1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Forza 3 kysymys

Viestiketju Xbox 360 -osiossa. Ketjun avasi kaketsu_ 21.01.2012.

 1. kaketsu_

  kaketsu_ Member

  Liittynyt:
  05.08.2010
  Viestejä:
  68
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Noniin, elikä ollut jo kyseinen peli vuoden, niin rupesin miettimään että onko tuossa mahdollisuutta tuunailla ja virittää noita autoja ilmaiseksi, ja pelata pikapeliä? Kuten joissain need for speedeissä pystyy? Meinaan sitä että aina kun visio iskee, ja haluaa laitella autoihin vannetta, madallusta ja korinosia, viritykset mukaan lukien, niin eipä sitten ole rahaa, jolloin pitää pari tuntia pelata että saa kasaan pari sataa tuhatta, jolla ostaa ja rakentaa hikiseen auton, hyvällä tuurilla 2.
  Eli suomeksi, pystyykö ottamaan ns. pikapelin, jossa sitten saa sen autonsa rakennella ja viritellä ilmaiseksi? Onhan tuossa toki tuo pikapeli mahdollisuus, mutta saa ajaa vain oman tallin autoilla tai sitten ottaa jonkun vakion..
   
 2.  
 3. Tiger25

  Tiger25 Active member

  Liittynyt:
  13.05.2011
  Viestejä:
  1,574
  Kiitokset:
  72
  Pisteet:
  78
  Ei tietääkseni ole mahdollista. Auton ostaminen omaan talliin ja tuunaaminen maksaa rahaa, mutta sillä autolla voi sitten kyllä ajella sopivia pikakisoja.

  Forza 4ssä affiniteetin noustua tietyn rajan yli virittelystä ei tarvitse maksaa(osiin tulee 100% alennus), mutta autot maksavat silti, jos niitä et ole lahjaksi saanut. Tämä siis vain Forza 4ssä, jossa tuota expasysteemiä on hiukan säädetty entisestä.
   

Jaa tämä sivu