1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

GF 9800 GT lopetti toimimisen Fujitsussa

Viestiketju Näytönohjaimet - Apua, kokemuksia ja vinkkejä -osiossa. Ketjun avasi Janezkii 11.07.2010.

 1. Janezkii

  Janezkii Member

  Liittynyt:
  11.07.2010
  Viestejä:
  3
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Hep
  Juu ko n.ohjain ei enää(toiminu aikaisaemmin n 2 v) toimi kaverini Fujitsu Siemens Amilo Pi 3645 :ssa.Kone käynnistyy muuten( ainakin valo vilkkuu kiintolevyn merkissä edessä ja omalla integroidulla tulee kuvaa) mutta mitään ei tule näyttöön mustaruutua vaan näyttää.No eräs toinen kaveri sitten tilasi uuden 9800:en ja sen sinne laittoi mutta sama tulos no kuva.Noo Kaverukset minun tyköni kone + 2x GF9800GT n.ohjaimet mukana ja eikun minun masinaa tunggettiin ohjaimet kii no:1 GF9800GT ensi eli se alkuperäinen mikä oli konessa ostohetkestä asti ollu ja toimiii hienosti (tälläkin kirjoitushetkellä hyrrää tuol sisuksissa) Nooo Eikun se uudempi gf kiinni ja sama tulos toimii oikkei hienosti.. Pään raavinta what a fu... sitten sellainen testi että minun GF 7900 tyrkättiin tuohon fujitsuun ja kas kummaa kuvahan se näyttöön tärähti?? ja fujitsun integroitu ohjain toimii myös ok. Biossista myös poisteltu tuota integroitua mutta eip apua .. Oiskos kellä miitää lisä finkkii mitä voisp vielä koklaa kun ei itellä enää ällii oo.. Power kö pieni kö (ei oo wateist tietoo)mut kun toiminut kuitenki aiemmin ko konessa hyvin .Vanhemmassa on lisävirran paikka mutta uudempi ns green kortti ei lisävirran paikka ollenkaan.Outo juttu ... Kiitokset tiedoista etukäteen.. Terveisin monta sopan keittäjää
   
 2.  
 3. Janezkii

  Janezkii Member

  Liittynyt:
  11.07.2010
  Viestejä:
  3
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Eikö kenelläkään ole ideoita mistä jotua vois ko juttu+
   
 4. Thor1993

  Thor1993 Regular member

  Liittynyt:
  12.06.2007
  Viestejä:
  860
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  No ensimmäisenä kyllä tuli mielee, että poweri olis hajonnu - ainakin osittai - sillein että ei pysty antaa ku murto-osan aikasemmista ampeereista jolloin toi 9800 ei enää toimi. Toinen vaihtoehto on tietenkin emolevy, että olis varmaa hyvä kokeilla toisella emolevyllä, että mitä tapahtuu. Sama myös koskien virtalähettä.
   
 5. Janezkii

  Janezkii Member

  Liittynyt:
  11.07.2010
  Viestejä:
  3
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Juup kyl tuo virtalähde varmaan kantsii eka testaa uudella / tehokkaammalla kun se o kuitenki helpompi ku emon vaihto. Kiitokset näistä tiedoista/vinkeistä.
   

Jaa tämä sivu