1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

EvolutionX 3935 asennus ei onnistu

Viestiketju Alkuperäinen Xbox -osiossa. Ketjun avasi ÖlsWin 04.08.2004.

 1. ÖlsWin

  ÖlsWin Member

  Liittynyt:
  30.09.2003
  Viestejä:
  6
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Eli tuli SmartXX-piirillä modattu boksi nyt postissa ja rupesin sitä värkkäileen tämmösellä SmartXX-sivujen ohjeella http://www.smartxx.com/forum/thread.php?threadid=793&sid=. Hyvin sain siirrettyä X2 4983.06-biosin ja Ed on Chipin ohjeen mukaan ja sen jälkeen vielä sain otettua varmuuskopiot c- ja e-asemasta. Sitte rupesin tuota dashia asentaan, boksilla on nyt evox.ini ja evoxdash.xbe ja muut mitä tuon evolutionX 3935 mukana tuli.

  Noh, ohjeessa neuvotaan sen jälkeen, että: "choose the BIOS we just flashed, and it should boot up to your dash of choice". Ja kun tuon X2 biosin sitten valitsee siitä alkuvalikosta niin boksi herjaa että: "The bios does not match the hardware. Start anyways ?" Ja kun valitsee, että "Yes" nii boksi käynnistyy vaan uudestaan. Eli oiskohan joku joka osais sanoa, mikä tässä mättää ? Nuitten ohjeiden mukaan oon koko ajan tehny, en oo vielä omiani sooloillu.
   
  Viimeksi muokattu: 04.08.2004
 2.  
 3. Shadown

  Shadown Active member

  Liittynyt:
  29.04.2004
  Viestejä:
  1,860
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  66
  Ihan varmuuden vuoksi heitä helvettiin se ed on chip juttu ja tyhjennä yleensäkkin kaikki bankit ja poltat cd-r se biossi ja flashaa levyltä.
   
 4. nuudeli

  nuudeli Member

  Liittynyt:
  11.07.2003
  Viestejä:
  54
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Ei nyt ole kuin yhdestä (onnistuneesta) SmartXX:n asennuksesta kokemusta...

  Vaikuttaa että tuossa biossissa olisi jotain häikkää. Onko muistipankin koko varmasti asetettu 256kb, johon biossin flashäsit?

  Jos on niin koita asentaa muuhun 256kb pankkiin vaikka evox M8 ja siitä 1.5 tai 1.6 versio riippuen siitä onko boksisi versio 1.5 tai alle vai 1.6. (biosseista tietoa: http://www.xbox-scene.com/bios_retail.html )

  Tuleeko Ed on the Chip alimmaiseksi Biosin valinta listalle?

  Voitko käynnistää xboxin aluperäisen biossin?

  Varmuuden vuoksi voit vielä poistaa dashin kovalevyltä niin sitten kun saat modi biossin toimimaan niin se lataa Boxin alkuperäisen dashin. Kun tämä toimii niin sitten uusi dashi kovalevylle. Tuolla linkin taulukossa on missä järjestykssä mikin bios yrittää ladata dasheja ja mistä.

  Itselläni ei ole ollut mitään ongelmia Ed on the Chipin kanssa ja kun verkko asetukset sai kuntoon niin kaikki biossien lataukset ja tiedostojen siirrot sai tehtyä verkon yli eikä tarvinnut miettiä mitä levyjä asema lukee kun ei siitä vielä tuossa vaiheessa ole paljoa kokemuksia.

  Tuossa jotain mitä tuli mieleen. Kerro onnistuko.
   
 5. ÖlsWin

  ÖlsWin Member

  Liittynyt:
  30.09.2003
  Viestejä:
  6
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  No niin, eli kokeilin tuota Evox M8-biossia ja 1.6 versiota siitä ja dassihan lähti pyörimään :) Ei oo tullu selvitettyä tuon boksin versiota, mutta eikös tämä nyt tarkoita että tuo boksikin on 1.6 versiota.(?) On vaan nyt semmonen ongelma, kun tarkotus ois laittaa 160 giganen kovo ja xbtool ei tunnista tuota biossia niin ei pysty muuttaan siihen sitä lba48(vai mikä se nyt oli) hommaa päälle, että sais koko kovon käyttöön. Noh, sen kans ei nyt niin hätä oo. Vaihtaa sen biossin vaikka joskus myöhemmin. Mutta suuri kiitos nuudelille avusta ! Ei ois tullu tuota hommaa varmaan ihan heti hoksattua :)
   
 6. Shadown

  Shadown Active member

  Liittynyt:
  29.04.2004
  Viestejä:
  1,860
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  66
  Pystyt toki ottamaan loputkin kovosta käyttöön. ottamalla G osion käyttöön. Se raijoitus ei ole koko kovon käyttöä kohtaan vaan per osiota kohtaan. Eli esim teet evon levystä sellasen version jossa käsket vain nimen omaan G osion formatoimaan niin toimii. Olen itse joskus näin tehnyt johonkin koneeseen.
   

Jaa tämä sivu