1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Empire Total War asennusongelma

Viestiketju PC:n pelit -osiossa. Ketjun avasi jarijarf 05.01.2011.

 1. jarijarf

  jarijarf Regular member

  Liittynyt:
  06.01.2008
  Viestejä:
  120
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Hei

  Sain vihdoin hankittua itselleni yllä mainitun pelin, mutta ilo muuttuikin itkuksi. Kun yritän asentaa peliä koneeseen, niin Steam'iä määriteltäessä kone herjaa puuttuvista järjestelmänvalvojan oikeuksista ja asennus loppuu siihen (ennenkuin ehtii alkaakaan). Tämä on outoa sillä olen itse järjestelmän valvoja omalla koneellani. Käyttöjärjestelmä XP - käsittääkseni 32 bittinen.

  Kun valitsen asennusikonin alta "käynnistä nimellä", tulee näkyviin vaihtoehtoina oma nimeni ja järjestelmän valvoja. Kun tutkin käyttäjätilejä olen siellä järjestelmän valvoja.

  Netistä olen yrittänyt katsoa ja vastaavanlaisia tapauksia on ollut, mutta kyseessä ollut Vista tai W7... Osaako kukaan auttaa...

  Kiitos
   
 2.  
 3. JustGamer

  JustGamer Regular member

  Liittynyt:
  02.06.2010
  Viestejä:
  4,757
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  46
  Kun käynnistät asennustiedostoa, aina käynnistä järjestelmänvalvojana. Tuo toiminto löytyy XPstäkin jollain nimellä. Eli klikkauksen sijaan painat hiiren oikeanpuoleisella napilla, valitset "Käynnistä Järjestelmänvalvojana" tjsp niin pitäisi toimia. Koneessasi on järjestelmänvalvoja ja "järjestelmänvalvoja" eli sinä. Oikea admin on turvallisuussyistä mahdoton käyttäjätiliä luodessa valita, se vaatii kikkailua. Siksi "järjestelmänvalvojan" tunnuksilla olevakin joutuu välillä käynnistämään ohjelmia Käynnistämällä Järjestelmänvalvojana.
   
 4. jarijarf

  jarijarf Regular member

  Liittynyt:
  06.01.2008
  Viestejä:
  120
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Kiitos tästä.

  Mutta mistäs siihen löytää/asettaa salasanan - tyhjää kun ei huoli ja mitään salasanaa en ole asettanut... Onko olemassa jokin default password... XP Pro käyttöjärjestelmä

  Ongelma näyttää olevan että asennus ei anna ajaa seuraavaa ohjelman pätkää: vcredist_x86-sp1.exe

  Edit: Koetin asennusta uudelle kannettavalleni (W7) ja avot... ei mitään ongelmia!!!
  Mikähän tuossa vcredist_x86-spl.exe sovelluksessa mahtaa olla että sekoilee XP:ssä noitten järjestelmänvalvoja asetuisten kanssa. Tarkoittaakohan että Windows menee uudelleen asennettavaksi...
   
  Viimeksi muokattu: 06.01.2011
 5. jarijarf

  jarijarf Regular member

  Liittynyt:
  06.01.2008
  Viestejä:
  120
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Aika jännä tuo Steam-juttu, jota tuo Empire:Total War mm. käyttää...

  Eli asensin pelin kannettavalleni ja pelaaminen yhtä tuskaa - pieni näyttö ja muuta...
  No, päätin kuitenkin yrittää asennusta vielä pöytäkoneella - muutama kikka oli kokeilematta... no eihän ne tietenkään auttaneet...

  Mutta-mutta... asensin Steamin kuitenkin pöytäkoneelleni ja sehän löysi oman "pelilistani"; Empire: Total War - siellä sitten sattui olemaan install-ikoni ja sitä kun painoin lähti download käyntiin. Tänä aamuna sitten download valmis ja kokeilin Steamissa oleva play nappia ja avot... herjaa tuli vieläkin tuosta vcredist_x86-sp1.exe ja puuttuvista admin oikeuksista, mutta peli lähti kyllä käyntiin.
  Vähän aikaa jouduin etsiskelemään mihin se oli kyseisen pelin asentanut, jotta löytäisin pelin käynnistystiedoston ja sitä kautta pikakuvake työpöydälle.

  Mietin vaan, että antakoo Steam todellakin asentaa pelin kahdelle koneelle - hyvä juttu jos näin on...
   
 6. SpeechMan

  SpeechMan Regular member

  Liittynyt:
  12.08.2007
  Viestejä:
  691
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Siis tuohan juuri on Steamin yksi tarkoituksista, että pelin voi asentaa vaikka kuinka monelle koneelle, mutta yhdelle tilille voi kirjautua vain yhdeltä koneelta kerrallaan. Tietysti Steamin voi avata myös offline tilassa, jolloin voi pelata samaa peliä vaikka kymmenellä koneella samaan aikaan.

  Tuosta työpöydälle tulevasta pikakuvakkeesta sen verran, että steamin kautta asentaessa asennusikkunassa on täppä josta voi laittaa pikakuvakkeen tulemaan työpöydälle.

  Ja lopuksi vielä tärkeä vinkki, steamin asetuksista kannattaa ottaa "käynnistyy windowsin käynnistyessä"-täppä pois, aiheuttanut todella monella ongelmia kun Steamin käynnistyminen jää jumiin ja sitten joutuu sulkemaan Steam.exen tehtävienhallinan kautta että saa sen käynnistettyä uudelleen.
   

Jaa tämä sivu