1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Fight Club DVD jumi

Viestiketju DVD-soittimet -osiossa. Ketjun avasi Digiface 22.02.2008.

 1. Digiface

  Digiface Regular member

  Liittynyt:
  20.10.2005
  Viestejä:
  612
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Eli testasin tossa äsken ko. DVD:tä, että miten kuuluu äänet uuden vahvarin kanssa. Huomasin vaan, että DVD-soitin menee totaalisesti jumiin, kun painan päävalikon "Language selection" valitsinta. Siis menee jumiin niin, että mikään nappi ei toimi kaukosäätimestä, eikä itse soittimesta. Kokeilin toisen kerran ja taas jumi. Tosin en ottanut levyä ulos kokeilujen välillä. Muuten levy toimi hyvin. Mikään iso ongelmahan tämä ei ole, mutta kiinnostaisi vaan tietää mistä voisi johtua? Voisiko vika olla itse levyssä? Jos joltain muulta löytyy Fight Club 2DVD, niin voisiko tesmata?

  Niin ja jos on väärä alue, niin siirtäkää.
   
  Viimeksi muokattu: 22.02.2008
 2.  
 3. Feron

  Feron Active member

  Liittynyt:
  13.11.2004
  Viestejä:
  1,125
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  66
  Itselläni ko. valikko toimii niin kuin pitää. Soittimessasi vika ei luulisi olevan, koska jos levysi toimii siinä muuten hyvin. En tiedä sitten onko levyssäsi jossain ovelassa kohdassa jokin naarmu, että soitin oikuttelee vai onko käynyt niin huono tuuri, että olet saanut "susi" kappaleen jostain tietystä tuote erästä.

  Voithan tietysti kokeilla esim. kaverisi soittimella tai omalla tietokoneellasi, että toimiiko valikko niissä mitenkä. Tosin soittimissakin on eroa, että esim. jos valikko jumittuu naarmun takia, niin jokin toinen soitin voi lukea levyä normaalisti. Mutta jos nyt olet saanut sen "susi" kappaleen, niin luulisi, ettei toinenkaan soitin lue täysin normaalisti ko. levyä.

  Joskus ostin Paradise Lostin juuri julkaistun musiikki DVD:n paikallisesta musiikkikaupasta ja se osoittautui tuollaiseksi "susi" kappaleeksi, että bonus valikon pari promovideota jumitti soittimen kokonaan, samoin kävi tietokoneen DVD:n toisto-ohjelman kanssa. Ei siinä muu auttanut, kuin kävellä kuitin kanssa kauppaan ja sain tilalle toisen, joka toimi sitten niin kuin pitikin.

  Edit: Kirjoitusvirhe.
   
  Viimeksi muokattu: 22.02.2008
 4. Digiface

  Digiface Regular member

  Liittynyt:
  20.10.2005
  Viestejä:
  612
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Kokeilin tietokoneella, mutta ei pysty toistamaan, koska on kopiosuojattu. Kokeilen tänään uudestaan DVD-soittimella, kun katson yhden elokuvan. Eihän toi mitään haittaa, kun eihän sitä ko. valikkoa tarvitse käyttää.
   
 5. Digiface

  Digiface Regular member

  Liittynyt:
  20.10.2005
  Viestejä:
  612
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  En tiiä... Välil jumii kaikki valinnat päämenussa. Välil taas ei jumi. Levy on ostettu aika kauan sitten Discshopista, joten ei sitä enää varmaan vaihtaakaan voi...? En ole tätä jumitusta muissa DVD:iessä huomannut. Yhdessä tosin alkoi juuri menu sekoilee, kun palasin siihen toiston aikana. Soitin on aika uusi Philips DVP3142.

  Jouduin muuten aika monesti katkaisemaan virran soittimesta vetämällä topselin irti, kun jumitti. Onko tuosta kenties haittaa?

  Edit: Löyty Googlella tämmöinen viesti koskien jotain Sony:n soitinta. Samantyyppisiä ongelmia siis muillakin. Itselläni on siis Philips.

  Itselläni on tuo Sony nyt ollut käytössä noin 2kk ja hyvinhän tuo on pelittänyt. ...Huonoja puolia jos pitää löytää, niin levyn lataaminen on hieman hidasta ja pari levyä on jumittanut valikoissa liikkuessa. En tiedä, onko vika levyissä vai laitteessa sillä vika on esiintynyt juuri tietyillä kahdella levyllä mutta samat levyt toimivat Xbox360:ssa moitteetta.
   
  Viimeksi muokattu: 23.02.2008

Jaa tämä sivu