1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Geforce 630 2gb + Virtalähde?

Viestiketju Näytönohjaimet - Apua, kokemuksia ja vinkkejä -osiossa. Ketjun avasi Th3N00b1 11.09.2012.

  1. Th3N00b1

    Th3N00b1 Member

    Liittynyt:
    10.09.2012
    Viestejä:
    35
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Moro! Ajattelin ostaa uuden näytönohjaimen niin tuli mieleen että vaatiiko lisää tehoa? Näyttikseksi ajattelin geforce 630 ja oma virtalähteeni on koneessa 350w. Tarvinko uutta virtaa? Onko näytönohjain ostamisen arvoinen? Kiitos!
     
  2.  
  3. Axu_

    Axu_ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    14.10.2008
    Viestejä:
    9,819
    Kiitokset:
    239
    Pisteet:
    143
    Minkälainen muu kokoonpano on?
     
  4. Th3N00b1

    Th3N00b1 Member

    Liittynyt:
    10.09.2012
    Viestejä:
    35
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    4GB DDR2 Keskusmuisti

    AMD Athlon II X2 215 Prossu

    Emolevy on Acer RS780HVF

    Ja nykyinen näyttis on Ati radeon hd 3200 graphics

    Ja Kone on acer aspire m3203

    Ja se näytönohjain oli se geforce gt630

    Virtalähde oli sen 350w
     
  5. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,356
    Kiitokset:
    426
    Pisteet:
    143
    jos näyttiksessä ei ole lisävirtaliitintä,---> ei vaadi (ellei powerisi ole joku alta 200w rutku,m3203 poweri oli 245w ((itse omistan sellaisen)))
     
  6. Th3N00b1

    Th3N00b1 Member

    Liittynyt:
    10.09.2012
    Viestejä:
    35
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Onko tuossa lisävirtaliitintä? Oon katos niin tyhmä :p
     
  7. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,356
    Kiitokset:
    426
    Pisteet:
    143
    Ei,
     
  8. Th3N00b1

    Th3N00b1 Member

    Liittynyt:
    10.09.2012
    Viestejä:
    35
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Eli tuon voi laittaa ilman uutta virtalähdettä?
     
  9. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,356
    Kiitokset:
    426
    Pisteet:
    143
    Sen pitäisi onnistua
     
  10. Th3N00b1

    Th3N00b1 Member

    Liittynyt:
    10.09.2012
    Viestejä:
    35
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    No hyvä ja kiitos vastauksesta!!! :)
     
  11. Jouko?

    Jouko? Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    14.07.2004
    Viestejä:
    3,858
    Kiitokset:
    32
    Pisteet:
    78
  12. Th3N00b1

    Th3N00b1 Member

    Liittynyt:
    10.09.2012
    Viestejä:
    35
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Tarkoitit varmaan väärää näytönohjainta.... Siinä kyseisessä on 2gb muistia ja tuossa 1gb.
    Mistä sen voi katsoa sen tilan? Ja mahtuisiko tuo minun koneeseeni?
     
  13. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,356
    Kiitokset:
    426
    Pisteet:
    143
    Ei vaikuta kokoon mitenkään,se on aivan samankokoinen,vaikka siinä olisi 3gb muistia,ei se muisti kortin kokoa muuta
     
  14. Th3N00b1

    Th3N00b1 Member

    Liittynyt:
    10.09.2012
    Viestejä:
    35
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Joo eli se mahtuu sinne siis?
     
  15. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    4,466
    Kiitokset:
    688
    Pisteet:
    143
    Kylkipeltiä auki ja mittanauhan kanssa kotelon sisään remuamaan, eipä tuota oikeen muuten saa selville.
     
  16. Th3N00b1

    Th3N00b1 Member

    Liittynyt:
    10.09.2012
    Viestejä:
    35
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
  17. Th3N00b1

    Th3N00b1 Member

    Liittynyt:
    10.09.2012
    Viestejä:
    35
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Mutta mitä mieltä olet tuosta näytönohjaimesta? Tiedätkö mitään saman hinta/laatuluokan näyttistä? Se voi olla 1gb muisti koska eihän skyrim:kään tarvi kuin 512mb että se giganenkin riittäisi? Kiitos! Mutta samaa hintaa saisi olla elo on 80-90
     

Jaa tämä sivu