1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

~ Facebook tilapäivitykset näkyy - ei näy - näkyy ~

Viestiketju Vapaata keskustelua -osiossa. Ketjun avasi Suensyän 15.02.2011.

 1. Suensyän

  Suensyän Member

  Liittynyt:
  05.11.2004
  Viestejä:
  97
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Auttakaapa avovaimoani alamäessä ennen kuin tuo hulluksi tulee. Facebook kun on alkanut tehdä tuolla sellaista, että tilapäivitykset tai omille sivuille tulleet kommentit yhtenä hetkenä näkyvät ja seuraavana eivät. Samaten tuo aukoo keskusteluruutua vaikkei keskustelukumppani olisi edes paikalla.

  Tuon sortin ongelmahan tuntuu Googlettelun perusteella kohtalaisen yleistä olevan. Vaan olisiko kellään käsitystä mistä tuo voisi johtua tai miten siitä pääsisi eroon (muutoin kuin tekemällä uuden käyttäjätilin)?
   
 2.  
 3. jao3

  jao3 Regular member

  Liittynyt:
  06.12.2009
  Viestejä:
  473
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Aina kun tulee uusi viesti ja sen aiheena on "Facebook", voi melkein kuvitella sen sisällön juuri olevan tämän ongelmasi kaltaista. Itsekkin ahkerana Facebookin käyttäjänä on tullut nähtyä jo varmasti kaikki bugailut ja tepposet.

  Näihin ei pahemmin ole korjauskeinoa. Tottakai voi sulkea omanpään ongelmien mahdollisuuksia pois, elikkä poistamalla sivuhistoria kokonaan ja ajamalla Windowsin siivoustyökalu CCleaner.

  Oletteko tietoiset "phraseseista" Facebookiin tehdyistä sovelluksista ja niiden mahdollisista haittapuolista. Ne voisi koittaa estää kokonaan ja kattoa joskos auttaisi.

  Jos menee kovin mahdottomaksi touhuksi, voi myös miettiä virusten ja haittaohjelmien mahdollisuutta. Eli Lataa, Päivitä ja Aja Malwarebytes Antimalware Jos löytää örkkejä poistaa se ne.

  Joskus vaan FB on näitä huonoja kausia, jolloin mikään ei toimi. Esimerkkinä tästä itselläni ei lähtenyt ollenkaan se punainen "1uusi tapahtuma" merkki ollenkaan pois, ja chatti alue oli sekaisin kuin seinäkello. Myöskään kommentit ja tykkäykset eivät menneet millään perille asti.

  --> Nyt onneksi jo pitemmän aikaa toiminut hyvin + uudet Fb:n ominaisuudet ovat olleet oikein mukava lisä, kun toimivat.
   
  Viimeksi muokattu: 15.02.2011
 4. Michelola

  Michelola Regular member

  Liittynyt:
  13.04.2009
  Viestejä:
  588
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  28
  joo kyllä toi ongelma on facebookin päässä, siellä harvemmin mikään toimii kunnolla.
  Tota ihan samaa ongelmaa on ilmennyt mullakin usein
   

Jaa tämä sivu