1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Fable 3 bugaa

Viestiketju Xbox 360 -osiossa. Ketjun avasi xbkrypt0n 21.11.2010.

 1. xbkrypt0n

  xbkrypt0n Active member

  Liittynyt:
  16.06.2010
  Viestejä:
  3,154
  Kiitokset:
  120
  Pisteet:
  73
  Jahas, forums.xbox.com päätti sitten poistaa kaikki Fable 3 -peliä kritisoivat tai ongelmista kyselevät/keskustelevat viestit, niin pistetään nämä jollekin paremmalle foorumille.

  Elikkäs tässä pelissä on kohtuullisen paljon bugeja:

  * Koira
  - Koira katoaa pelistä etkä voi kaivaa mitään esineitä maasta (Ratkaisu: aloita peli alusta/?)
  - Koiran pään päällä lukee "! Quest" ja se ei etsi mitään (Ratkaisu: aloita peli alusta/?)

  * Hovimestari
  - Ei puhu mitään, on jumissa ja estää joidenkin tehtävien suorittamisen tai vastaanottamisen (Ratkaisu: aloita peli alusta/?)

  * Tehtävät ja perhe
  - Jos menet naimisiin jonkin hahmon kanssa pelissä, siirrät heidät asumaan linnaan ja otat heistä avioeron, linna myydään eikä sitä voi enää koskaan ostaa takaisin (Ratkaisu: aloita peli alusta)
  - Jos aloitat pelaamaan kaverisi kanssa yhteispeliä Xbox LIVE:n yli ennenkuin olet suorittanut "Sunset House" -alueen tehtävät ja teet siellä kaikki alueeseen liittyvät tehtävät, yksinpelissä et enää näe kaikkia asioita. En viitsi spoilata mitä jää näkemättä ja missä. (Ratkaisu: Yritä muistaa mitä piti tehdä ilman pelin opastusta tai aloita peli alusta)
  - Pikamatkustaminen alueelle "Dweller's Camp" johtaa joskus loputtomaan putoamiseen. Automaattitallennus pitää huolen siitä, että pelin resetointi ei auta. (Ratkaisu: aloita peli alusta)
  - Lapsesi status ei muutu, vaikka teet hänen antamansa tehtävät useaankin kertaan. (Ratkaisu: Ota avioero tai erota lastenhoitaja)

  * Yleiset
  - Automaattitallennuksen aikana peli sekä konsoli lopettavat vastaamasta komentoihin (Ratkaisu: ???)
  - Yksi "Bowerstone Market" asekaupan ikkunoista on unohtunut laittaa peliin
  - Jos hankit liikaa aseita, peli kaatuu aina automaattiseen tallennukseen (Ratkaisu: Myy ylimääräiset aseet tai anna ne pois)
  - Ystävien lukumäärään liittyvä laskuri yhtä pelin saavutusta varten lakkaa laskemasta jos yrität saada saavutuksen pelin läpipelattuasi. Lisäksi laskuri saattaa nollata itsensä satunnaisesti. (Ratkaisu: Tee ystäviä ja toivo, että saat saavutuksen)
  - Jos keräät liikaa kultaa (100 miljoonaa), laskuri tilttaa ja kaataa pelin (Ratkaisu: älä kerää liikaa kultaa)


  Tähän mennessä pelistä korjatut bugit:
  - Loputon kulta-bugi. Liitä toisella peliohjaimella toinen hahmo peliisi, lahjoita tälle kultaa, tämä hylkää lahjan ja poistuu pelistä. Ota hylätty kulta vastaan ja liitä sama hahmo takaisin. Tämä saa jälleen lahjana saman kullan jonka olit hänelle lahjoittanut, vaikka hän sen jo hylkäsi. Toista kunnes olet rikas.


  EDIT: Jos siis joku keksii miten nuo ? tai ??? voi korjata. Olisin kiinnostunut kuulemaan. En viitsisi taas aloittaa koko peliä alusta.
   
  Viimeksi muokattu: 21.11.2010
 2.  
 3. Jouko?

  Jouko? Moderator Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  14.07.2004
  Viestejä:
  3,858
  Kiitokset:
  32
  Pisteet:
  78
  http://lionhead.com/forums/t/296976.aspx oisko tuosta mitään apua? Toivottavasti Lionheadin pojat sais pätsin ulos jossain vaiheessa..

  Sitten tuosta voi löytyä apua tuohon "putoamis" glitchiin http://www.youtube.com/watch?v=5RUZZLhBiQU
   
  Viimeksi muokattu: 25.11.2010

Jaa tämä sivu