1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Forza motorsport 3 tilttaa

Viestiketju Xbox 360 -osiossa. Ketjun avasi kaketsu_ 04.07.2011.

 1. kaketsu_

  kaketsu_ Member

  Liittynyt:
  05.08.2010
  Viestejä:
  68
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Eli omistan kyseisen pelin ja on toiminut ja toimii edelleen loistavasti. Mutta nyt löytyi sellainen ongelma, että kun valitsen free playn, ja otan jonkun auton, ja sitten kun lähtee lataamaan, niin ääni häviää ja kuva jumahtaa siihen lataukseen, ja vaikka painaa sitä xbox-nappia niin ei hyödytä. Tai antaa se ajaa kerran tai kaksi, kunnes enää ei voi ajaa, vaan tilttaa siihen. Xbox täytyy sammuttaa siitä konsolin virtanapista jos haluaa kiinni. Muuten loistavasti toiminut peli, mutta nyt kun haluaisin testata niitä muitakin autoja, kuin mitä tallista löytyy, niin eipä pystykään. Missä voisi olla vika? Pelin poisto ja uudelleenasennus? Häviääkö muuten poistossa aiemmat tehdyt forza profiilit? Harmittaisi kun olen jo kohta läpi pelannut ja aikaa se on todellakin vienyt!! Niin, ja toinen kysymys, kuinka monta kertaa voi dvd-rw levylle polttaa? Älkää vaan laittako taas jtn linkkejä, vaan voisitteko sanoa suoraan?
   
 2.  
 3. xbkrypt0n

  xbkrypt0n Active member

  Liittynyt:
  16.06.2010
  Viestejä:
  3,154
  Kiitokset:
  120
  Pisteet:
  73
  Jos pelin tietoja ei ole erikseen asennettu kiintolevylle, niin vika voi olla pelilevyssä tai konsolin DVD-asemassa. Mikäli peli on kopioituna kiintolevylle, vika voi olla konsolin kiintolevyssä. Myös konsolin ylikuumeneminen voi olla yksi vian aiheuttaja.
  Jos et tallennuksia poista, niin eivät ne sieltä mihinkään häviä.
  Riippuu täysin levyn laadusta. Valmistajat väittävät yli tuhat uudelleenpolttoa yleensä, mutta käytännössä se jäänee noin sataan tai pariin. DVD+R levythän eivät ole kaikki DVD+RW levyjä vaikka niissä se RW-merkintä onkin. Johtuu siitä, että DVD+RW Alliance -logo joka laitetaan useisiin kertapolttoisiin DVD+R -levyihin on lyhennetty kirjaimilla "RW".
   
 4. Tiger25

  Tiger25 Active member

  Liittynyt:
  13.05.2011
  Viestejä:
  1,574
  Kiitokset:
  72
  Pisteet:
  78
  Forza Motorsport 3 tulee kahdella levyllä, joten oletko muistanut asentaa toisen levyn tiedostot kovolle ennen pelin aloittamista(peli kyllä muistuttaa tästä ainakin ensimmäisellä kerralla). Kuulemma jotkin ominaisuudet eivät toimi jos näin ei tee tai ne toimivat huonosti. Forza 3 ei siis kuulu niihin peleihin joissa kesken pelin pitää vaihtaa levyä, vaikka peli tuleekin kahdella levyllä.

  Mikäli peli ei tämän asennuksen jälkeenkään toimi oikein, vika on joko pelilevyssä, boxissasi tai sen DVD-asemassa.
   
 5. xbkrypt0n

  xbkrypt0n Active member

  Liittynyt:
  16.06.2010
  Viestejä:
  3,154
  Kiitokset:
  120
  Pisteet:
  73
  Kakkoslevyllä tulee ratoja ja autoja jotka eivät mahtuneet ykköslevylle. Luonnollisesti ilman kakkoslevyä nämä radat ja autot eivät ole käytettävissä. Peli toimii kyllä normaalisti ilman tätä kakkoslevyn lisäsisältöä.
   
 6. kaketsu_

  kaketsu_ Member

  Liittynyt:
  05.08.2010
  Viestejä:
  68
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Kiintolevylle(?) on asennettu koko peli. ja se toinen levy on käytetty asemassa ja asennettu ne radat ja autot
   
 7. xbkrypt0n

  xbkrypt0n Active member

  Liittynyt:
  16.06.2010
  Viestejä:
  3,154
  Kiitokset:
  120
  Pisteet:
  73
  Ota pelin asennus ja extramatsku pois sieltä boxin omalta kovolta ja tökkäse joku USB-kiintolevy tai -muistitikku siihen boxiin kiinni. Sitten siirrät profiilin sinne ja asennat pelin extramatskut/yms. sinne USB-tikulle/-kovolle. Jos tökkii edelleen, niin boxissa vikaa, jos ei töki, niin boxin kovo on rikki.

  Helpompi tapa tietty olisi ottaa se boxin kovo sieltä pois ja tökätä tietokoneeseen kiinni. Sitten avaat kovon valmistajan softan (Samsung, Hitachi, tms.) ja katsot näkyykö siellä virheitä. Yleisimmät SMART-arvot joita kannattaa tarkastella ovat bad sector ja re-allocated sector. Jos niissä on joku muu lukema kuin 0 (nolla), niin kovo pitää vaihtaa.
   
 8. kaketsu_

  kaketsu_ Member

  Liittynyt:
  05.08.2010
  Viestejä:
  68
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Joo.. Ymmärsin kaiken.. No mutta kokeilen tota usb juttua :D
   

Jaa tämä sivu