1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Fight Night 3 ja hidas taistelu systeemi?

Viestiketju Xbox 360 -osiossa. Ketjun avasi Ciimael 11.03.2006.

 1. Ciimael

  Ciimael Guest

  Itselläni on PS2 Fight night 2 ja tuntuma on hyvä lyönnit lähtee kuten tattia heilauttaa, jopa yhtä nopeasti. Boxin Fight night 3 ottelut ovat todella hidas tempoisia, tatin heilahduksesta menee n. 3s kunnes lyönti on perillä, jos silloinkaan. Mitä hyvälle tuntumalle on tapahtunut? Uudesta fight nightinsta ei saa siis mitään otetta! Onko kyseisessä pelissä jotain game speediä nostavaa vaihtoehtoa? itse en mitään siihen viittaavaa löytänyt... Miten voi 0lla, että PS2 FN2 on kolme kertaa nopea tempoisempi kuin uusin box360 käännös? ((x360 FN3:ssä kerkeää jopa korjaamaan sohvalla asentoaa ja vasta sen jälkeen jännittää osuuko huitaisu...Haymakerin ne vasta tuskaa tekee, kuin jostain komediasta jossa kaveri huutaa 3s ennen iskun lähtöä ja sitten kun lopulta pääsee löymään, sen perille menossa menee toiset 3s...! onneksesi sitten huomaat että vastustaja nojasi jo huudon 1s kohdalla lyönnistäsi irti...)) /onko siis game speediä nosvaa/ tai vastaavaa mahdollisuutta, tervataistelut ei oikeen innosta/
   
 2.  
 3. arcanix

  arcanix Active member

  Liittynyt:
  17.10.2004
  Viestejä:
  2,918
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  66
  Joo ite huomasin kanssa ettei tuon tatin kanssa tule mitään pelaamisesta. Vaihdoin konffit niin, että napeissa on jabit ja hookit. Uppercutit sun muut voi sitten tatilla tehdä jos mielii. Huomattavasti nopeammin onnnistuu näillä asetuksilla. Äsken tuli juuri everlastin sponssaamassa matsissa turpaan 12. erässä :p Tuomarien päätöksen mukaan olisin voittanut kirkkaasti.
   
 4. Ciimael

  Ciimael Guest

  Sehän juuri oli Fight nightissa kultaa kun sai tattia heilauttamalla lyönnit lähtemään sulavasti...nyt... tekisi mieli vain itkeä. itsekkin olen vaihtanut konffit samalla lailla että lyönnit lähtevät napeilla. Mutta napeilla löyminen= tunnelman tappo. ketuttaa suoranaisesti hieman... nyt jopa joutuu suojaamaan :)... no kaikkeen tottuu...ehkä.

  (täytynee laittaa jyuushiro korvan taakse sillä itsekin omistan liven... ostappa ghost reconin uusin niin saadaan pelit pystyy ;)
   
  Moderaattorin viimeksi muokkaama: 12.03.2006

Jaa tämä sivu