1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Erittäin outo Windows 10 asennus ongelma

Viestiketju Windows -ongelmat -osiossa. Ketjun avasi Acusticas 04.07.2016.

 1. Acusticas

  Acusticas Member

  Liittynyt:
  29.03.2015
  Viestejä:
  3
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Hei nyt tietokoneinsinöörit kuulolla! Tarvitsisin apua eräässä ongelmassa. Sain tuossa muutama päivä sitten Samsungin 850 evo SSD levyn. Otin entisen Kingstonin V200 irti, laitoin uuden tilalle ja rupesin asentamaan Windows 10 USB-tikulta.

  Kohdassa "Getting files ready...(15-25%)" joka perkeleen kerta tulee blue screen. Ainakin viittä erilaista error messagea jonka jälkeen kone vain freezaa tai käynnistää itsensä uudestaan. Sama homma tapahtuu vaikka ei rupeaisi asentamaan koko paskaa, vaan antaa seisoa esim. Partition valitsemis kohdassa.

  Googlattuani error messageja, löysin erilaisia hardwaresta johtuvia ongelmia, joten kokeilin toisesta koneesta ottaa HDD-levyä ja kokeilla sille - SAMA HOMMA joka kerta. Tikussakaan ei mitään vikaa ole, koska toiseen koneeseen asentui ongelmitta.

  Päädyin ratkaisuun että uusi SSD ei olekaan rikki. Laitoin sen toiseen koneeseen, jossa oli jo winukka ja latasin valmistajan ohjelmiston, joka näytti että firmware on uusin ja levyn status kunnossa.

  Olen kokeillut jokaista SATA-kaapelin paikkaa, USB-paikkaa, Kahta eri Windows 10 versiota tikulta, Windows 7 levyltä, Linux Mintia, ottaa kaikki muut Sataa tai USB käyttävät laitteet irti - SAMALLA LOPPUTULOKSELLA.

  Lisäksi yritin asentaa emolevyn SATA/AHCI ajureita sekä USB ajureita Windowsin yhteydessä - EI TOIMI. Näytönohjaimenkin otin irti ja kokeilin mennä emolevyn integroidulla näyttiksellä, eikä tästäkään mitään apua. Disabloin/enabloin eri ohjaimia BIOS:sta tuloksetta ja päivitin BIOS:n. TULOS -> -.-'

  Käytin elämästäni 5,5h tarkistaakseni olisiko vika RAMeissa. Ajoin MemTest86 ohjelman läpi ilman ainuttakaan erroria, eli ne näyttäisi olevan kunnossa.

  Kokoonpano:

  Emolevy: Maximus VIII Hero
  Prossu: Intel i7 - 6700K
  Näyttis: Radeon R9 380
  SSD: Samsung 850 Evo
  RAM: Kingston HyperX 2600mhz 2x4Gb

  Muistit, prossu ja emo löytyy bundlena Jimms.fi:ssä tarkempia tietoja varten.

  kiitos jo valmiiksi avusta!

  Alkaa jo vähän epätoivo iskee kun kolme päivää pää punasena rassannu tuota vehettä.
   
 2.  
 3. rick79

  rick79 Senior member

  Liittynyt:
  15.02.2009
  Viestejä:
  5,123
  Kiitokset:
  546
  Pisteet:
  173
  Auttas jos tietäs mitä vikakoodeja se asennus on antanut.
   
 4. Acusticas

  Acusticas Member

  Liittynyt:
  29.03.2015
  Viestejä:
  3
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11

Jaa tämä sivu