1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ongelma Ericsson Mokkula sisäisenä GPS Paikannustuella

Viestiketju Kannettavat tietokoneet -osiossa. Ketjun avasi kolibri1 13.11.2016.

  1. lettas

    lettas Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    03.03.2003
    Viestejä:
    4,405
    Kiitokset:
    218
    Pisteet:
    93
    Kuva kertoo että gps-laitteen portti on com6 ja ohjelma yrittää yhdistää porttiin com4, saatko sitä vaihdettua asetuksista? Toki tuo com4 voi olla gps:n hallintaportti vaikka kuvaus kertoo toista.
     
  2.  
  3. kolibri1

    kolibri1 Regular member

    Liittynyt:
    24.11.2004
    Viestejä:
    232
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Vaihtuu, mutta ei vaikutusta
    upload_2016-11-15_17-4-1.
     
  4. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    9,086
    Kiitokset:
    1,201
    Pisteet:
    243
  5. kolibri1

    kolibri1 Regular member

    Liittynyt:
    24.11.2004
    Viestejä:
    232
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Juu, siellä kävin, mutta en löytänyt tuollaista kohtaa, kuin WWAN
     
  6. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    9,086
    Kiitokset:
    1,201
    Pisteet:
    243
  7. kolibri1

    kolibri1 Regular member

    Liittynyt:
    24.11.2004
    Viestejä:
    232
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Kiitos, tämä oli hyvä alku, mutta ei toimi vieläkään.

    upload_2016-11-15_20-19-41.
     
  8. kolibri1

    kolibri1 Regular member

    Liittynyt:
    24.11.2004
    Viestejä:
    232
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Ei pelaa
    upload_2016-11-15_20-22-34.
     
  9. lettas

    lettas Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    03.03.2003
    Viestejä:
    4,405
    Kiitokset:
    218
    Pisteet:
    93
    Kokeile varmuuden vuoksi sitä perinteistä, eli laite sammuksiin ja akku irti kymmeneksi sekunniksi. Jos vaikka modeemi on jossain perätilassa.
     
  10. kolibri1

    kolibri1 Regular member

    Liittynyt:
    24.11.2004
    Viestejä:
    232
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Ei auttanut, samanlaisia ilmoituksia edelleen...

    upload_2016-11-15_21-13-37.
     
  11. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,836
    Kiitokset:
    783
    Pisteet:
    193
    Mitä tapahtuu jos painat tuosta "Ota GPS käyttöön"?
     
  12. kolibri1

    kolibri1 Regular member

    Liittynyt:
    24.11.2004
    Viestejä:
    232
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Sieltä tulee tuo edellinen virheilmoitus tai sitten tämä...jompi kumpi

    upload_2016-11-15_21-24-25.
     
  13. kolibri1

    kolibri1 Regular member

    Liittynyt:
    24.11.2004
    Viestejä:
    232
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    ja tuolta sitten löytyy nämä, ei muuta

    upload_2016-11-15_21-25-46.
     
  14. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,836
    Kiitokset:
    783
    Pisteet:
    193
    Pitäisiköhän kone tuossa kohtaa olla sellaisessa paikassa, että sillä on mahdollista nähdä satelliitit, joita se sisätiloissa ei näe.
    Asetuksista pitää varmaan valita OK.
     
  15. kolibri1

    kolibri1 Regular member

    Liittynyt:
    24.11.2004
    Viestejä:
    232
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    On käyty myös ulkona koneen kanssa. Ei auta.
     
  16. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,836
    Kiitokset:
    783
    Pisteet:
    193
    Huomioin ulkona käydessäsi, että yhteydenotto satelliitteihin saataa kestää jonkin aikaa.

    Onko tuo koneesi SIM-kortti aktiivinen ja toimiva?
     
  17. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    9,086
    Kiitokset:
    1,201
    Pisteet:
    243
    Oletko selvittänyt Laitehallinasta tuota porttiongelmaa?

    upload_2016-11-15_21-50-37.
     
    IlmoPJ kiitti tästä.
  18. kolibri1

    kolibri1 Regular member

    Liittynyt:
    24.11.2004
    Viestejä:
    232
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Kortin ei tarvitse olla aktivoitu. Laitehallinnassa kaikki näyttäisi olevan ok. Joku häikkä siellä nyt on, mikä ei liity satelliittien suoraan näkyvyyteen, kun Google Maps antaa suoraa tuon herjan.
     
  19. kolibri1

    kolibri1 Regular member

    Liittynyt:
    24.11.2004
    Viestejä:
    232
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Pääsisiköhän tuota koneeseen työnnettyä SIM-korttia tarkastelemaan jostain esim. laitehallinnan kautta?
     

Jaa tämä sivu