1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ongelma emo/ muistit rikki

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi vinkkeli 12.12.2017.

  1. vinkkeli

    vinkkeli Member

    Liittynyt:
    29.10.2011
    Viestejä:
    26
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Just näin itsekin ajattelin. Siellä porukka fiilaa pilkkua älyttömillä kellotuksillaan ja muut voihkii kun ei osat tule ajallaan.
    Täällä täytyy alkaa käydä useammin,kun porukka on tosi avuliasta ja asiansa osaavia,ja eikä tarvi odottaa päiväkausia josko joku viitsisi vaivautua.
     
  2.  
  3. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    10,195
    Kiitokset:
    1,283
    Pisteet:
    223
    Tuossahan edellä #20 tulikin jo asiaa mistä meinasin naputella. Ovat hieman sellaisia laite-esittelyjä, todellinen testi käydään loppukäyttäjän toimesta ja vuosien käytöllä. Tämä ei nyt kuitenkaan leimaa sivustoa millään lailla sen kummemmin.

    Sinänsä aika harvinaista että nykyemo olisi noin vain rikki heti kättelyssä.

    Toinen mikä tuon hintaluokan emoissa yleensä on vakiona niin on jonkinlainen diagnostiikka, vaikkapa numerollinen pikku näyttö. Asuksen emossa ei tuollaista näkynyt mitä kävin sivulla kattelemassa. Vanhan kansan piipparikin saattaisi antaa jotain osviittaa.
     
  4. vinkkeli

    vinkkeli Member

    Liittynyt:
    29.10.2011
    Viestejä:
    26
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Joo, ei siinä ollut kuin ledivalot,jotka eivät mistään virheestä palanut,ainoastaan virtavalo paloi ,että emo sai virtaa.
    Muisteja kanssa epäilin,mutta aika harvinaista että ei pelaisi,ja sitten prossu kai aika harvoin hajoaa eikä ainakaan heti.
    Tosiaan täysin muuten toimivasta koneesta on kysymys. Kaikki muistit ja piuhat olivat pohjassa sun muut.
    Noissa muissa emoissa on kyllä parempia ominaisuuksia esim asrockissa on kaksi biosta,jos toinen kusee voi vaihtaa.
     
  5. xrami80

    xrami80 Member

    Liittynyt:
    12.02.2012
    Viestejä:
    18
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Ajattelin tähän ketjuun pistää kyselyä kun aika samanlainen vika itsellä. Lähtökohta oli, että kone ei käynnistynyt lainkaan. Patterin ottamisen jälkeen pois kone käynnistyi mutta n. 30sek jälkeen virtalähde alkaa käymään isoilla kierroksilla. Tuulettimet+näyttis pyörii normaalisti. Näyttöön vaan ei kuvaa tule. "No signal ilmoitus" vain. Näyttiksestä kun ottaa hdmi-kaapelin pois niin sen verran tunnistaa, että tuo teksti poistuu kaapelin pois ottaessa. Muistit olen käyttänyt irti, näyttiksen samoin ja virtalähteeltä tulevat johdot käyty läpi. Olisko vielä jotain vinkkiä?
     
  6. lyyri

    lyyri Senior member

    Liittynyt:
    19.04.2017
    Viestejä:
    2,329
    Kiitokset:
    722
    Pisteet:
    123
    Onko uusi kone kyseessä? Mitä rompetta sieltä kopan sisältä löytyy?
     
  7. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,770
    Kiitokset:
    768
    Pisteet:
    193
    @xrami80 tee kysymyksellesi oma keskustelun avaus, ei sotketa sitä toisen tekemään kyselyyn.

    Säännöt:
    2. Älä vastaa viestiketjuun uudella, asiaan liittymättömällä kysymyksellä, vaan aloita uusi viestiketju kysymyksellesi.
     
  8. vinkkeli

    vinkkeli Member

    Liittynyt:
    29.10.2011
    Viestejä:
    26
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Tilauksestasi on tehty hyvitys - 42979136
    Kiitos,

    Olemme vastaanottaneet palauttamasi tuotteen. Mikäli huomaat virheitä tai sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

    Hyvityksestä on tehty ilmoitus Klarnalle, koska alkuperäisen tilauksen maksutapa oli Klarna. Klarna hoitaa hyvityksen käytännön asiat suoraan kanssasi.


    Hyvitykset

    Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Intel Z370 LGA11…
    -1 × 203,90 € / kpl -203,90 €
     
  9. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    4,466
    Kiitokset:
    688
    Pisteet:
    143
    Onkohan komponenteissa tapahtunut yleistä heikentymistä. Kun palstoja lueskelee, tulee paljon vastaan just etenkin emoissa tätä ketjua vastaavia vikoja. Uudet osat ei boottaa tai anna kuvaa millään, ja usein emoihin kohdistuu epäilyt?
     
  10. lyyri

    lyyri Senior member

    Liittynyt:
    19.04.2017
    Viestejä:
    2,329
    Kiitokset:
    722
    Pisteet:
    123
    Itse ehkä näkisin ennemminkin bios ongelmina, kun nykyään nuo emot tuppaavat tulemaan markkinoille hyvinkin keskeneräisinä. Sitten pari kuukautta launchista saadaan ulos sellainen bios millä homma toimii, am4 emoihinhan sai alussa kokeilla 10 eri muistikampaa ennenkuin postasi.
     
  11. vinkkeli

    vinkkeli Member

    Liittynyt:
    29.10.2011
    Viestejä:
    26
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    No juu,emohan se oli rikki ostin asrock taichin ja ei mitään vikaa .
    Heti lähti toimimaan,kuten kuuluukin.
    Oli ainakin tällä kertaa asuksen tekele viallinen heti alkuunsa ja perskivestä ei sitten tiedä,mutta alku ainakin lupaava.
     
  12. lyyri

    lyyri Senior member

    Liittynyt:
    19.04.2017
    Viestejä:
    2,329
    Kiitokset:
    722
    Pisteet:
    123
    Hyviä lankkuja ne on nykyään nuo ässrockitkin
     

Jaa tämä sivu