1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Handan DVB-C 6000, tallenteesta puuttuva tekstitys ja signaalin laatu

Viestiketju Keskustelua kaapeliverkon digibokseista -osiossa. Ketjun avasi Miisu15 15.10.2006.

 1. Miisu15

  Miisu15 Member

  Liittynyt:
  15.10.2006
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Taas jäi suosikkisarjan tekstitys tallennettaessa pois, jurppii. Ongelma esiintyy erityisesti TV1-kanavalla. Onko muilla kokemusta ongelmista vain tietyn kanavan kanssa? Maahantuojan vastaus pulmiin oli, että joidenkin kaapeliverkkojen rajallisen tekniikan vuoksi ne lähettävät vain murto-osan tarjolla olevasta tiedosta. Asumme Oulun seudulla - onko täällä muita Handan-ongelmaisia? Katsoin boxin järjestelmätiedoista, että lähetyksen signaalitaso on 99%, mutta signaalin laatu vain 5-9%. Liekö tuolla laadulla jotain merkitystä?
  Laite on ollut taloudessa viime joulusta asti ja yhä vain se järjestää ikäviä yllätyksiä. Kaikki ohjelmistopäivitykset on tehty, eihän niitä huhtikuun jälkeen ole tullutkaan. Nyt luvattiin piakkoin päivitystä "OTA- eli antenniverkon kautta" - mitä se sitten tarkoittaakaan?
   
 2.  
 3. arc03

  arc03 Regular member

  Liittynyt:
  04.02.2004
  Viestejä:
  585
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  OTA = ower the air, eli ohjelmiston päivitys tapahtuu kaapelin kautta automaattisesti.

  Vaikee sanoa tohon tekstitykseen mitään. Itse asustelen eteläsuomessa ja mielestäni tekstitykset pelaa oikein. Uusin betafirmis on koneessa, joka paransi tuota DVB-tekstityksen ilmestymistä kuvaruutuun, eli ennen piti suorittaa kanavasurffausta että sai tekstityksen näkymään YLEn kanavilla.
   

Jaa tämä sivu