1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Firefox jäätyy

Viestiketju Ajuri- ja softaongelmat -osiossa. Ketjun avasi hallu1984 09.02.2012.

 1. hallu1984

  hallu1984 Regular member

  Liittynyt:
  08.04.2008
  Viestejä:
  235
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  26
  Sellanen ongelma että mozilla firefox jäätyilee...pystyy jonku 1 min selailee ja sitten se jäätyy sillein että joutuu sammuttamaan järjestelmän hallinnasta. Olen asentanut firefoxin uudelleen ja silti tekee samanlailla koko ajan. menee hermot koko masiinaan koht!
   
 2.  
 3. Make_72

  Make_72 Regular member

  Liittynyt:
  29.07.2007
  Viestejä:
  1,665
  Kiitokset:
  4
  Pisteet:
  48
  Tapahtuuko "jäätyminen" ihan sattuman varaisesti vai tietyillä sivuilla ? esim. semmoisilla missä tarvitaan flash:a tai javaa.
  kannattaa myös kokeilla johtuuko kaatuminen jostain Firefoxin lisäosasta,voit kokeilla ottaa ne pois käytöstä yksitellen niin huomaat johtuuko niistä.
  myös eri toolbarit kannattaa ottaa pois(ainakin kokeilun ajaksi)

  oletko katsonut laitehallinnasta mikä vie prossun tehoja tai muistia silloin ?
  laitehallinta aukee Ctrl + Shift + Esc näppäin yhdistelmällä.
   
 4. Pikasepe

  Pikasepe Member

  Liittynyt:
  15.08.2011
  Viestejä:
  67
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Kirjoitin jo hieman aikaisemmin juuri samanlaisesta Firefoxin ongelmasta. Firefox "jäätyy" tietyillä sivuilla, ei siis kaikilla. Itselläni pysähtyminen tapahtui nimen omaan Iltalehden sivuilla, mutta ei muita vastaavia lukiessani. Samoin pysähtyminen oli totaalinen operaattorini tietyillä sivuilla. Tilanteesta pääsi pois vain Ctrl+Alt+Del -komennolla eli Tehtävien hallinan kautta lopettamalla ko prosessi.
  Vastaavat harmit sain vältettyä käyttäen Exploreria tai Googlea.
  Syytä Firefoxin "jäätymiselle" ei kukaan ole kertonut, mutta ongelma on kuulemme aika yleinen ja se on alkanut vaivata monia käyttäjiä.
  Itse yritin ratkaista jäätymisongelmaa lataamalla uusimman Beta-version, mutta ei auttanut sekään.
  Toivottavasti joku käyttäjä löytää ratkaisun, ja kertoo asiasta näillä sivuilla.
   
 5. Make_72

  Make_72 Regular member

  Liittynyt:
  29.07.2007
  Viestejä:
  1,665
  Kiitokset:
  4
  Pisteet:
  48
  kovasti viittais flashiin ongelmasi,Internet explorer käyttää eri flash playeriä kuin muut selaimet,koitas ladata ja asentaa adoben flash player uudestaan-> klik (ota se "täppi" pois siitä McAfee kohdasta,sitä ei kannata asentaa mukana)
  googlella tarkoitit varmaankin chrome selainta,se käyttää samaa flash playeriä kuin Firefox mutta selaimen toiminta periaate on erinlainen,se toimii niin sanotussa hiekkalaatikossa,minkä huomaat esim. tuolla tehtävienhallinnassa,chromella on useita prosesseja siellä käynnissä samaan aikaan.
  tuli typo tuohon edelliseen viestiini,tarkoitin tuolla laitehallinnalla luonnollisesti tehtävienhallintaa,mikä aukeaa tuolla Ctrl + Shift + Esc näppäinkomennolla tai vaihtoehtoisesti sinne pääsee tuolla Ctrl+Alt+Del -komennolla ja valitsemalla tehtävienhallinta.
   
 6. Datanen

  Datanen Guest

  Liittynyt:
  21.09.2010
  Viestejä:
  5,322
  Kiitokset:
  68
  Pisteet:
  108
  Google Chromessa on sisäänrakennettu flahs, eli sen flash päivittyy selaimen mukana... Suosittelen Chromen käyttöä, koska se on nopeampi kuin Firefox tai IE.
   
  Viimeksi muokattu: 12.02.2012
 7. Pikasepe

  Pikasepe Member

  Liittynyt:
  15.08.2011
  Viestejä:
  67
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Latasin suosittelemasi Adoben tiedoston, mutta se ei suostunut asentumaan. Kone ilmoitteli vain, etta vain yksi versio voi olla käynnissä. No - poistelin Adoben muita versioita ja asensin sitten uudelleen mainitsemasi version. Aluksi kaikki näytti toimivan. Firefoxilla Ylen Alueuutisetkin toimivat minuutteja, mutta sitten kone taas "jäätyi".
  Explorerin kautta uutiset kyllä näkyivät kokonaan.
  Olisiko lisävinkkejä saatavilla?
   
 8. jaahas123

  jaahas123 Member

  Liittynyt:
  08.10.2009
  Viestejä:
  6
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11


  Minulla on kanssa essitynyt Firefoxin aiheetonta jäätymistä ihan vain kauppalehden tai iltalehden sivuilla. Erittäin ärsyttävää!

  Kokeilin ottaa kaikki lisäosat pois ja jääty taas alle minuutissa. Sitten päätin downgradata Firefoxini 10.0.2 -> 10.0.0 versioon. Vielä ei ole jäätynyt (10 min.) vaikka olen selannut nopeasti edellä mainittuja nettisivuja, avannut uudestaan Firefoxin ja kaikki näyttää toimivan. Pientä nykimistä yhä esiintyy yhä kun avaa esim. iltalehden sivun, ja lähtee saman tien scrollaa alaspäin, mutta tämä taitaa olla ihan normaalia. Nyt pitää vain muistaa olla päivittämättä Firefoxia aina, kun sen avaa.

  Voi olla, että tämä ei toimikaan, mutta so far so good...

  erittäin outo onkelma, minua ei auttanut vaikka aiemmin asensin uusimmat Java ja flash versiot sekä 32 että 64 bittiselle winukalle. Minulla on 64 bittinen Windows ja Firefox on olluna 32 bittinen. Jäätyily alkoi eilen, sitä ennen on Firefox toiminut kuin junan vessa.
   

Jaa tämä sivu