1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Garmin Dakota 20 matkan mittaus?

Viestiketju Vapaata keskustelua -osiossa. Ketjun avasi j_j 01.07.2011.

 1. j_j

  j_j Member

  Liittynyt:
  12.12.2005
  Viestejä:
  13
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Mitä en osaa tai ymmärrä? Garmin Dakota 20 navigaattori toimii muuten ihan hienosti, mutta sen matkan mittaus antaa ihan höpöjä. Se väittää esim. että matka Santahaminan sillalta Pihlajamäkeen on 39,jotain kun se pyörän mittarilla ja kartalta mitaten on noin 13 km.

  Muuten laite on toiminut normaalisti ja odotetusti. Reittiviiva piirtyy oikein, nopeudet rekisteröityvät oikein jne. Asetuksista ja manuaalista ei löydy mitään, mikä mielestäni vaikuttaisi asiaan. Tosin manuaali on nykytapaan vain nappuloiden esittely eikä se kerro laitteen toiminnan logiikasta hevon häntää...
   
 2.  
 3. j_j

  j_j Member

  Liittynyt:
  12.12.2005
  Viestejä:
  13
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Yleisin syy toimimattomaan tekniseen laitteeseen on edelleen mäntti käyttäjä. Tosin eipä siitä manuaalista kauheasti ollut apua mutta riittävät kokeilut tuottavat tulosta.

  Jälkien hallinnasta löytyy helposti "Poista nykyinen". Se poistuu kartalta, mutta EI muistista. Pitää etsiä päävalikosta "Asennus", sieltä "Nollaa" (tässä kohtaa vähän jo hermostuttaa...) ja sen alta löytyy "Tyhjennä nykyisen jäljen tiedot" tai jotain sellaista. Vasta sillä mittaukset nollautuvat.

  Loogista? Ei ainakaan manuaalin tekijä ollut osannut noita kytkeä...
   

Jaa tämä sivu