1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ongelma FPS ongelma

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi Sanctum Infinity 04.09.2014.

  1. Sanctum Infinity

    Sanctum Infinity Newbie

    Liittynyt:
    03.09.2014
    Viestejä:
    22
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Joo niin olin tekemässäkin mut tarkotin lähinnä et eiks tullu iGPU:sta kuvaa sen takia kun oli BIOS asetus AUTO:lla? siis graphics configurationi.

    Koska jos ois joku muu syy ollu ja meen laittaa "iGPU" ja menis koko mylly pimeeks, sillon ei taskulamppu auta. pitää kyllä todellakin toivoa että jotain valoa tunnelin päässä näkyis tän testingin jälkeen.

    jos sais pikasen vastauksen ois hyvä!
     
    Viimeksi muokattu: 10.09.2014
  2.  
  3. R3DgRu

    R3DgRu Regular member

    Liittynyt:
    20.02.2012
    Viestejä:
    385
    Kiitokset:
    52
    Pisteet:
    38
    Jos PCIE näyttis on irrotettu, niin pitäis autolla toimia. Voit myös "pakottaa" iGPU ja kokeilla niin. Ei kone siitä kokeilusta ainakaan hajoa.
     
  4. Kakikello

    Kakikello Active member

    Liittynyt:
    15.10.2007
    Viestejä:
    1,095
    Kiitokset:
    20
    Pisteet:
    68
    Biosin voi aina resetoida (clear CMOS), jolloin asetukset palautuvat tehdasasetuksiin
     
  5. Sanctum Infinity

    Sanctum Infinity Newbie

    Liittynyt:
    03.09.2014
    Viestejä:
    22
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    no kävin sit laittaa igpu -> dvi emoon ->käynnistysruutu jne ok sit windows aukes ei siis värit päin ... aivan kauhea kuvanlaatu ei mitään toivoa wowin kanssa huus ajureista siis tuntu et 3310 puhelimen specsit ois lyöty tonne ..? 640 x 480 tais olla

    mikähän nyt meni vikaan kun kaiken siitä emon mukana tulleelta levyltä tohon asensin helmikuussa.

    nyt ei mee kyllä ihan nappiin, youtubessa just katoin jonkun videon missä pelasi HD400:sella BF3 sujuvasti... mä en pysty edes kattomaan desktop kunnolla.
     
    Viimeksi muokattu: 11.09.2014
  6. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,770
    Kiitokset:
    768
    Pisteet:
    193
    Kokeile asentaa integroidun näytönohjaimen ajuri uudelleen.
     
  7. Sanctum Infinity

    Sanctum Infinity Newbie

    Liittynyt:
    03.09.2014
    Viestejä:
    22
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Viimeksi muokattu: 11.09.2014
  8. R3DgRu

    R3DgRu Regular member

    Liittynyt:
    20.02.2012
    Viestejä:
    385
    Kiitokset:
    52
    Pisteet:
    38
    Jep. Nvidian ajureiden asennusohjelma poistaa vanhat ajurit.
     
  9. Sanctum Infinity

    Sanctum Infinity Newbie

    Liittynyt:
    03.09.2014
    Viestejä:
    22
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    hmm?
     
  10. R3DgRu

    R3DgRu Regular member

    Liittynyt:
    20.02.2012
    Viestejä:
    385
    Kiitokset:
    52
    Pisteet:
    38
    Niin siis siinä on optio "clean install". Jos muita näytönohjaimen ajureita ei ole asenettuna, niin Windows ottaa sen omat ajurit käyttöön, mikä ilmenee yleensä aiemmassa viestissäsi kuvailemina ongelmina. Eli työpöytä ja ikkunat tökkii.
     
  11. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,770
    Kiitokset:
    768
    Pisteet:
    193
    Joissakin tapauksissa on niin, että valmistaja on mahdollisesti modifioinut integroitua nätönohjainta, jolloin ajuri on parasta ladata emolevyn valmistajan sivulta.
    Lisänäytönohjaimen ajurit voi olla koneella jos biossista otettu käyttöön integroitu ohjain. Ainakin omassa koneessani tuo toimii niin, eikä aiheuta ongelmia.
    Riittää kun näyttis on irroitettu koneesta.
     
  12. Sanctum Infinity

    Sanctum Infinity Newbie

    Liittynyt:
    03.09.2014
    Viestejä:
    22
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    First of all, kiitos paljon että saanu näin paljon hyviä vastauksia.
    Latasin ajurin intelin sivuilta.
    Tota no siis suositteletko suoraa heti ottaa näyttikse irti ja kokeilla sitten uuden ajurin kanssa vai vaan iGPU käyttöön vaikka GTX löhöö tossa casen hattuhyllyllä vielä kiinni?
     
  13. Sanctum Infinity

    Sanctum Infinity Newbie

    Liittynyt:
    03.09.2014
    Viestejä:
    22
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Noh, latasin ne ajurit. taas iGPU ja aukes mutta taas windows näytön kohalla kaikki vituiks suoraan sanottuna ei saa 680x480 pois, sit meen näyttö ->lisäasetukset niin ei edes tunnista sovitinta!?!?! ja avattuani windows sanoi että HD400 on asennettu oikein......? +.+
    (kokeilin noin kun aiempaan viestiin ei tullut vastausta)

    voiko nyt muka olla kun se kummiskin toimii jotenkin vaikka on GTX ajureineen koneessa että se sitä aiheuttaa?

    ei kohta kyllä kestä kuuppa kauaa .... :D
     
  14. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,770
    Kiitokset:
    768
    Pisteet:
    193
    Kokeile ladata ja asentaa ajuri vielä emon valmistajan sivulta.
     
  15. Sanctum Infinity

    Sanctum Infinity Newbie

    Liittynyt:
    03.09.2014
    Viestejä:
    22
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Joo lataamassa sieltä. voisko siin olla mun BIOS taitaa olla msinfon mukaan 1902 ja joku 2013 pvm. tossa uusin on näemmä 2014 huhtikuussa julkastu. voisko se olla syynä? päivitönkö biosin toki riskit tietäen tässä ja nyt vai onko sillä niin suurta vaikutusta tohon iGPU sekoiluun
     
  16. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,770
    Kiitokset:
    768
    Pisteet:
    193
    Integroitu näytönohjain toimii aina sillä biossilla, joka emolle oli asennettuna uutena.
    Biossin turha päivitys saattaa sotkea koneen lopullisesti jos homma ei ole kunnolla hallussa.

    Kokeile nyt ensin tuo emon näyttisajuri. Poista kaikki vanhat näyttisajurit laitehallinnasta ensin.
     
  17. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,770
    Kiitokset:
    768
    Pisteet:
    193
    En oikein ymmärtänyt viestiäsi.
    Täältä ladattuna se tulee pakattuna, joka pitää ensin purkaa: http://support.asus.com/download.aspx?SLanguage=en&m=P8Z77-V LX&os=8
    Valitse oikea käyttöjärjestelmä ensin.
    Lataa uusin VGA-ajuri.
    edit: Intel Graphics Accelerator Driver V9.17.10.2884, 2013.01.30 update

    Purettuasi sen, sieltä löytyy AsusSetup, joka on -exe tiedosto.
     
    Viimeksi muokattu: 11.09.2014
  18. Sanctum Infinity

    Sanctum Infinity Newbie

    Liittynyt:
    03.09.2014
    Viestejä:
    22
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
  19. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,770
    Kiitokset:
    768
    Pisteet:
    193
    Onko koneessasi vielä se toinen näytönohjain kiinni?
    Se voi kenties vaikeuttaa Integroidun ajurin asentamista.
     
  20. Sanctum Infinity

    Sanctum Infinity Newbie

    Liittynyt:
    03.09.2014
    Viestejä:
    22
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    on kiinni, ei intelin sivuilta asennetun kanssa mitään ongelmaa ollut. ongelmahan on että jos otan sen irti ja palaan asentaa tän HD4000 ajurin on aivan syntisen vaikea saada selvää mistään ja mikään ponnahdusikkuna ei pyöritä X painiketta jne.

    hyvin menee !
     
  21. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,770
    Kiitokset:
    768
    Pisteet:
    193
    Menee vaikeaksi, en oikein ymmärrä, mitä tarkoitat.
     

Jaa tämä sivu