1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ongelma Emolevy rikki?

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi Jooman1 29.06.2016.

  1. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    10,196
    Kiitokset:
    1,283
    Pisteet:
    223
    No se on se toinen juttu ettei ainakaan emo ota osumaa mihinkään kopassa. Ei siinä montaa ruuvia ole kuitenkaan mitä irroitella.
     
  2.  
  3. Jooman1

    Jooman1 Regular member

    Liittynyt:
    06.01.2016
    Viestejä:
    137
    Kiitokset:
    5
    Pisteet:
    28
    Kyllä kaikki näyttäis olevan kunnossa
     

    Liitetyt tiedostot:

  4. Jooman1

    Jooman1 Regular member

    Liittynyt:
    06.01.2016
    Viestejä:
    137
    Kiitokset:
    5
    Pisteet:
    28
    Mutta voiko edes emolevy olla rikki jos kuitenkin kaikki tuulettimet meneen päälle? Että ainakin virta emolevyssä kulkee.
     
  5. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    16,174
    Kiitokset:
    3,841
    Pisteet:
    223
    Kaikki emolevyn koroketapit oikeissa paikoissa?
     
  6. Jooman1

    Jooman1 Regular member

    Liittynyt:
    06.01.2016
    Viestejä:
    137
    Kiitokset:
    5
    Pisteet:
    28
    Joo mutta miten se voisi vaikuttaa koneen toimivuuteen jos ei olisi?
     
  7. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,770
    Kiitokset:
    768
    Pisteet:
    193
    Kyllä voi olla rikki, se että tuulettimet pyörii ei välttämättä vaikuta siihen. Emolle kaiken lisäksi on kaksi johtoa sähköä syöttämässä.

    Aiheuttasi mahdollisen oikosulun.
     
  8. Jooman1

    Jooman1 Regular member

    Liittynyt:
    06.01.2016
    Viestejä:
    137
    Kiitokset:
    5
    Pisteet:
    28
  9. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,770
    Kiitokset:
    768
    Pisteet:
    193
    Monia ongelmia on saatu korjattua pelkästään kuvilla kokoonpanoasta, vaikka tämä ei siltä vaikutakkaan. Voisit kuitenkin laittaa muutamia kuvia, josta koko emolevyn kokoonpano selviää.
     
  10. Jooman1

    Jooman1 Regular member

    Liittynyt:
    06.01.2016
    Viestejä:
    137
    Kiitokset:
    5
    Pisteet:
    28
    Ok Laitetaan!
     
  11. Jooman1

    Jooman1 Regular member

    Liittynyt:
    06.01.2016
    Viestejä:
    137
    Kiitokset:
    5
    Pisteet:
    28
    Tossa 3 kuvaa sanokaa jos haluutte jotenkin parempia tai lähempää tai jotai
     

    Liitetyt tiedostot:

  12. ajaJako

    ajaJako Active member

    Liittynyt:
    31.10.2011
    Viestejä:
    3,872
    Kiitokset:
    330
    Pisteet:
    93
    Noista Sinun kuvistasi päätellen , Sinulla on edelleen emo kopassa ja ruuvit tiukasti kiinni

    Kun latasit ajureita , niin huomioitko että emo on rev2 laatua ?
     
  13. Jooman1

    Jooman1 Regular member

    Liittynyt:
    06.01.2016
    Viestejä:
    137
    Kiitokset:
    5
    Pisteet:
    28
    Joo siis onhan tuo emo ollut jo irti mutta nyt olen laittanut takasin.

    Ja mikä on rev 2?
     
  14. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    16,174
    Kiitokset:
    3,841
    Pisteet:
    223
    Erilaisia versioita samasta emolevystä. Erona äänipiiri, joten siitä ongelma ei johdu.
     
  15. Jooman1

    Jooman1 Regular member

    Liittynyt:
    06.01.2016
    Viestejä:
    137
    Kiitokset:
    5
    Pisteet:
    28
  16. Jooman1

    Jooman1 Regular member

    Liittynyt:
    06.01.2016
    Viestejä:
    137
    Kiitokset:
    5
    Pisteet:
    28
    Joo nyt tuli selvyys koneessa oli prosessori rikki vein sen Multitronicin ilmaiseen vianetsintään.

    Suosittelen muillekkin tuota jos ei tiedä mikä on koneessa rikki ,paitsi tuota ei vaan ole kovin monessa kaupungissa = https://www.multitronic.fi/fi/Service & Repairs
     
    Whatta Heck kiitti tästä.
  17. Jooman1

    Jooman1 Regular member

    Liittynyt:
    06.01.2016
    Viestejä:
    137
    Kiitokset:
    5
    Pisteet:
    28
    Onko kellään tietoa/kokemusta onko Mindfactoryn osissa takuuta tai miten se toimii?
     
  18. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    10,196
    Kiitokset:
    1,283
    Pisteet:
    223
    Varmaankin jollakin jäsenellä on tuosta kokemusta, paljon ovat sieltä tilanneet romppeita.

    Vai prossussa vikaa. Erittäin harvinaista mutta toki mahdollista. Eipä ole vielä omalle kohdalle sattunut vaikka jonkin verran olenkin räplännyt noiden kanssa ja hommannut uutena ja käytettyinäkin.

    Tuohan se olisi ihanne tilanne jos olisi jotain sopivaa osaa kokeilla kotosalla. Tai sitten kakkosmasiina josta lainata osia kokeiltavaksi. Hyvä että homma selvisi noin. :)
     
  19. Jooman1

    Jooman1 Regular member

    Liittynyt:
    06.01.2016
    Viestejä:
    137
    Kiitokset:
    5
    Pisteet:
    28
    Joo Niinpä.
     
  20. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    10,196
    Kiitokset:
    1,283
    Pisteet:
    223
    Tarviitko prossua emollesi että masiinaa voi käyttää? Takuuasioissa menee kuitenkin aikansa. Tuolla viestissä #19 mainitsinkin jo asiasta. Eli voisin lainata prossua. YV toimii.

    Vai saatko Multitronicista samanlaisen kiven siksi aikaa?
     
  21. Jooman1

    Jooman1 Regular member

    Liittynyt:
    06.01.2016
    Viestejä:
    137
    Kiitokset:
    5
    Pisteet:
    28
    Ei sinun tarvitse lainata kiitos kuitenkin ja eivät multitronicilta antanut lainaan prosessoria.

    Minä nyt koitan onnistuuku Mindfactorylta saada uusi prosessori jos ei niin ostan uuden/tai jos löytyy niin käytetyn.
     

Jaa tämä sivu