1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Fallout: New Vegas ja Windows 10

Viestiketju PC:n pelit -osiossa. Ketjun avasi tokroger 12.09.2015.

 1. tokroger

  tokroger Regular member

  Liittynyt:
  23.01.2004
  Viestejä:
  100
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Eli nyt kun tuo FO4 on tuloillaan niin tulipa mieleeni pelailla vanhempaa... Peli käynnistyi ja toimikin mutta sitten yhtäkkiä kun yritin käynnistää niin alkuanimaatiot ja valikot toimivat ja pelitallennuksen kun lataa niin jää vaan pyörimään luuppiin siihen latausruutuun.

  Steamissa tarkistin pelitiedostojen eheyden ja ilmoittaa että yhtä tiedostoa ei pystytä palauttamaan ja se haetaan uudestaan, mutta mitään ei tapahdu. Mistä pirusta se sen hakee uudestaan ja mikä tiedosto mahtaa edes olla, sitä ei kerrota.

  Nyt sitten uusi ongelma on että launcher kaatuu heti kun sen käynnistää eli ei pääse peliin ollenkaan. Uudelleen olen asentanut pelin, tarkistanut näytönohjaimen ja muiden vermeiden ajurit, kokeillut yhteensopivuustiloja ja ajamista järjestelmänvalvojana. W8:lla peli kyllä toimi kuten myös muut asennetut pelit edelleenkin ilman ongelmia.

  Kone on i7 2600, 16 Gt DDR3, 120 Gt SSD, 2 Tt HD, GTX 770, Windows 10 Pro
   
 2.  
 3. power_age

  power_age Active member

  Liittynyt:
  06.05.2009
  Viestejä:
  1,697
  Kiitokset:
  148
  Pisteet:
  73
  Itsellä ilo tässä W7.ssa skyrimin kanssa sama ongelma joskus, haki ja haki kuulemma tiedostoa, ottaa taas vähän päähän peli tahkonnut silloin varmaan vaikeimmalla tasolla likemmäs 100 tuntia taisi olla jo moditkin silloin, ei silloin ainakaan auttanut kaikki savet pois pelin uudelleen asennus ja tätä rumbaa skyrimissa riitti niin että peli tunteja näyttää huimat lukemat olevan koska steam ei nollaa niitä jos joku bugi tulee esim. 100 tunnin jälkeen.

  Joten sitä uudelleen asennusta koittaisin.
   

Jaa tämä sivu