1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Epson Stylus PX700W Ongelma

Viestiketju Vapaata keskustelua -osiossa. Ketjun avasi VilleK00 28.10.2010.

 1. VilleK00

  VilleK00 Member

  Liittynyt:
  25.05.2010
  Viestejä:
  6
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Eli vanhemmillani on ko. epsonin monitoimilaite, ja nyt vastaan on tullut ongelma. Kun koneen käynnistää, hieman käynnistyksen jälkeen laite jumahtaa, ja ruutuun tulee teksti, "Tapahtui Skanneri Virhe. Katso Ohjekirja". Kun katsoo ohjekirjasta, pyytää se viemään laitteen huoltoon. Kysymys kuuluukin, saako tuota mitenkään kotikonstein toimimaan? Koska laitteen takuu on jo mennyt umpeen, ei sitä ole mielekästä lähettää välttämättä korjaukseen, jos uusi laite on halvempi. Myöskään tehdas asetuksia ei pysty palauttamaan, koska laite ei anna tehdä sitä ennen kuin on käynnistynyt täysin, jolloin siis ko. virhe tulee ruudulle, ja ainut nappi joka toimii on sulkemisnappi.
   
 2.  
 3. 1pertti

  1pertti Senior member

  Liittynyt:
  10.09.2008
  Viestejä:
  8,441
  Kiitokset:
  1,085
  Pisteet:
  243
  Mitään virhekoodiako ei siis tule, vaan käynnistyminen vain pysähtyy tuohon ilmoituksees?

  Kyseinen laite ei ole minulle tuttu, mutta varmaan siinä on joku lukitus, joka on tarkoitettu käytettäväksi laitetta kuljetettaessa. Kannattaa nyt ainakin tarkistaa, ettei tuo lukitus ole nytkin päällä?

  Laitteen resetointia voi myös yrittää siten, että ottaa virtajohdon muutamaksi minuutiksi irti ja yrittää sitten käynnistää laitteen uudelleen.

  Muuten taitaa amatöörin kotikonstit olla vähissä.
   

Jaa tämä sivu