1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ongelma Galaxy Tab S 4 G (T805) / root & custom rom ja muita kysymyksiä

Viestiketju Samsung-keskustelu -osiossa. Ketjun avasi gratnak 10.01.2015.

 1. gratnak

  gratnak Regular member

  Liittynyt:
  01.09.2010
  Viestejä:
  290
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Onkos kellään kokemusta laitteen roottauksesta? Entäpä custom romien asentelu, onko laitteelle saatavissa esim. CM11 tai vastaavia? Samsungin tw osoittautui jälleen kerran tökkiväksi tilasyöpöksi ja nyt olisi custom romi hakusessa. Vai olisiko mahdollista / järjellistä asentaa ihan stock android?

  Sampalla oli kuitenkin muutama hyvä idea mistä en tahtoisi luopua:

  - moni-ikkuna-ajo (kahden ohjelman yhtaikainen käyttö samassa ruutunäkymässä)
  - virtasäästötila (todella virtapihi mustavalkoinen säästötila)
  - käyttäjätilit useemmalle käyttäjälle*

  Sampalla on myös sidesync-app, millä pystyy hallinnoimaan omaa sampan puhelinta tabin kautta. Kuitenkaan SGS3 ei ole yhteensopiva, vaan samppa vaatii kuluttajaa hommaamaan uudempia puhelimia tähän leikkiin. Onko vastaavaa hyvää appsia olemassa millä nuo em. laitteet saisi kommunikoimaan keskenään?

  * mulla on avopuolison kanssa omat käyttäjätilit asetettuna tabille, jotta voi kirjautua omaan profiiliin mistä löytyy itselleen mieleiseksi säädetyt työpöydät ja ohjelmat yms. ongelmaksi kuitenkin muodostuu, että esim. mun käyttäjätilin kautta asennetut ohjelmat eivät ole käytössä avopuolison profiilissa. Onko mahdollista että kaikki laitteessa käytettävät appsit asennetaan kumpaankin profiiliin mun g-tilin kautta (mulla on melko arsenaali apseja ja avopuolisolla taasen ei)
   
 2.  
 3. xbkrypt0n

  xbkrypt0n Active member

  Liittynyt:
  16.06.2010
  Viestejä:
  3,154
  Kiitokset:
  120
  Pisteet:
  73
  Ota laitteen tiedoista ylös ne tiedot mitä siellä lukee vaikka kameralla tai kirjoittele ylös muistioon ja pistä talteen. Jos firmware/recovery ei oikein pelitä, niin voit ladata ja palauttaa alkuperäisen firmwaren esim. tuolta (lataa ja asenna sama versio kuin mikä siellä oli):
  http://www.sammobile.com/firmwares/

  Ensimmäisenä sinne pitäisi tunkea joku custom recovery, esim:
  http://forum.xda-developers.com/galaxy-tab-s/development/t800-philz-touch-6-56-2-f2fs-19-8-t2851566
  Varmista että tabletissa on tuo vaadittu Exynos prosessori esim. CPU-Z softan avulla (play storesta löytyy) ennen kuin yrität laittaa sen tablettiin.

  Recoveryn kautta voi asentaa rootin, esim.:
  http://download.chainfire.eu/396/SuperSU/

  Ja rootin avulla voit poistella Samsungin omia softia tabletista. Tuolle ei näkynyt XDA:lla olevan kauheasti custom rommeja saatavilla, joten samsungin omalla eli stockilla kannattanee vedellä vaan toistaiseksi.
   
  gratnak kiitti tästä.

Jaa tämä sivu