1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Googlen Chrome-selain

Viestiketju Ajuri- ja softaongelmat -osiossa. Ketjun avasi 1pertti 06.12.2021.

 1. 1pertti

  1pertti Senior member

  Liittynyt:
  10.09.2008
  Viestejä:
  8,660
  Kiitokset:
  1,123
  Pisteet:
  243
  Tässä ajattelemisen aihetta Googlen Chromea käyttäville:
  Käytätkö jatkuvasti Chrome-selainta? Tässä 7 syytä lopettaa käyttö | Talouselämä (talouselama.fi)

  Itsellänikin on Chrome koneella ja lisään vielä yhden ihmettely aiheen. Mitähän varten Chrome yrittää vähän väliä käyttää web-kameraa?
  upload_2021-12-6_15-34-30.
  Tosin Edgekin yrittää joskus käynnistää kameran, mutta huomattavasti harvemmin. Tuollainen kuvan ilmoitus tulee, koska olen tietoturvaohjelman asetuksissa erikseen kieltänyt kaikilta sovelluksilta pääsyn kameraan. (Teamsille sallin sen tarvittaessa.) Chromen asetuksissa puolestaan on kielletty kaikilta sivustoilta kameran käyttö.

  Ottaen huomioon, kuinka paljon tietoa Google meistä tallentaa joka tapauksessa, ei luulisi, että sillä olisi aihetta esimerkiksi tarkistaa monta kertaa päivässä, kuuluuko toimiva nettikamera koneen varusteisiin. Vai onko se sittenkin joku sivusto, joka Chromeen asetetusta estosta huolimatta yrittää tarkistaa, onko nettikamera käytettävissä?
   
 2.  
 3. *Trinity*

  *Trinity* Senior member

  Liittynyt:
  15.12.2014
  Viestejä:
  6,005
  Kiitokset:
  1,092
  Pisteet:
  223
  Ei varsinaisesti lity avaukseen mutta kuitenkin. Mää oon pitkän aikaa miettinyt, että miksi käyttää firefoxia kun se muuttuu kokoajan enemmän chromen kaltaiseksi. Nykyään voisin lisätä tohon, että miksi käyttää chromea kun voi käyttää edgeä.
   

Jaa tämä sivu