1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Forza 3 splitscreeninä kolmella näytöllä?

Viestiketju Xbox 360 -osiossa. Ketjun avasi Kupsala 13.12.2009.

 1. Kupsala

  Kupsala Member

  Liittynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  19
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Morjens!

  Mietin tässä joulupakettia odotellessa, että onko mahdollista pelata siis paikallisesti splitscreeninä kolmella eri näytöllä? Entä onko missään muussa pelissä mahdollisuutta tähän? Voiko poksiin siis asentaa kolmea eri näyttöä niin, että se osaa jakaa ne pelaajat omille näytöilleen? Täähän ois aivan huikea juttu, jos ajattelee sitä viikon peliputkea joulupäivästä lähtien..eiku..

  -Juho-

  EDIT: Sivukysymyksenä kysyn myös tuosta langattoman verkon adapterista. Oiskohan mahdollista saada asennettua poksiin onnistuneesti jotain Sitecomin yms vastaavan halpaa tietokoneen adapteria? On vaan melko kalliita nuo poksin omat.. Jos ei, ni muutako parikymmentä metriä nettikaapelia kaupasta ja pussillinen johdonkiinnittimiä, sitte vaan naulailemaan.. =)
   
  Viimeksi muokattu: 13.12.2009
 2.  
 3. mcmopo

  mcmopo Active member

  Liittynyt:
  01.07.2003
  Viestejä:
  1,507
  Kiitokset:
  15
  Pisteet:
  68
  Eli forzaan on mahdollista pistää kolme näyttöä kerralla. Mutta huono puoli siinä on että tarvitset myös kolme konsolia. Eli yhteen konsoliin et saa kolmea näyttöä kiinni vaan homma toimii niin että kolme konsolia lanissa ja jokainen antaa yhteen näyttöön kuvan.

  Ja sitten tuosta verkkoadapterista. Boxin omat on kalliita mutta vaihtoehtojakin löytyy. Kuten tässä keskustelussa todetaankin.
   

Jaa tämä sivu