1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

elokuvan poltto ?

Viestiketju DVD-R -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi Felipe1 13.12.2010.

 1. Reiska79

  Reiska79 Member

  Liittynyt:
  16.01.2011
  Viestejä:
  5
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Jaaha. Buuttaus ja sen jälkeen polttonopeuden laskeminen Alcoholilla 4x, niin alkoi ainakin homma pelittämään.

  Ps. Varmasti kiinnostaa kiveäkin...
   
 2.  
 3. nakki75

  nakki75 Guest

  Terve.

  Osaisko kukaan neuvoa, kuinka poltetaan avi -tiedostosta sellainen dvd-levy, minkä voi katsoa "karvalakki-dvd-soittimella". Kyseessä ei siis ole DivX-soitin, vaan pelkkä perus dvd-soitin. Leffaan pitäisi saada myös tekstit. Pitää polttaa ns. oikea dvd. Ei voi polttaa data-levyä, koska se soitin ei toista DivX-muotoa. Onko heittää jotain softan nimeä, millä tuo onnistuisi helpoiten? Nerolla olen polttanut joskus cd-r -levylle musiikkia.

  Mikä on aikaraja tuollaisella 4,7 Gigan tyhjällä levyllä? Kuinka pitkä leffa tuollaiseen enimmillään mahtuu? Eikös tuossa juuri ajalla pelata, eikä koolla? Pitääkös se avi-tiedosto muuntaa ennen polttoprojektia johonkin muuhun muotoon, vai hoitaako poltto-ohjelma tämän?

  En ole harrastanut elokuvien polttamista, koska katson elokuvat kovalevyltä. Nyt tarttis sitten polttaa mutsille pari leffaa. Eli joutuukos noi avi-tiedostot convertoimaan "dvd-muotoon", ennen polttamista, vai hoitaako poltto-ohjelma tämän vaiheen? Entä kuinkas tekstit? Millä ne saa elokuvaan kiinni? Apua! Harmi, että kyseessä ei ole DivX-soitin. Sille olisi niin helppo polttaa data-levy.

  -kiitos-
   
 4. mozilla

  mozilla Regular member

  Liittynyt:
  01.04.2005
  Viestejä:
  467
  Kiitokset:
  3
  Pisteet:
  28
  VSO ConvertXtoDVD
   
 5. 79atanos

  79atanos Regular member

  Liittynyt:
  20.05.2008
  Viestejä:
  1,945
  Kiitokset:
  15
  Pisteet:
  48
 6. Reiska79

  Reiska79 Member

  Liittynyt:
  16.01.2011
  Viestejä:
  5
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Jaaha. Joku kuitenkin kusi tässä meiläläisen polttohommassa. Molemmat polttamani leffat sain ilman virheilmoituksia alemmalla nopeudella poltettua ensin imageksi muunnettuani. Sitten kun rupesin noita BD-soittimellani katsomaan, niin molemmat loppuivat kesken (toisto lakkasi / saattoi edetä nykien), kun leffasta oli jäljellä noin 10 minsaa. Mikähän tuossa nyt oli...
   

Jaa tämä sivu