katselu onnistuu kyllä!Käynnistys on hidasta!

  Nyt sit ilmoittaa: HDD ei löydy

  Olisiko kovalevy rikki vai onko emolevyllä jotain tekemistä tässä asiassa vai onko sellaista edes(kysyy epätietoinen)
   
 2.  
 3. hex68

  hex68 Member

  Liittynyt:
  20.09.2006
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Noissa Handanin bokseissa on sellainen ominaisuus että n. kahden vuoden ikäisinä niiden virtalähteiden kondensaattorit on pilalla: taitaa ola juuri siitä kysymys. Jotkut ovat saneet korjauksen ilmaiseksi kun ovat osanneet sitä vaatia, toiset on maksaneet siitä 50 egee ja rohkeimmat ovat ostanet muutamalla eurolla varaosat ja kolvanneet omin päin nämä uudet konkat. Google antanee lisätietoja ja ohjeita.
   
 4. kynatie

  kynatie Member

  Liittynyt:
  24.08.2005
  Viestejä:
  27
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  jep löytyy aiheesta! kuva joka on otettu konkista ei aivan vastaa minulla olevaa konkkien asetelmaa piirilevyllä olisko uudempaa mallia tämä meikäläisen boxi, mutta eiköhän sähkäri löydä nuo vialliset konkat jos niitä edes on?
   
 5. Henri243

  Henri243 Regular member

  Liittynyt:
  04.01.2008
  Viestejä:
  298
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Pahoitteluni nostosta, mutta löytyy kans ongelmia kyseisen digiboksin kanssa. Yhtäkkiä kesken käytön on kanavat alkanut pätkimään toisinaan katosivat kokonaan. Sitten kun laitoin hakemaan kanavat uudelleen ei löytänyt enää mitään. Telkkarin sisäinen digiboksi toimii moitteetta.

  Mitähän tälle kannattaisi lähteä tekemään? Päivitystä en valitettavasti pystynyt tekemään, kun kyseinen boksi ei toimi Win7:n kanssa.
   

Jaa tämä sivu