1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Googlen Software Reporter

Viestiketju Ajuri- ja softaongelmat -osiossa. Ketjun avasi 1pertti 13.11.2019.

 1. 1pertti

  1pertti Senior member

  Liittynyt:
  10.09.2008
  Viestejä:
  7,570
  Kiitokset:
  922
  Pisteet:
  193
  Pysähdyin selvittämään, mikä prosessi kuormitti suoritinta. Joku software_reporter siellä pyöri ja Googlella löytyi tieto, että kyseessä on Chromen työkalu (software_reporter_tool.exe), joka skannaa koneella olevia ohjelmia ja raportoi niistä Googlelle. Mitähän vattua se Googlelle kuuluu, mitä ohjelmia koneellani ajan?

  Joku varmasti pitää tätä turhana huolen aiheena, mutta niin monessa yhteydessä on paljastunut, että suuret toimijat (Google, Facebook) keräävät ja jalostavat tietoja, joita sitten tarkoituksella tai vahingossa käytetään väärin. Lieko tuostakin Chromen osasta jossakin käyttöoikeussopimuksen sokkeloissa maininta, mutta viimeistään sitten, kun tieto on Googlen kotimaanpalvelimella, se on myös eurooppalaisen tietosuojasääntelyn ulkopuolella.

  Edit. Huomasin, että osion nimi onkin Ajuri- ja softaongelmat. Tässä on kyseessä pikemminkin softa-asia eikä -ongelma, johon odottaisin apua.
   
 2.  
 3. *Trinity*

  *Trinity* Senior member

  Liittynyt:
  15.12.2014
  Viestejä:
  4,537
  Kiitokset:
  853
  Pisteet:
  123
  Vanhalla koneella jostain syystä toi sama, mutta uudemmalla ei, kummassakin koneessa kymppi. En kyllää muista, että olisi mitään uudella koneeella asialle varsinaisesti tehnyt.

  Mitä tulee noihin osioihin, niin niihin olis hyvä saada muutosta, esim vain yksi osio ongelmille, mutta taitaa olla valitettavasti toivotonta sen suhteen.
   
  Viimeksi muokattu: 13.11.2019

Jaa tämä sivu