1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

GC:n pelien pelaaminen tietokoneella?

Viestiketju Kaikki muut pelikonsolit -osiossa. Ketjun avasi Galactic 18.10.2004.

 1. mcmopo

  mcmopo Active member

  Liittynyt:
  01.07.2003
  Viestejä:
  1,505
  Kiitokset:
  15
  Pisteet:
  68
  Toi SCPH10000.bin ei toimi enää pcsx2:ssa. Pitää olla jokin uudempi biossi esim. SCPH39001.bin, minkä Quezacotl tuossa jo mainitsikin.
   
 2.  
 3. vezQ

  vezQ Member

  Liittynyt:
  23.02.2005
  Viestejä:
  65
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Kiitos mutta ei kiitos! Hain tuon uudemman biosin ja laitoin sen asetuksiin. Mutta sitten laitoin taas PS2 pelin asemaan ja painoin "Run CD" mutta EI!

  Pitääkö mun tehä jotain toisin? Neuvokaa!
   
 4. mcmopo

  mcmopo Active member

  Liittynyt:
  01.07.2003
  Viestejä:
  1,505
  Kiitokset:
  15
  Pisteet:
  68
  ENSIMMÄISEKSI:

  vain nämä pelit ovat tietääkseni saatu toimimaan mutta max noin 10 fps/s (jotkut muut pelit on saatu alkuteksteihin)

  -Capcom Fighting Evolution
  -Disgaea
  -Marvel Vs Capcom 2
  -Metal Slug 4
  -Virtual Fighter 4 Evolution

  TOISEKSI:

  Jos haluat saada emun toimimaan niin lue http://www.pcsx2.net/guide/index.php

  KOMANNEKSI:

  Emulaattorilla voi vain testata kuinka se toimii (uusin 0.8 ei ole edes jaossa vielä). Mitään pelejä ei voi pelata kunnolla vielä. Ja tämän kaikki olisit saanut yksinkertaisesti selville emun kotisivuilta. http://www.pcsx2.net/
   
 5. kivilahti

  kivilahti Member

  Liittynyt:
  05.05.2005
  Viestejä:
  12
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  GC ja PS2 emulaatio on vielä senverran alkutekijöissään, että niistä on enemmän hyötyä niille, jotka itse tekevät pieniä ohjelmia ja pelejä kyseisille kamppeille.

  Kaupallisten pelien kanssa on aika turhaa odottaa, että 32 tai 64 bittinen tietokone laskisi 128 kamppeen bittisen koodia vielä useampaan vuoteen pehmeästi. Näissä konsoleissa ku on vielä muistaakseni usempaa erikoispiiriäki, joita kaikkia ei ole vielä emuloitu. Yleensä joka kerta kun peli yrittää tehdä jotain, jota emulaattori ei osaa .. se kaatuu.

  Halvemmalla saa pelikoneen hommattua, kuin koneen jolla tuollasta emuloisi. Tällä hetkellä noin tehokkaat koneet eivät pyöritä Windowsia. Eivät kuitenkaan konetehokaan auta, jos ei ole emulaattoria joka osaa emuloida.

  Myöskään GC:n levyt eivät (erikoisformaattien ja muutamien muiden ongelmien vuoksi) lataannu PC:n DVD-asemassa. PS2:n levyt voi lukea PC:n dvd-asemalla, muttei niitä pelejä kannata olettaa voivansa pyörittää vielä nykyisillä koneilla.

  Se, miksi GC:n pelejä sitten on internetissä, johtuu yksinkertaisesti siitä, että kyseisellä kamppeella on muutama peli, jotka mahdollistavat koneen ottamisen haltuun ja tyhjentämään pelin muistista .. sekä ajamaan sinne omaa koodiansa. Jotku sitten tutkivat, miten ohjelmoida kyseiselle koneelle.. ja syntyi ohjelmia, joissa GC:n levyjä luettiin ja lähetettiin verkkoadapterin yli pc:lle.
   
  Viimeksi muokattu: 26.06.2005

Jaa tämä sivu